امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص گیاه آلوئه ورا ( صبر زرد )
#11
خیلی خوشمزه اس

آلوئه ورا خاص مناطق آفریقایی است که به آن زنبق بیابانی یا صحرایی هم می‌گویند. در برخی کشورها با نام‌هایی چون «گیاه جاودانگی»، «گیاه دارویی»، «گیاه ملکه» و ... نامیده می‌شود.

نخستین بار مصری‌ها این گیاه را برای درمان زخم‌ها، سوختگی‌ها و عفونت‌ها به کار می‌گرفتند. پس از آنها یونانی‌ها، اسپانیایی‌ها و آفریقایی‌ها به شیوه‌ها و منظورهای مختلف از این گیاه استفاده می‌کردند.

برای مثال شکارچیان آفریقایی از ژل آن بر بدن خود می‌مالیدند تا عرق نکنند و بدنشان بوی بد نگیرد!

از دهه ۱۹۳۰ به بعد تحقیقات علمی و وسیعی بر روی ترکیبات و خواص دارویی این گیاه انجام شد و دریافتند ژل صاف شده این گیاه قدرت عجیبی در درمان زخم‌ها و سوختگی‌ها دارد.

برای درمان زخم‌های سربازان در سپاه الکساندر از آلوئه ورا استفاده می‌شد. اگرچه آلوئه ورا هزاران سال است که نقش مهمی را در پزشکی سنتی ایفا می‌کند اما از کشف خواص بی بدیل آن توسط طب مدرن امروزی زمان زیادی نمی گذرد.

اغلب مردم به عنوان یکی از مواد سازنده محصولات آرایشی مثل ضدآفتاب‌ها، مرطوب کننده‌ها و کرم‌های سوختگی با آلوئه ورا آشنا هستند.

اما امروزه حضور رو به فزونی آلوئه در محصولات متعدد و متنوعی را شاهد هستیم. تولیدکنندگان شامپو مدعی هستند که اسیدیته معادل ۵/۴ این گیاه آن را برای ساخت انواع شامپو و نرم‌کننده ایده‌آل کرده است.

در حالی که متخصصین تغذیه نیز مصارف خوراکی آلوئه ورا را به اندازه مصارف خارجی آن مفید و متعدد می‌دانند و آن را به اشکال مختلف از جمله عصاره، ژل، کپسول و پودر عرضه می‌کنند.

این گیاه حداقل دارای ۳ اسید چرب با خاصیت ضدالتهابی است که برای معده، روده کوچک و روده بزرگ مفید است.

ویتامین‌های تشکیل‌دهنده آن عبارتند از ویتامین C، B۱۲، B۶، B۲، B۱، A و E. «آلوئه ورا» با خاصیت اعجاب‌انگیز خود می‌تواند تمام اسید آمینه‌های ضروری بدن را در اختیار شخص مصرف‌کننده قرار دهد.

هیچ چیز این گیاه به تنهایی شگفت‌انگیز و خارق‌العاده نیست. بلکه همراهی و یک جا جمع شدن تمام مواد مورد نیاز بدن از گروه‌های مختلف غذایی است که آن را منحصر به فرد کرده است.

تجمع این مواد در درون یک گیاه واحد را می‌توان به جمع شدن تعدادی نوازنده در یک گروه بزرگ موسیقی تشبیه کرد. (همان طور که هر کدام آنها، هرگز و به تنهایی اثر و جاذبه اجرای گروهی و دسته‌جمعی را ندارند.)

ژل Aloe حاوی گلیکوپروتئین است که از تورم و درد جلوگیری و روند بهبود را تسریع می‌کند و همچنین حاوی پلی ساکارید است که رشد و ترمیم پوست را تحریک می‌کند.

«آنتراکوئین» موجود در شیره Aloe به عنوان مسهل موثر عمل می‌کند. این مواد شیمیایی در مقادیر کم، می‌تواند از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری کند.

از ژل Aloe برای درمان زخم‌های درونی و بیرونی نیز می‌توان استفاده کرد. این ماده روند درمان بسیاری از جراحات پوستی از جمله زخم‌ها، سوختگی‌ها و یخ‌زدگی را تسریع می‌کند.

شیره ‌این گیاه مسهل مفیدی است، اما چون می‌تواند سبب‌گرفتگی دردناک عضلات شود، غالباً استفاده نمی‌شود. با میزان مصرف کمتر، شیره Aloe می‌تواند از سنگ کلیه پیشگیری یا اندازه سنگ را کوچکتر کند.

این ماده به عنوان تسهیل‌کننده دفع مدفوع به ویژه در افرادی که مبتلا به وبواسیر هستند ماده مفیدی است.

در حال حاضر این گیاه دارویی در صنایع مختلف غذایی شامل انواع نوشابه‌ها، کمپوت، دوغ و غیره و همچنین در صنایع آرایشی و بهداشتی شامل انواع کرم‌ها، لوسیون‌ها، شامپوها، صابون‌ها، شوینده‌ها و در صنایع دارویی در کپسول‌ها، قرص‌های جوشان و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اندام مورد استفاده این گیاه دارویی برگ‌های آن است.

مرور کلی خواص دارویی:

صبر زرد از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و شیرابه آن به مصرف طبی می‌رسد.
۱)تقویت‌کننده بدن است
۲) یبوست را برطرف می‌کند و روده‌ها را تمیز می‌کند
۳) برای معالجه آسم مفید است
۴) سوء‌هاضمه را برطرف می‌کند
۵) در معالجه صرع مفید است
6) خون را تصفیه می‌کند
7) برای برطرف کردن خارش ناشی از گزیدگی حشرات شیرابه آن‌را روی پوست بمالید
8) اگزما را درمان می‌کند
9) برای معالجه اسهال خونی مفید است
۱0) برای رفع ریزش مو، شیرابه آنرا به سر مالیده و موها را با آن ماساژ دهید
۱1) بیماری کبدی را برطرف می‌کند
۱2) برای التیام زخم‌ها شیرابه آنرا روی زخم بمالید
۱3) صبر زرد بهترین کرم مرطوب‌کننده است برگ‌ها را بشکنید و ژله آن‌را به پوست بمالید
۱4) مبتلایان به بیماری قند می‌توانند با مصرف این گیاه قند خون خود را کنترل کنند
۱5) برای شستن چشم و زخم‌ها شیرابه صبر زرد را با آب مخلوط کرده و استفاده کنید

فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : ساغر , نازلی , ehsan 10054 , پریا حقیقت پور
#12


خواص شگفت‌انگیز آلوئه‌ورا

گیاه آلوئه ورا یکی از مفیدترین گیاهانی است که در سلامتی و بهداشت تاثیرگذار است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد آلوئه ورا یک گیاه چند منظوره است که می‌تواند پاسخ به بسیاری از بیماری‌ها بدون هیچ‌گونه عوارض جانبی باشد.

گیاه آلوئه ورا به عنوان یک راه حل معجزه آسا در موارد بهداشتی است. از جمله مزایای این گیاه برای پوست است. بدین صورت که مقدار کمی از ژل آلوئه ورا برای جلوگیری از خشکی پوست مفید بوده و در از بین بردن آفتاب سوختگی نیز موثر است. ژل این گیاه برای درمان تاول، گزش حشرات و اگزما نیز مفید است.

این گیاه برای درمان مشکلات گوارشی و مبارزه با یبوست، بیماری‌های سندرم روده ، سوزش سر دل، ناراحتی‌های دیگر دستگاه گوارشی و در افزایش سیستم ایمنی نیز موثر است.

گیاه آلوئه ورا گیاهی است که منبع غنی از ویتامین‌ها مثل ویتامین A، B1، B2، B6، B12، C ، E و اسید فولیک است. بنابراین مصرف روزانه آلوئه ورا باعث افزایش سیستم دفاعی بدن می‌شود و در نتیجه شما را از هر نوع استرس دور می‌کند.

این گیاه در درمان دیابت نیز موثر است. هنگامی که آلوئه ورا به صورت آب و یا ژل مصرف شود می‌تواند یک درمان سنتی برای دیابت باشد به طوری‌ که سطح قند خون را تنظیم می‌کند.

گیاه آلوئه ورا در درمان آکنه مفید است و دارای خواص ضد التهابی است که کمک به درمان مشکلات آکنه و جوش می‌کند. هنگامی که این گیاه بر روی منطقه آسیب دیده استفاده شود، جای زخم‌ها بهبود می‌یابد وتا حدی قرمزی را کاهش می‌دهد. عصاره آلوئه ورا می‌تواند به طور مستقیم از طریق ژل، کرم و لوسیون برای درمان آکنه پوست استفاده شود.

منبع ایسنا
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
 تشکر شده توسط : ehsan 10054 , پریا حقیقت پور
#13
خواص آلوئه ورا ژل به ھمراه موسیلیوم (پودر پوسته اسپرزه)

گیاه آلوئه ورا یکی از گیاھان نادر است کھ در بیابان و زمین ھای خشک رشد میکند. داخل این گیاه ژلی ھست بھ نام آلوئه ورا که در فارسی به آن صبر زرد میگویند این گیاه از زمان ھای قبل از میلادمورد مصرف مردم بوده و کلوئپاترا ملکه مصر پوست خود را ھر روزه با آن ماساژ میداده تا زا گزند آفتاب مصر در امان باشد. در کتب مقدس نام این گیاه به دفعات آمده است.
خواص طبیعی گیاه:
1) تقویت کننده بدن است
2) در آرتروز تاثیر زیادی دارد
3)برای معالجه آسم مفید است
4) دردھای رماتیسمی را تسکین میدھد
5) بسیار مفید برای کلسترول بد و چربی خون
6)یبوست را برطرف کرده و روده ھا را تمیز میکند
7) جھاز ھاضمه و دستگاه گوارش را تقویت میکند
8) بسیار مفید برای افرادیکه مفاصلشان از ژلاتین خالی شده است.
9) مالیدن گیاه روی سوختگی ھا و ناراحتی ھای پوستی اثر زیادی دارد
10 ) کل بدن را پاکسازی میکند
11 ) درمان کننده زخم معده، ناراحتی و التھابات روده کوچک و بزرگ است
12 )یکی از بھترین کرم ھای مرطوب کننده پوست است به این صورت که به اندازه یک سانتیمتر از آن را از شاخه جدا کرده و ژل وسط آن را درآورید با آب مخلوط کنید در آن سفید آب رنده کرده و به عنوان ماسک استفاده نمایید
13 ) خلوص خون را بالا میبرد
طریقه استفاده:
برای افراد زیر 100 کیلوگرم روزانه 1 قاشق غذا خوری شربت آلوئه ورا موجود در داروخانه ھا را به ھمراه 1 قاشق مربا خوری موسیلیوم در یک لیوان آب معمولی ریخته و 2 لیوان آن را بین 5 تا 7 صبح، 2 لیوان بین 9 تا 11 شب و 2 تا 3 لیوان در طول روز میل شود (در ھر لیوان یک قاشق غذا خوری آلوئه ورا و یک قاشق مربا خوری موسیلیوم ریخته شود) .
گیاه آلوئه ورا با مخلوط شده با موسیلیوم دارای خاصیت ژلاتینی میشود و نتیجه مطلوب حاصل میگردد. افراد بالای 100 کیلوگرم روزانه 3 لیوان بین ساعت 5 تا 7 صبح، 3 لیوان بین ساعت 9 تا 11 شب، 3 تا 5 لیوان در طول روز میل کنند.
روزھای استفاده از این گیاه:
این گیاه به روش 14 روز میل میشود 7 روز قطع میشود مجددا 14 روز میل میشود 7 روز قطع میشود و سپس به دلخواه مصرف میشود به دلخواه به این معنا است که بدن به آن وابسته نشود و از زندگی فرد ھم خارج نشود مثلًا ھفته ای دو روز مصرف میشود ولی در این دو روز تعداد لیوان ھا و ساعت ھا از صبح تا شب رعایت شود.
توجه:
در صورت تمایل به استفاده از برگ آلوئه ورا به اندازه یک سانیتمتر از برگ جدا شود در یک لیوان آب حل شود این لیوان به سه قسمت تقسیم گردد و در ھر بار استفاده از آلوئه ورا و موسیلیوم یک قسمت آن در لیوان آب به جای شربت آلوئه ورا ریخته شود.
موارد منع مصرف:
در صورت استفاده از ژل داخل این گیاه به صورت خالص بدن دچار سم و ناراحتی میشود.
در زنان شیرده و خانم ھای باردار استفاده نشود بھتر است.


http://attarierayegan.blogfa.com/post/439 menmen
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : ehsan 10054 , پریا حقیقت پور
#14
شامپو آلوئه ورا که خیلی خوب هست.می تونم بگم بهترین شامپو هست.خودش رو نمی دونم تو ایران هم وجود داره که بهش صبر زرد می گن؟من فکر می کردم که گیاهش تنها تو افریقا در می آد.
این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب می گذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری
پیش آر پیاله را که شب می گذرد
 تشکر شده توسط : پریا حقیقت پور
#15
تو ویکی پدیا خوندم که این گیاه بومی افریقای شمالی هست همون طوری که فکر می کردم.تو جاهای کویری در می آیدبنابراین در یک گستره ای از موریتانی تا هند قابل کشت هست. .تو ایران هم در می آد.هم میوه فروشی داره که معمولا باید بهشون سفارش بدین چون خیلی طالب نداره هم عطاری عصاره و گردش رو که عنوان جوشانده مصرف میشه رو داره.من چون نمی تونم خودم جوشانده دم کنم به میوه فروش سفارش دادم.شکلش رو که تو ویکی پدیا دیدم یادم اومد که سابق دیدمش .فکر می کنم تو بیشتر گل فروشیها موجود باشه.اهمیتش اینکه برای سیستم ایمنی خیلی خوبه.
این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب می گذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری
پیش آر پیاله را که شب می گذرد
 تشکر شده توسط : پریا حقیقت پور
#16
(2012/02/02, 05:49 PM)Matilat نوشته است: من یه بار دیگه این سوال رو پرسیدم ولی جواب نگرفتم که.
آلوئه ورا خیلی تلخه و بد مزه ست.
شربت و مرباشم خیلی تلخه ولی من خیلی دوس دلرم بخورمش.
کسی میدونه که چه جوری باید تلخیشو بگیریم ؟
تورو خدا از تو سایتای دیگه کپی نکنید تا راه حل بدید. اگه خودتون اینکارو کردید راهنمایم کنید.
من جوشوندم. با اسانسای دیگه قاطیش کردم . مربا درست کردم ولی حتی یه قاشقشم نمیشد خورد.
یه بارم 24 ساعت تو آب گذاشتمش که فک کنم همه ی خاصیتشم رفت اما بازم تلخ بود

تلخ تلخ قورت بده

(2012/02/02, 05:49 PM)Matilat نوشته است: من یه بار دیگه این سوال رو پرسیدم ولی جواب نگرفتم که.
آلوئه ورا خیلی تلخه و بد مزه ست.
شربت و مرباشم خیلی تلخه ولی من خیلی دوس دلرم بخورمش.
کسی میدونه که چه جوری باید تلخیشو بگیریم ؟
تورو خدا از تو سایتای دیگه کپی نکنید تا راه حل بدید. اگه خودتون اینکارو کردید راهنمایم کنید.
من جوشوندم. با اسانسای دیگه قاطیش کردم . مربا درست کردم ولی حتی یه قاشقشم نمیشد خورد.
یه بارم 24 ساعت تو آب گذاشتمش که فک کنم همه ی خاصیتشم رفت اما بازم تلخ بود

تلخ تلخ قورت بده
 تشکر شده توسط : پریا حقیقت پور
#17
دکتر سنتی من یکی از داروهایی که بهم داده همین عرق آلوئه وراست من عاشق این گیاه هزار درمانم. party0048.gif
 تشکر شده توسط : پریا حقیقت پور
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,547 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 50,265 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,806 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,241 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,409 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,725 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,740 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,405 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,423 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,996 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست