ما منتظر عکس ها هستیم هیچ جا نمیریم همین جا هستیم...
چرا از عکس ها خبری نیست؟
چرا از عکس ها خبری نیست؟
نظرسنجی: اولین دیدار 1391 ام اس سنتر را از نظر کیفیت با چه نمره ای ارزیابی میکنید ؟ |
|||
10 | 26 | 55.32% | |
9 | 4 | 8.51% | |
8 | 8 | 17.02% | |
7 | 6 | 12.77% | |
6 | 0 | 0% | |
5 | 3 | 6.38% | |
4 | 0 | 0% | |
3 | 0 | 0% | |
2 | 0 | 0% | |
1 | 0 | 0% | |
در کل | 47 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
اولین دیدار 1391 ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
ما منتظر عکس ها هستیم هیچ جا نمیریم همین جا هستیم... چرا از عکس ها خبری نیست؟
2012/05/09, 01:03 PM
حتماا طی این یکی دو روزه عکس ها ارسال میشه
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2012/05/09, 01:48 PM
سلام حمید جان عکس کیلوئی چنده دیدار بعدی کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
2012/05/10, 01:05 PM
با سلام به همه دوستان چه اونهای گه به دیدار آمده بودن چه دوستانی که نتونسته بودن بیان
لطفا معذرت خواهی بنده را بپزیرید از اینکه دیر از همه دوستان تشگر می کنم دلیلش چون از روز دیدار در مسافرت بودم امروز برگشتم ابتدا از مدیران و تک تک ناظران و گروه تدارکات و جمع دوستانی که زحمت کشیده بودن تا بازم یک دیدار به یاد ماندنی و پر خاطره برای دوستان باشه نهایت تشگر را می کنم از بابت آماده کردن کیک جهت تولد 3 ساله سایت خیلی خوشحال شدم و امیدوارم روز به روز افزون شدن مهر در بین دوستان سایت بیشتر بشه و همچنین کارهای فوق لعاده از قبیل دوچرخه سواری هنری تخصصی و .....جهت بهتر شدن سایت دست در دست هم بدهیم تا ایده و خواسته های تمام دوستان بر آورده بشه ضمنا از بابت دوستانی که از من بابت جا گلید تشکر کردن نهایت تشکر را می کنم و امید وارم مورد پسند همه قرار گرفته باشه خلاصه معذرت می خواهم که زیاد جالب نبوده انشا الله ایرادهای خودم را اصلاح کنم و یک روز کارهای خوب خوب واستون آماده کنم بیارم چرا که همتون را با تمام وجودم دوست دارم خدایا بینهایت دوستت دارم
2012/05/11, 06:18 PM
سلام دوستان.من خیلی دوست داشتم ولی نتوستم بیام و خیلی هم دلم میسوزه که دیدار رو از دست دادم.میتونم خواهش کنم عکسها رو برای من هم بفرستید تا دلم بیشتر بسوزه
دل به کف غصه نباید سپرد ...... اول و آخر همه خواهیم مرد
2012/05/18, 03:11 PM
سلام ببخشید دیر تشکر کردم
از همه کسایی که برا این دیدار زحمت کشیدن ممنونم مخصوصا اقا حامد اقا حمید اقا سینا اقا فربود اقا علیرضا به خاطر سورپرایز عالیشون
باور نمیکنم ولی ................انگار غرور من شکست..................
اگه دلت میخواد بری...........اصرار من بیفایدست...................
سلام دوستان منم خیلی دوست داشتم ببینمتون و باهاتون آشنا بشم ولی اصلا متوجه این دیدارتون نشدم . دیدار بعدی حتما میام.
2012/05/18, 06:09 PM
چرا عکس ها رو به من نمی دین؟
من هم دیدار اومده بودم
2012/05/22, 08:25 PM
سلام به نظر منم دیدار خوب بود ولی ای کاش یه خورده علمی تر بود
باد با چراغ خاموش کاری ندارد، اگر در سختی هستی بدان که روشنی!(شکسپیر)
(2012/05/22, 08:25 PM)بیخیال نوشته است: سلام به نظر منم دیدار خوب بود ولی ای کاش یه خورده علمی تر بود وای خدای من واقعا با خوندن نظر شما به این فکر افتادم نام کاربری مناسبی دارید آخه این بچه ها چیکار باید می کردند که نکردند خیلی سخته اینهمه آدم که اونهم به نوعی احوالشون مساعد نیست رو کنترل کنند لطفا یک نگاه به نظر سنجی هم بنداز.... واقعا عزیزم بیخیال...... امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
9 مهمان |