با سلام من با توجه به اینکه خود بیماریم را تشخیص دادم وبا تشخیص خودم نزد پزشک متخصص مغزواعصاب مراجعه نموده و ایشان فکر میکنم کمی با اکراه فقط ام ار ای را نوشته ودر ویزیت بعدی بادیدن ام ار ای چهره ناراحت دکتر متوجه شدم که تشخیصم درست بوده ولی نظر دکتر بر این بود که نیاز به دارو ندارم که سپس با مراجعه به اقای دکتر صحراییان بتافرون را شروع کردم باتوجه به اینکه من دندانپزشک هستم وبا توجه به سابقه بیماریم به این نتیجه رسیدم که میتوان ام اس در نوزادی تشخیص داد زیرا که من از بچگی حملات ام اس را داشته ولی در ان زمان کسی با نام ام اس اشنا نبود اولین مراجعه من به پزشک مغزواعصاب 20 سال پیش در دوران دانشجویی بود و حدودا من تا سن 38 سا لگی به متخصصین مغزواعصاب زیادی مراجعه نمودم متاسفانه بدون هیچگونه تشخیصی فقط 1یا2بار برایم فیزیوتراپی تجویز نمود ند که به قیمت از دست دادن کارم و از هم پاشیدن خانواده ام و از دستد دادن دوستان و رنجاندن بسیاری از کسانیکه برایم بسیار عزیز بودندولی مطمینم روزی شاهد ریشه کنی ام اس خواهیم بود در اینجا از همه پزشکان متخصص مغز واعصاب بلاخص سرکار خانم دکتر مجدی نسب و جناب اقای دکتر صحراییان تشکر وقدردانی می نمایم.و از همه دوستان واشنایانی که انها را رنجانده ام طلب عفو و بخشش مینمایم.هم چنین از خانواده ام بخصوص مادرم که تمام این سالها در کنارم بوده وهست تشکر میکنم . از خانواده ی همسرم بخصوص مادر شوهرم وخواهران شوهرم وپدر شوهرم که مرا در امر بز رگ کردن دخترم یاری دادند و اخلاق تند مرا تحمل نمودند تشکر میکنم. [/size]برای همه بیماران بخصوص بیماران طلب شفای عاجل را دارم. امین
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
امتیاز موضوع:
بیماری خود را از نظر خودتون کاملا تعریف و معرفی کنید
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
20 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir