2011/07/25, 10:12 AM
يه كتاب بهت معرفي ميكنم اونو بخون ارومت ميكنه.......من وسايه ام نوشته سوبراتل كارول مكي...........جز پرفروشترين كتاب ها بوده......
ايا ام اس موجب معلوليت شما شده است؟
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2011/07/25, 10:12 AM
يه كتاب بهت معرفي ميكنم اونو بخون ارومت ميكنه.......من وسايه ام نوشته سوبراتل كارول مكي...........جز پرفروشترين كتاب ها بوده......
2011/07/25, 10:22 AM
ام اس توی هر کسی متفاوته به دید مردم ما فلجیم ولی اگه خودت بخوای هیچ وقت هیچ وقت این اتفاق برات نمیفته ارامش داشته باش سما جون و به خدا توکل کن و بهش فکر نکن همین بگو من با ادمهای عادی هیچ فرقی ندارم اگه فرق دارم حتما ظرفیتی بیشتر داشتم از این انرژیهای مثبت همین و همین ایشالله هیچ اتفاقی نمیفته به امید خدا و پیگیر دارو و درمتانت باش به امید بهبودیت
2011/07/25, 10:46 AM
یاسی جون ولی من فک نمیکنم دیدگاه مردم این باشه
smile , be happy and enjoy life
2011/07/25, 12:32 PM
(2011/07/25, 10:46 AM)bita.s نوشته است: یاسی جون ولی من فک نمیکنم دیدگاه مردم این باشه دیدگاه مردم چه اهمیتی داره ؟... خودتو عشقه
2011/07/26, 02:04 PM
اصلا معلولیت یعنی چی ؟ چرا به این چیزا فکر می کنید ؟ راحت زندگیتون رو بکنید و خوش باشید و یاد بگیرید بهترو خوش تر زندگی کنید ، اونوقت هیچ چیزی نمی تونه مانع کاراتون بشه
من که اصلا به این چیزا فکرم نمی کنم و وقتم رو برای چنین چیزی تلف نمی کنم . توکل کن به خدا و بهش اعتماد داشته باش کطکئن باش هیچی نمیشه
پاییز بهاری است که عاشق شده
2011/07/27, 11:14 PM
من که از ام اس متنفرمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
خانودمو نگران و ناراحت کرده خودمم که دیگه هیچی همون اسمش رومونه بسته نباید معلولیت برامون بیاره نه
دارم دلشوره میگیرم
چقدر دنیات ازم دوره پس چرا هیچ بارونی تورو از من نمیشوره
2011/07/28, 09:38 AM
(2011/04/23, 10:03 PM)sama نوشته است: من از معلولیت میترسمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم پاهام بعضی اوقات بی حس میشه برق تو پاهام میپیچه تو که تازه مریض شدی اگه خوب از خودت مراقبت کنی لازم نیست که برا فلج شدن بترسی.
این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب می گذرد ساقی غم فردای حریفان چه خوری پیش آر پیاله را که شب می گذرد
2011/07/28, 09:53 AM
(2011/07/26, 10:55 AM)تنها نوشته است: خیلی سخته ام اس و شاد بودن رو یک جا و کنار هم داشت. من که هم ام اس دارم هم شادم با دوستان تون بیرون برید ، ورزش کنید ، به کارهایی که دوست دارید بپردازید ... اگر دوست نزدیکی دارید که هنوز از بیماری تون بی خبره می تونید به ایشون بگید ، با هم برید کوه ، پیاده روی و ... شادی رو خودتون باید واسه ی خودتون بسازید نه دیگران واسه ی شما بسازن. منتظر نشید کسی بیاد کمک بده به شما خودتون ، خودتون رو بالا بکشید کاری که خیلی ها دارن انجام میدن. Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
19 مهمان |