من نمیخوام نصیحت کنم یا بگم خیلی ازش راضیم ولی میگم اتفاقیه که افتاده و شاید هم خودمون مسئول مهمون کردنش بودیم ولی حالا اگه هی بگیم ازش متنفرم نمیتونم تحملش کنم حالم ازش به هم میخوره و ... چیزی درست میشه؟؟؟؟ اصلا ممکنه همین ناراحتیامون خودشون باعث یه حمله جدید بشن
استرس برای ما سمه(مثل سم مار کبری سفید !!! ) فضای بیرون به اندازه کافی بهمون استرس وارد میشه دیگه خودمون بدترش نکنیم... مطمئنم همون کسی صلاح دیده ما میزبان خوبی برای این مهمون ناخوندش هستیم ، خودش هوامونو داره
این هم تجویز من برای شما
همه مشکل دارند…
من دارم، شما هم دارید… همه بدبختی داریم، گرفتاری داریم و این موضوع تابع محل جغرافیایی آدمها هم نیست…
یاد بگیرید بخندید… به ریش دنیا و مشکلات بخندید…
به بدبختیها بخندید… به من که دو ساعت صرف نوشتن این موضوع کردم،بخندید…
به خودتان بخندید…
دو بار اولش سخت است، اما کم کم عادت میکنید و میبینید که رابطه خنده و گرفتاری، مثل رابطه خیار است و سوختگی پوست… درمانش نمیکند اما دردش را کم میکند
البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند!
استرس برای ما سمه(مثل سم مار کبری سفید !!! ) فضای بیرون به اندازه کافی بهمون استرس وارد میشه دیگه خودمون بدترش نکنیم... مطمئنم همون کسی صلاح دیده ما میزبان خوبی برای این مهمون ناخوندش هستیم ، خودش هوامونو داره
وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه
به تواناییش ایمان داری
وقتی خدا مشکلت رو حل نمی کنه
به تواناییت ایمان داره . . .
به تواناییش ایمان داری
وقتی خدا مشکلت رو حل نمی کنه
به تواناییت ایمان داره . . .
این هم تجویز من برای شما
همه مشکل دارند…
من دارم، شما هم دارید… همه بدبختی داریم، گرفتاری داریم و این موضوع تابع محل جغرافیایی آدمها هم نیست…
یاد بگیرید بخندید… به ریش دنیا و مشکلات بخندید…
به بدبختیها بخندید… به من که دو ساعت صرف نوشتن این موضوع کردم،بخندید…
به خودتان بخندید…
دو بار اولش سخت است، اما کم کم عادت میکنید و میبینید که رابطه خنده و گرفتاری، مثل رابطه خیار است و سوختگی پوست… درمانش نمیکند اما دردش را کم میکند
البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند!
از انجمنمون می خواهیم سیستمی طراحی کنه که بتونی دستتو بکنی تو پروفایل طرف , بکشیش بیرون , دوتا ماچش کنی بعد بذاریش سر جاش...