امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امیتازات : 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهداشت و سلامت دندان ها
#31
خطر گوش دادن به موسیقی برای دندان های شما !!

هرگاه اسم ساز یا نوای موسیقی به گوش می‌خورد، احساس خوبی از شنیدن آن پیدا می‌كنیم یا به استعدادی كه نوازنده آن دارد متمركز می‌شویم، آیا می‌دانید همین وسایل می‌توانند مشكلاتی برای دهان، دندان و حتی سلامت فرد ایجاد كنند؟

تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد استفاده از سازی كه با دهان نواخته می‌شود، می‌تواند مشكلات مرتبط با عفونت، حساسیت، انتقال بیماری و تغییرات دندانی را در پی داشته باشد.

با توجه به تماسی كه این سازها با لب و مخاط دهان و در برخی موارد با دندان‌ها دارد، امكان تبادل‌گونه میكروبی در بین هر دو قسمت وجود دارد. باید توجه داشت كه بسیاری از این قارچ‌ها، باكتری‌ها و ویروس‌ها طول عمر طولانی دارند و در برابر شرایط سخت محیطی كاملا مقاوم هستند بنابراین حتی اگر وسیله موسیقی در مدت زمان زیادی هم استفاده نشده باشد، امكان حفظ یا حتی تكثیر باكتری وجود دارد و می‌تواند برای سلامت دهان و دندان و حتی سلامت كلی كودك خطرساز باشد.

براساس تحقیقاتی كه محققان دندانپزشكی در این زمینه انجام داده‌اند، مشخص شده است كه تعداد قابل توجهی عوامل بیماری زا و نزدیك به 500 نوع میكروب می‌تواند در مدخل، بدنه یا سایر قسمت‌های چنین وسایلی وجود داشته باشد. بر پایه تحقیق دیگری حتی شیوع و بروز بیماری‌های مرتبط با آسم هم در مواردی با استفاده از چنین وسایلی افزایش داشته است.

در برخی موارد عفونت یا زخم‌های اطراف لب‌ها به دلیل ابتلا به میكروب‌ها در پی استفاده از این وسایل گزارش شده است بنابر این كاملا آشكار است كه تمیز كردن هنگام استفاده و نگهداری از این آلات ضروری است.
استریل كردن ساده این وسایل برای پیشگیری از ایجاد چنین مشكلاتی قدم اول در كنترل این مشكلات بوده ولی كافی نیست.

چرا ‌كه این قارچ‌ها و میكروب‌ها می‌توانند تا عمق این وسایل نفوذ كنند و دور از دسترس مواد شوینده به فعالیت خود ادامه دهند. برخی از این بیماری‌ها نیز عامل ویروسی دارند كه استفاده از آنتی بیوتیك‌ها برای درمان آنها مناسب نیست.

توصیه‌های مهم
ـ با توجه به حساس بودن وسایل موسیقی لازم است از محلول‌های تمیز و ضد عفونی‌كننده مناسب استفاده شود. برای این منظور با توجه به نوع ساز می‌توانید از دستورالعمل شركت سازنده استفاده كنید.

ـ در دوره‌های زمانی معین لازم است اجزای ساز جدا شده و تمام سطوح آن بخصوص سطوح داخلی آن بخوبی تمیز و شسته شود.

ـ استفاده شخصی از ساز بسیار مهم است. باید به كودكان آموزش داد كه ساز هم جزو وسایل شخصی فرد محسوب می‌شود تا از استفاده مشترك خودداری شود.

ـ در صورت بروز مشكلات غیر عادی در ناحیه دهان و دندان پس از استفاده از وسایل موسیقی، با پزشك یا دندانپزشك مشورت شود.

ـ وسیله موسیقی را همواره در محل مناسب و تمیز نگهداری كنید.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : نازلی , شفا یافته , Hasty , maedeh
#32
چه‌وقت مسواک نزنیم؟

از فواید حفظ بهداشت دهان و دندان بسیار خوانده و شنیده‌ایم و همه بخوبی می‌دانیم اهمیت سلامت این عضو بدن به اندازه‌ای است که پزشکان سلامت دهان و دندان را کلید سلامتی تمام اعضای بدن می‌دانند. همچنین همه می‌دانند که مسواک زدن یکی از ساده‌ترین و بهترین راه‌ها برای حفظ سلامت دندان‌ها است. اما سوالی که وجود دارد این است که آیا در طول روز زمانی هست که برای مسواک زدن بهتر از بقیه اوقات باشد؟ آیا اثر مسواک زدن در زمان‌های مختلف با هم تفاوت دارد؟

متخصصان انجمن دندانپزشکی آمریکا، توصیه می‌کنند که حداقل ۲ بار در روز دندان‌های خود را مسواک بزنیم؛ البته یکی از این دفعات حتما باید قبل از خواب باشد. اما زمان‌هایی که در طول روز بیشتر می‌خورید و می‌آشامید، بهتر است که بیشتر هم از مسواک استفاده کنید. مسواک زدن درست به از بین بردن پلاک‌های دندان کمک می‌کند. باکتری‌های موجود در پلاک دندان عامل ایجاد ۲ بیماری مهم دهان و دندان هستند: پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه.


اما همین مسواک زدن که عامل مهم سلامتی دهان و دندان و در نتیجه کل بدن است، گاهی برای مینای دندان که بخش باارزش دندان است، مضر است. پزشکان متخصص توصیه می‌کنند پس از خوردن مواد غذایی یا نوشیدنی‌های اسیدی مانند آب پرتقال حداقل تا ۳۰ دقیقه از مسواک زدن خودداری کنید. چرا که اسید حاصل از این نوع نوشیدنی‌ها، مینای دندان را ضعیف می‌کند و مسواک زدن بلافاصله پس از خوردن چنین مواد غذایی می‌تواند به مینای دندان صدمه بزند. بهتر است اگر از قبل می‌دانید که قرار است مواد غذایی اسیدی مصرف کنید، اول و قبل از خوردن مسواک بزنید.

به علاوه نکته مهمی که کمتر به آن توجه می‌شود این است که بعضی از مواد غذایی و نوشیدنی‌های خاص باعث می‌شوند باکتری‌ها در محیط دهان، اسیدی آزاد کنند که برای مینای دندان مضر است. هنگامی که شما غذاها یا نوشیدنی‌های شیرین یا حاوی نشاسته می‌خورید، باکتری‌های موجود در دهان اسیدی تولید می‌کنند که می‌تواند به مینای دندان آسیب برساند. بنابراین خیلی مهم است پس از خوردن و آشامیدن مواد غذایی از مسواک استفاده کنیم. همچنین انتخاب غذاهای مغذی که کربوهیدرات و قند کمی دارند و نوشیدن مقدار زیادی آب در طول روز نیز می‌توانند به کاهش تولید این اسیدهای مضر در دهان کمک کنند.
همچنین در صورتی که دندان خود را ترمیم کرده‌اید، تا ۸ ساعت از مسواک زدن خودداری کنید تا موادی که دندان پوسیده شما را پر کرده است، خود را بگیرد.

چند توصیه ضروری

البته مسواک زدن به تنهایی نمی‌تواند تمام پلاک‌های دندان را از بین ببرد. متخصصان انجمن دندانپزشکی آمریکا، استفاده از دهان‌شویه‌های ضد میکروب و نخ دندان را نیز توصیه می‌کنند. همچنین استفاده از نخ دندان را باید به یک عادت هر روزه تبدیل کرد تا ذرات مواد غذایی که میان دندان‌ها گیر کرده است تمیز شده و از این طریق، پلاک‌ها و باکتری‌های مضر در محیط دهان کاهش یابند. در ضمن مراجعه به دندانپزشک و مشورت با او را نیز فراموش نکنید.



Mayoclinic.com
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : MFhealth , هاجی , Ali 324 , parastoo joon , paeeze , ثریا , Hasty , leili , nazii , رنگین کمان , ارزو , nooresefid333 , blue sky
#33
5 راه حل برای فرار از دندان های زرد


هر روز با خوردن مواد غذایی و حتی نوشیدنی هایی مانند : چای و یا قهوه باعث می شوید که دندان هایتان حالت زردی را به خود گرقته و از حالت شقاقی که شما تمایل دارید خارج شود حال باید چه کاری انجام داد؟




* کربنات سود ماده ای است که باعث سفیدی دندان های شما می شود،می توانید از این ماده شیمیایی به روی دندانهایتان استعمال کنید.این ماده را بر روی مسواک خود بزنید و به دندان هایتان بمالید البته باید دقت داشته باشید که مبادا این ماده ی را قورت دهید و در حین اینکه دندان های تان را با این ماده می شوید دهانتان را از آب پر کنید تا مبادا غلظت زیاد این ماده باعث از بین رفتن مینای دندانتان نشود.



* بعضی از مواد غذایی مانند سیب و هویج باعث سفیدی دندان هایتان می شود زیرا این دو میوه دارای موادی هستند که باعث می شود رسوبی که بر روی دندان های شما قرار دارد از بین برود، و جرم روی دندان هایتان را نیز پاک می کند.


* مواد غذایی و نوشیدنی هایی مانند:
چای،قهوه برخی میوه هایی که دارای رنگ قرمز هستند مانند:گیلاس،تمشک و ... حالت لکه دار کردن و رسوب دندان هایتان را افزایش می دهد پس برای اینکه این لکه های و جرم های قهوه ای و زرد رنگ بر روی دندان های تان نماند،مدتی بعد از اینکه این مواد غذایی را میل نمودید بهتر است از مسواک استفاده کنید.


* اگر شما فردی سیگاری هستید این لکه های هر چه سریعتر و هر چه بیشتر بر روی دندان های تان ظاهر می شود زیرا سیگار به دلیل نیکوتین بالایی که دارد،رسوبات بسیاری را بر روی دندان های تان به جای می گذارد. و راه حلی که برای این موضوع پیشنهاد می کنیم بدین ترتیب است که شما می توانید هر جند وقت یک بار به دندانپزشک مراجعه کنید و او دندان های شما را جرم گیری کند تا این لکه های کاملا محو شوند.




* برای اینکه همیشه دندان هایتان براق بماند توصیه می کنیم که سه بار در روز مسواک بزنید و مدت زمانی که برای هر بار مسواک زدن توصیه می شود سه دقیقه است نه بیشتر که به مینای دندان آسیب برساند و نه کمتر از این مدت زمان که باعث شود دندانهای شما را به خوبی تمیز نکند.


تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ - ندا فراهانی

http://www.seemorgh.com/health

اختصاصی سیمرغ


فایل‌(های) پیوست شده
.jpg   127193_300_200.jpg (اندازه: 4.52 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
قرار نیست من اونجوری زندگی کنم که دنیا دوست داره ...

خب طبعا قرارم نیست دنیا هم اونجوری بچرخه که من دوست دارم...wink2
 تشکر شده توسط : نازلی , شفا یافته , Hasty , maedeh
#34
دهانشویه‌ها را فراموش نكنید
بیشتر مردم وقتی صحبت از بهداشت دهان و دندان می‌‌شود،‌ مسواك و نخ دندان را به یاد می‌‌آورند و كمتر كسی را می‌‌توان یافت كه با دهانشویه آشنا باشد.
اهمیت دهانشویه‌ها و نقش این فرآورده‌ها در زمینه ارتقای بهداشت و سلامت دهان و دندان، زمانی برای شما مشخص می‌‌شود كه بدانید در آمریكا سالانه بیش از ۷۰ میلیارد دلار صرف خدمات دندانپزشكی می‌‌شود.

پس اگر برای زیبایی و سلامت دندان خود ارزش قائلید و نمی‌‌خواهید سرمایه خود را در مطب دندانپزشكی خرج كنید، حتما دهانشویه را به فهرست لوازم بهداشتی خود اضافه كنید.

عملكرد و ویژگی‌های دهانشویه با توجه به نوع آن مختلف است. یك گروه دهانشویه‌ها خوشبوكننده است كه برای رفع بوی بد دهان و ایجاد طراوت و تازگی استفاده می‌شود و اثر درمانی چندانی ندارد.

گروه دیگر علاوه بر دارا بودن خاصیت خوشبوكنندگی نقش ضدپوسیدگی دارد و به‌دلیل داشتن سدیم فلوراید نقش مهمی در پیشگیری از فساد دندان‌ها ایفا می‌‌كند.

نتایج یك تحقیق روی كودكان یك مدرسه نشان داده است كه مصرف منظم و مداوم این فرآورده‌ها به مدت دو تا سه هفته، در جلوگیری از پوسیدگی دندان‌ها 20 تا 40 درصد مفیدتر از خمیردندان‌های فلورایددار است.

نوع دیگری از دهانشویه‌ها به علت وجود تركیبات ضد جرم در فرمولاسیون آنها، در صورت استفاده منظم پس از سه ماه می‌‌تواند جرم دندان را به میزان 35 درصد كاهش دهد.

یك دسته هم ضدباكتری است و برای درمان بیماری‌های لثه و نیز پس از جراحی‌های دهان برای ضد عفونی كردن استفاده می‌شود.

از سوی دیگر با تمام فوایدی كه گفته شد این فرآورده‌ها هیچ ‌گاه جانشینی برای مسواك و نخ دندان نیست، بلكه به‌عنوان مكمل برای سلامتی دهان و دندان كاربرد دارد.

برای مصرف دهانشویه، بعد از مسواك زدن پنج سی‌سی از آن را داخل دهان به‌مدت یك دقیقه غرغره و حداقل 30 دقیقه از خوردن و شست‌وشوی دهان خودداری كنید البته استفاده از این محصولات در كودكان زیر شش سال ممنوع است و برای كودكان بالای شش سال نیز باید با مشورت دندانپزشك و تحت نظارت كامل والدین صورت گیرد و دقت شود كه كودك محلول را حتما بیرون ریخته و قورت ندهد، زیرا بلعیدن آن موجب تهوع، استفراغ و دردهای شكمی می‌‌شود.

استفاده از دهانشویه یك یا دو بار در هفته كافی است، زیرا زیاده‌‌روی در مصرف این فرآورده ممكن است عوارضی همچون كاهش كلسیم سطحی دندان، تغییر رنگ دندان و ایجاد آلرژی به همراه داشته باشد.
اگر به هر دلیلی دسترسی به دهانشویه ندارید، خودتان می‌‌توانید نوع خانگی آن را تهیه كنید كه انواع آن را در شماره‌های بعدی بیان خواهیم كرد.

گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
 تشکر شده توسط : نازلی , شفا یافته , Hasty , maedeh
#35
قبل از خرید دهانشویه ابتدا با یک دندانپزشک مشورت کنید تا نوع آن (بر اساس نیازی که دارید) و مقدار مصرف آن را به شما بگوید. دهانشویه های دارویی برای افراد مبتلا به خونریزی لثه و یا مشکلات دیگر دهان و دندان می باشند و مصرف خودسرانه اینها باعث بروز مشکلاتی در دهان و دندان می شود.

این جمله معروف را همه شنیده اید که "پیشگیری بهتر از درمان است". این نکته در مورد بیماری های دهان و دندان و لثه هم صدق می کند. حفظ بهداشت دهان و دندان مانع از ابتلای فرد به بیماری های دندان و لثه می شود.

محققان اعلام کرده اند افرادی که علاوه بر مسواک زدن صحیح دندان های خود، از دهانشویه استفاده می کنند، دندان هایشان در برابر باکتری ها و پوسیدگی ها مقاومت بیشتری خواهد داشت.


اغلب مردم دهان شویه را وقتی استفاده می کنند که غذاهای بودار مثل پیاز و سیر خورده باشند. اگرچه دهان شویه ها برای رفع بوی بد دهان مناسب می باشند، اما کاربرد آن فقط به رفع بوی بد دهان ختم نمی شود، بلکه مواد تشکیل دهنده آن، تکمیل‌کننده مسواک است.


انواع دهان شویه

1- دهان شویه های ضدعفونی کننده : این دسته از دهان شویه ها، برای مبارزه و از بین بردن باکتری هایی که سبب بوی بد دهان می شوند، طراحی شده اند. هم چنین این دسته از دهان شویه ها در درمان بیماری هایی از قبیل التهاب لثه (ورم لثه) و بیماری های مربوط به لثه استفاده می شود.


2-دهان شویه های حاوی فلوراید : این دسته از دهان شویه ها در پیشگیری از پوسیدگی دندان استفاده می شوند. فلوراید یکی از مواد معدنی موجود در طبیعت است که با داشتن خاصیت ضد پوسیدگی، سبب افزایش مقاومت نسج دندان ها می شود.
یکی از مواد تشکیل دهنده دهانشویه، الکل می باشد که استفاده مکرر و زیاد از آن، سبب بروز بیماری هایی نظیر سرطان دهان می شود

3- دهان شویه های ترکیبی : در این دسته از دهان شویه ها هم بوی بد دهان را از بین می برند و هم سبب کاهش پوسیدگی دندان ها می شوند.

مزایای استفاده از دهان شویه


اگر از دهان شویه برای شستشوی قسمت هایی از دهان و دندان که با مسواک نمی توانید آنجا را تمیز کنید استفاده نمایید، سبب کاهش پوسیدگی دندان ها در آن مناطق خواهید شد.

مضرات استفاده زیاد از دهانشویه

استفاده زیاد از دهان شویه ها می تواند سبب آسیب دندان ها شود. یکی از مواد تشکیل دهنده دهانشویه، الکل می باشد که استفاده مکرر و زیاد از آن، سبب بروز بیماری هایی نظیر سرطان دهان می شود.

اگرچه طبق تحقیقات انجام شده در طول 30 سال، تنها 10 مورد سرطان دهان در اثر استفاده از دهانشویه ها دیده شده است، اما همین آمار، هشدار جدی را به استفاده کنندگان از دهان شویه ها می دهد.

یک نوع بیماری دیگر که از عوارض استفاده دائمی از دهان شویه هاست ، بیماری زبان مودار سیاه است.

همچنین مصرف زیاد فلوراید باعث بروز مشکلی به نام فلوروزیس در دندان می شود. این عارضه سبب لکه دار شدن دندان ها می شود.


نکاتی در مورد استفاده از دهان شویه

1- قبل از خرید دهانشویه ابتدا با یک دندانپزشک مشورت کنید تا نوع آن (بر اساس نیازی که دارید) و مقدار مصرف آن را به شما بگوید. دهانشویه های دارویی برای افراد مبتلا به خونریزی لثه و یا مشکلات دیگر دهان و دندان می باشند و مصرف خودسرانه اینها باعث بروز مشکلاتی در دهان و دندان می شود.

2- استفاده از دهانشویه توسط افراد سیگاری سبب می شود تا زردی دندان هایشان به حداقل میزان ممکن برسد. البته برطرف شدن کامل زردی دندان ها تنها با ترک کامل سیگار امکان پذیر خواهد بود و استفاده از دهان شویه، تنها یک راه حل موقتی است.

3- اگر بعد از مسواک زدن و نخ دندان کشیدن، از محلول دهان شویه استفاده کنید، ذرات و پلاک های دندانی که سبب آسیب رساندن به دندان ها می شوند، در طی مسواک زدن شل می شوند و به همراه محلول دهان شویه کاملا پاک می شود .
اگر باردار هستید یا فرزند خود را شیر می دهید، قبل از استفاده از دهانشویه، با پزشک خود حتما مشورت کنید

4- هنگامی که محلول دهان شویه را وارد دهان خود کردید، دهان خود را کاملا ببندید و به مدت 30 ثانیه به خوبی این محلول را به تمام نواحی دهان و دندان خود برسانید. پس از اتمام 30 ثانیه، تمام محلول دهان شویه را بیرون بریزید. بعد طبق دستورالعمل دهانشویه خود عمل کنید.

5- بعد از مصرف دهان شویه، حداقل تا نیم ساعت چیزی نخورید و ننوشید.

6- به نکات و دستور العمل های ذکر شده بر روی محلول دهان شویه خود توجه کنید.

7- اگر باردار هستید یا فرزند خود را شیر می دهید، قبل از استفاده از دهانشویه، با پزشک خود حتما مشورت کنید. در مورد نوع و مارک دهان شویه نیز از پزشک خود سئوال کنید.

8- هرگز دهان شویه را قورت ندهید، زیرا دهان شویه ها حاوی الکل هستند و مضراتی را به دنبال دارند.

9- در مورد استفاده از دهان شویه در طی دورانی خاص و داشتن بیماری خاصی، از پزشک خود سوال کنید.

10- در مورد مصرف محلول های دهان شویه در کودکان، از پزشک اطفال و دندانپزشک اطفال سوال کنید.

11- دهان شویه های حاوی فلوراید و دهان شویه های الکل دار را برای کودکان کمتر از شش سال استفاده نکنید، زیرا کودکان کمتر از شش سال، توانایی بیرون ریختن این دهانشویه ها را از دهان خود ندارند و آنها را قورت می دهند.

منبع: تبیان
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
 تشکر شده توسط : Hasty , maedeh
#36
راهکارهای خانگی برای سفیدکردن دندان‌ها


استفاده زیاد از موادی مانند چای، قهوه و نوشابه تاثیرات بدی بر روی دندان ها به جای می گذارد و سبب آسیب های دندانی می شود. در نظر داشته باشید بعد از مصرف این گونه مواد، دندان های خود را مسواک بزنید.

همه انسان ها، زیبایی را دوست دارند. اگر این زیبایی مربوط به ناحیه ی سر و صورت باشد اهمیت آن بیشتر می شود، زیرا در اولین برخورد با هر فردی، آنچه در ذهن باقی می ماند چهره اوست.

دندان ها نیز در صورت واقع شده اند و یک لبخند زیبا، تنها با داشتن دندان های سفید و مرتب میسر می شود. البته هزینه های مربوط به بخش دهان و دندان بسیار بالاست. حتی مراجعه به دندان پزشک بسیار پر هزینه می باشد و بیمه های مختلف، هزینه های مربوط به دندانپزشکی را پوشش نمی دهند.

با رعایت نکات زیر می توانید هم در زمان و هم در هزینه خود صرف جویی کنید و هم دندان های سفید و زیبایی داشته باشید :


1- سعی کنید نوشیدنی ها و موادغذایی حاوی اسید سیتریک را کمتر استفاده کنید و یا در صورت استفاده از موادغذایی حاوی اسید سیتریک، دهان خود را فورا بشویید.

مرکبات مثل پرتقال حاوی اسید سیتریک می باشند. اسید سیتریک مانند سایر اسیدها، به مرور زمان سبب خوردگی و از بین رفتن مینای دندان می شود.

صدمه به مینای دندان برگشت پذیر نمی باشد و سبب می شود تا فرد بیشتر دچار پوسیدگی دندان و ایجاد لکه بر روی دندان شود.


2- استفاده زیاد از موادی مانند چای، قهوه و نوشابه تاثیرات بدی بر روی دندان ها به جای می گذارد و سبب آسیب های دندانی می شود. در نظر داشته باشید بعد از مصرف این گونه مواد، دندان های خود را مسواک بزنید.

همچنین مصرف سیگار سبب زرد شدن و پوسیدگی دندان ها می شود.

هرگز سفت و محکم مسواک نزنید، زیرا سبب فرسایش مینای دندان ها می شود و آسیب های دندانی را به دنبال خواهد داشت


سفید کردن دندان ها در خانه


مواد لازم برای این کار عبارتند از:

- جوش شیرین

- هیدروژن پراکسید یا آب اکسیژنه

- نمک


یک قاشق غذاخوری جوش شیرین را با سه یا چهار قطره آب اکسیژنه و نصف قاشق چای‌خوری نمک طعام مخلوط کنید. این مخلوط را می توانید همانند خمیر دندان برای تمیز کردن دندان هایتان استفاده کنید.

هیدروژن پراکسید و جوش شیرین هر دو خاصیت سفیدکنندگی دارند و نمک برای برطرف کردن لکه های دندانی بسیار مناسب عمل می کند.

با این خمیر دندان خانگی که خود تهیه کرده اید، دو تا سه بار در روز مسواک بزنید.

بعد از مسواک زدن، از نخ دندان استفاده کنید تا هرگونه موادی را که در لابلای دندان های شما باقی مانده است، از بین ببرد و خارج کند.



* تذکر

سعی کنید قبل و بعد از این کار، عکسی از دندان هایتان بگیرید و آنها را با هم مقایسه کنید. زیرا سفید شدن دندان ها یک فرایند تدریجی است و ممکن است متوجه آن نشوید. ولی با عکس گرفتن ، پیشرفت کار خود را مشاهده می کنید و تشویق می شوید تا این کار را ادامه دهید.


هرگز سفت و محکم مسواک نزنید، زیرا سبب فرسایش مینای دندان ها می شود و آسیب های دندانی را به دنبال خواهد داشت. همیشه با فشار متعادل مسواک بزنید.
 تشکر شده توسط : نازلی , Hasty , maedeh
#37
Smile 

پزشكان دانشگاه كالیفرنیا در یك آزمایش جدید دریافته‌اند افرادی كه مرتب و صحیح مسواك می‌‌زنند و به حفظ بهداشت دندان‌ها و لثه‌های خود اهمیت می‌دهند در آینده و در سنین بالاتر حافظه قوی‌تری خواهند داشت.

به نقل از ایسنا، این پزشكان تاكید كردند زنانی كه در سنین جوانی كمتر از یك نوبت در روز مسواك می‌زنند پس از رسیدن به دوران میانسالی و سالمندی 65 درصد بیشتر مستعد ابتلا به زوال عقل و ضعف حافظه هستند.

به گزارش دیلی‌ میل، دكتر آیلنا پاگانی‌ نی – هیل كه سرپرستی این مطالعه را بر عهده داشته، خاطرنشان كرد: با توجه به یافته اخیر می‌توان با بررسی وضعیت بهداشت دهان و دندان در افراد، احتمال ابتلا به مشكلات و اختلالات حافظه‌ای را در آنها پیش‌بینی كرد.

این یافته كه جزئیات آن در مجله انجمن سالمندان آمریكا منتشر شده، حاصل ارزیابی و بررسی وضعیت سلامت 5500 نفر از بازنشستگان كالیفرنیایی بین سال‌های 1992 تا 2010 میلادی است.

پزشكان تاكید دارند كه برای دستیابی به نتایج دقیق‌تر انجام مطالعات گسترده‌تر در این زمینه ضروری است.
 تشکر شده توسط : رزمینا , شهرزاد
#38
مسواک زدن مانع سکته قلبی می شود


محققین می گویند: افرادی که جرم های بیشتری در دهان خود داشته باشند، بیشتر در معرض خطر حملات قلبی قرار خواهند گرفت. در نتیجه مسواک زدن از بروز حملات قلبی جلوگیری می کند.

نتایج تحقیقات این محققان نشان می دهد، تعداد باکتری های موجود در دهان بیماران قلبی و کسانی که دچار حملات قلبی شده اند، نسبت به افراد سالم بسیار بیشتر است.

تعدادی از محققین دانشگاه بوفالوی ایالت نیویورک سعی داشتند تا گونه خاصی از باکتری را که منجر به حمله قلبی می شود، کشف کنند.



آنان در مطالعاتی که روی بیش از 386 زن و مرد مبتلا به حمله قلبی و 840 فرد سالم داشته اند دریافتند که افراد بیمار، دو نوع از انواع باکتری را بیشتر از گونه های دیگر آن در دهان خود داشته اند.

پزشکان هنوز به طور دقیق نمی دانند که چگونه باکتری ها، منجر به ابتلا به بیماریهای قلبی در افراد می شوند، ولی مطالعات مکررا رابطه بین بیماری های لثه و امراض قلبی را به اثبات رسانده است.

پزشکان تصریح کرده اند به بهداشت دهان و دندان ها باید بیش از پیش توجه کرد.

فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : naazanin
#39
جرم دندان می تواند باعث مرگ افراد سالمند شود



پژوهشگران دریافته اند میکروب های موجود در جرم دندان ها، با راه یافتن به داخل ریه ها می توانند باعث بروز ذات الریه کشنده در سالمندان شوند.

محققان در این مطالعه شواهد روشنی در هشت بیمار مبتلا به ذات الریه پیدا کردند که نشان می داد این بیماری از جرم دندان های خود آنها به وجود آمده است.

دکتر علی الصلح از دانشگاه بوفالو در نیویورک که سرپرستی آن تحقیق را به عهده داشته است، می گوید این مطالعه اولین تحقیقی است که ارتباط روشن و قطعی را بین بهداشت دندان ها و عفونت های تنفسی نشان می دهد.

این محقق و همکارانش 49 سالمند ساکن آسایشگاه سالمندان را که به علت احتمال ابتلا به ذات الریه در بیمارستانی بستری شده بودند ، بررسی کردند. آنها آزمایش هایی را بر روی باکتری های موجود در دهان بیماران قبل و بعد از ابتلا به ذات الریه انجام دادند. از این 49 بیمار، در نمونه های جرم دندانی 28 نفر، میکروب های عامل بیماری تنفسی مشاهده شد، اما در 21 نفر دیگر این میکروب ها دیده نشد. 14 نفر از این بیماران در نهایت به ذات الریه مبتلا شدند که در10 نفر، بیماری از میکروب های موجود بر روی دندان های خود آنها شروع شده بود.

جرم دندانی، مخزن میکروب های تنفسی است و می تواند در سالمندان باعث بروز ذات الریه شود.
آزمایش میکروبی گرفته شده از ریه نشان داد، DNA این میکروب ها با DNA میکروب های جرم دندانی در هشت نفر از این بیماران مطابقت دارد. این یافته ها نشان می دهد جرم دندانی، مخزن میکروب های تنفسی است و می تواند در سالمندان باعث بروز ذات الریه شود.

فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : Hasty , maedeh
#40
کلاً بهداشت دهان و دندان خیلی با اهمیته.
ریشه خیلی از بیماریها در آن نهفته است چون راه ورود میکروب و باکتری به بدن هستش.
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
 تشکر شده توسط : Hasty , maedeh
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سلامت کبد # پریسا # 9 13,591 2017/07/15, 12:09 PM
آخرین ارسال: شهرزاد
  بهداشت و سلامت موها - رفع مشکلات موها mojtaba2iran 36 31,842 2016/02/17, 11:39 PM
آخرین ارسال: nahid
  بهداشت و سلامت چشم ها- مشکلات چشمی شفا یافته 56 57,821 2015/12/14, 01:03 PM
آخرین ارسال: nahid
  ماساژ ۶ نقطه پا به سلامت شما کمک می کند نازلی 1 2,269 2015/09/06, 10:04 PM
آخرین ارسال: Sajjad
  سلامت و زیبائی پوست **** 87 72,955 2014/04/25, 03:25 PM
آخرین ارسال: سالومه
  تأثیر ماه تولد روی سلامت و طول عمر نازلی 30 20,932 2014/04/08, 10:11 AM
آخرین ارسال: MoNa rajabi
  سلامت قلب و عروق kaj 7 8,365 2013/10/19, 12:32 AM
آخرین ارسال: شيدا رها
  حفظ سلامت ناخن‌ها - تشخیص بیماری ازروی ناخن ها مـه ســـا 24 21,774 2013/07/31, 12:32 AM
آخرین ارسال: رامنا
  بهداشت و سلامت گوش ها نازلی 15 11,908 2012/12/10, 09:20 PM
آخرین ارسال: نازلی
  حفظ سلامت دردوران بارداری نازلی 3 3,937 2012/11/29, 06:27 PM
آخرین ارسال: sargol



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست