موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 2997
تشکر های دریافت شده :4894 بار در 1400 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر محمدحسین شهبازی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
سلام
اولین دیدار سال 91 با یه بارون زیبا و دل انگیز شروع شد و با حضور تک تک شما دوستان بر زیبایی اون افزوده شد و یه خاطره خوب دیگه رو برای من و مطمئنا همگی شما بجا گذاشت .
دیروز وقتی تعداد افراد شرکت کننده در دیدار رو دیدم خیلی هیجان زده شده بودم و به خودم از اینکه جزئی از این حضور بودم بالیدم .
امیدوارم سایت ام اس سنتر همونطور که تا الان در انجام رسالتش موفق بوده ، بتونه از این به بعد هم در شناخت ام اس به مبتلایان و ایجاد فضایی مناسب و امن برای کاربرانش موفق باشه .
همچنین برای تیم دچرخه سواری از صمیم قلب آرزوی موفقیت و سربلندی دارم ، چرا که موفقیت این تیم ، موفقیت تمام جامعه ام اس هست و من به شخصه از این تیم تا رسیدن به موفقیت حمایت می کنم .
و در نهایت از همه شما که در این دیدار شرکت کردید مخصوصا دوستانی که از شهرهای دیگه به این دیدار اومدن تشکر کنم . امیدوارم بتونیم با کمک شما دوستان برای دیدارها و برنامه های بعدی برنامه ریزی بهتر و با امکانات مناسب تری فراهم کنیم .
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
تشکر شده توسط : | neda.n , earth , shokolat , N00shin , paeeze , نازلی , kaveh_plus , naz.gigili , مولتی ام اس , آرزو , فرناز , mehdisalimi , fireboud , hamid , Hegan , بهــار , maedeh , نیوشا... , MAHDI , nafass , Prime , hamid t , زهرا59 , O#!!! , parastoo joon , ارزو , Saina , shahrzad , سـاناز , h.kakavand , Ali 324 , arezoo_azizi , Mehdi Marjani , pariya , Hasty , seyyed reza , ساحل |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 5809
تشکر های دریافت شده :4878 بار در 650 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
2012/05/05, 11:54 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/05, 03:51 PM، توسط kaveh_plus.)
سلام
ابتدا تشکر میکنم از تمامی دوستانی که این دیدار را تدارک دیده بودن و خوشحالم که اولین حضورم مصادف شد با تولد این مکان
دیدار خیلی جالبی بود خیلی جالب . من در تمام مدتی که در جمع شما حضور داشتم محو صمیمیت و نشاط شما دوستان بودم خیلی زیبا بود
امیدوارم باز هم بتونم در جمع شما حاضر بشم . واقعا جمع بی نظیری هستید
همگی خوش و خرم باشید
زندگی مثل یه لیوان پر از آب ولی ترک خورده است
آب رو بخوری تموم میشه --- آب رو نخوری حروم میشه
تشکر شده توسط : | gilane , hamid , fireboud , Hegan , naz.gigili , neda.n , بهــار , نیوشا... , maedeh , earth , مولتی ام اس , آرزو , hamid t , maede , فرناز , parastoo joon , ارزو , Saina , سـاناز , N00shin , arezoo_azizi , pariya , Hasty , seyyed reza |
|
تشکر های اهدا شده: 271
تشکر های دریافت شده :1585 بار در 454 پست
سال تشخيص بيماري : 82 یا 83
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینومر
خیلی بد شد.من از 2 هفته قبل تدارک حضور در این جا رو دیده بودم.در آخرین لحظه نشد.اون هم نه به این دلیل که خودم نخواستم.همراهان من نتونستن.خوب کسی هم که به دیگران وابسته هست هست همین طوری میشه.باید به فکر خود کفایی باشم.
این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب می گذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری
پیش آر پیاله را که شب می گذرد
تشکر شده توسط : | fireboud , hamid , naz.gigili , بهــار , kaveh_plus , نیوشا... , maedeh , مولتی ام اس , آرزو , hamid t , Prime , زهرا59 , maede , فرناز , parastoo joon , ارزو , Saina , سـاناز , N00shin , arezoo_azizi , sama , pariya , Hasty , seyyed reza |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 2602
تشکر های دریافت شده :1239 بار در 558 پست
سال تشخيص بيماري : 3فروردین 81
دكتر معالج : زمانیان
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
سلام
دیرزو یکی از بهترین روزهای زندگیم بود
هم اولین دیدار من مصادف شده بود با تولد 3 سالگی ام اس سنتر
از همه عزیزانی که تلاش کرده بودند تا این دیدار شکل بگیره کمال تشکر دارم
از آقا سید رضا بابت جاکلیدی بسیار زیبا ممنونم
و از اینکه دوستای زیادی رو از نزدیک دیدم خیلی خوشحالم
نمیشه این خوشحالی رو وصف کرد
البته این بارون زیبا طراوت خاصی به این دیدار بخشیده بود
و از همه عزیزان که از راه دور و نزدیک تشریف آوردن و تو این جمع بسیار صمیمی حضور داشتن کمال تشکر دارم
ولی لحظه آخر (خداحافظی) خیلی دلم گرفته بود
نمیخواستم این دیدار تموم بشه
ولی چیکار کنم که این دوستهای من (مامی+فائقه + حمید) نذاشتن من با همه شما خداحافظی کنم
و در آخر این کوشولوهای ناز(آفتاب + ماهان) که خیلی دوسشون دارم و خیلی ناز بودن تشکر میکنم چون خیلی ماچشون کردم
خدای من هرگز نگویمت دست من بگیر
عمریست گرفته ای مبادا رها کنی
تشکر شده توسط : | fireboud , naz.gigili , hamid , neda.n , maedeh , بهــار , kaveh_plus , نیوشا... , earth , مولتی ام اس , آرزو , hamid t , Prime , maede , فرناز , parastoo joon , ارزو , سـاناز , h.kakavand , N00shin , arezoo_azizi , pariya , Hasty , *fateme * , seyyed reza , ساحل |
|
موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 5858
تشکر های دریافت شده :14982 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : همون طوفانیان
داروي مورد استفاده :
2012/05/05, 01:17 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/05, 01:20 PM، توسط earth.)
نگین تو رو خدا من به حال خودم افسوس می خورم یعنی همه شما تو این دیدار بودید و من فقط چندتاتون تو ذهنمه. آقا مهدی سلیمی رو دیدم اونم به خاطر این که ازش پرسیدم که کدوم کاربر هستید؟ ای دادِ بیداد/ زن علی داد/ تخمه رو بو داد/ به همه داد به سعیده نداد
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
تشکر شده توسط : | maedeh , نیوشا... , mehdisalimi , hamid t , فرناز , h.kakavand , N00shin , arezoo_azizi , pariya , Hasty , seyyed reza |
|
موضوعها: 26
تشکر های اهدا شده: 5187
تشکر های دریافت شده :4311 بار در 1920 پست
دكتر معالج : دکتر محمود عابدینی (عاشقشم)
داروي مورد استفاده : بتافرون
من ادعا نمی کنم
که همیشه به یاد آنهایی که دوستشان دارم هستم
اما
من ادعا می کنم
حتی در لحظاتی هم که به یادشنان نیستم
دوستشان دارم
سلام:
دیروز یه روز خوب بود نه شاید فوقالعاه بود اره وازه ی بی نظیر خیلی بهتره بگم
دیروز بعد از چند بار که نشد بیام بین دوستای عزیزم بالاخره طلسم شکست و و آمدم
از دیدن همه خیلی خوشحال شدم و از اینکه این همه لطف داشتین بهم خیلی سوپراییز شدم
اسم نمیبرم چون همه گل بودن و هستن (البته خوب به مامان مایی رفتن)
از هیئت مدیره مسئول تدارکت کادر فنی و همه ی عزیزانی که صمیمانه و عاشقانه تلاش کردن
برای دیدار نهایت قدردانی و خسته نباشیدو دارم
تولد هم واقعا خیلی زیبا بود
امیدوارم ومطمئنم که دیدار های آینده با شکوه تر و زیباتر برگزار میشه
و امیدوارم بتونم که با کمک مسئولین عزیز بتونم شمال هم چنین دیادر های با شکوهی بر گذار کنم
به امید دیدار
در پناه یزدان پاک
زندگی نبرد است جرات حضور در آن را داشته باشید
تشکر شده توسط : | بهــار , earth , Ghost , mehdisalimi , neda.n , kaveh_plus , آرزو , hamid t , hamid , Prime , Hegan , فرناز , naz.gigili , O#!!! , parastoo joon , ارزو , fireboud , Saina , سـاناز , h.kakavand , N00shin , arezoo_azizi , Mehdi Marjani , pariya , Hasty , seyyed reza , ساحل |
|
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 8772
تشکر های دریافت شده :11929 بار در 2632 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
2012/05/05, 02:17 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/05, 02:18 PM، توسط ehsan 10054.)
دیروز روزه خیلی خوبی بود خوشم اومیدوارم لذت برده باشید
بارونه قشنگیم بود همه چیم شاعرانه تر از این نمیتونست
باشه
...
تشکر شده توسط : | maedeh , آرزو , mehdisalimi , hamid t , hamid , maede , Hegan , فرناز , naz.gigili , parastoo joon , earth , fireboud , Saina , سـاناز , h.kakavand , N00shin , Ali 324 , arezoo_azizi , pariya , Hasty , seyyed reza |
|
تشکر های اهدا شده: 1215
تشکر های دریافت شده :913 بار در 141 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
با اینکه قسمت نشد بیام و روی ماهتونو ببینم ولی خیــــــــــــــلی خوشحالم که بهتون خوش گذشته
راستی تولد ام اس سنتر هم مبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک
خدایا رحم کن بر کسانی که سرمایه اشان امید است وسلاحشان گریه
(قسمتی از دعای کمیل)
تشکر شده توسط : | بهــار , مـه ســـا , آرزو , mehdisalimi , hamid t , hamid , maede , فرناز , naz.gigili , parastoo joon , fireboud , havaars , سـاناز , h.kakavand , N00shin , arezoo_azizi , sama , Mehdi Marjani , maedeh , Hasty , seyyed reza |
|
موضوعها: 17
تشکر های اهدا شده: 3780
تشکر های دریافت شده :5819 بار در 1147 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
گفتنی ها رو همه دوستان گفتن اگه بخوام هی هی تشکر و سپاس و این صوبتا بکنیم یه جورایی چیز میشه
اما با این حال بازم دست گل تمام مدیرای سایت چه اونایی که سبز بود و چه اونایی که زرشکی بودن و همچنین بانوان نارنجی پوشمون کمال سپاس و این صوبتا رو دارم
و یه تشکر مخصوص از ساینا ی عزیز که اگه خونشون اونجا نبود معلوم نبود نصف وسیله ها از کجا تا مین میشد!!!
بازم مرسی واسه همه چیز
تولدت پسرمون هم مبارک
ایشالا دامادش کنین...
" Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "
تشکر شده توسط : | بهــار , hamid t , آرزو , hamid , فرناز , Hegan , naz.gigili , parastoo joon , مـه ســـا , Prime , earth , fireboud , Saina , سـاناز , mehdisalimi , h.kakavand , N00shin , arezoo_azizi , pariya , maedeh , Hasty , seyyed reza |
|
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 19003
تشکر های دریافت شده :23964 بار در 8184 پست
دكتر معالج : دکتر حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
2012/05/05, 02:41 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/05, 02:42 PM، توسط آرزو.)
سلام به دوستانی که نتونستند تشریف بیاروند
جاتون خیلی خیلی خالی بودتا از این کیک خوشمزه نوش جان کنید
بازهم تولد سایت عزیزمون رو تبریک میگم
تشکر شده توسط : | hamid t , maede , بهــار , kaveh_plus , hamid , nafass , O#!!! , فرناز , Hegan , naz.gigili , parastoo joon , مـه ســـا , Prime , earth , fireboud , Saina , سـاناز , nanaz , mehdisalimi , h.kakavand , N00shin , # پریسا # , arezoo_azizi , sama , pariya , بهرنگ , maedeh , Hasty , seyyed reza , ساحل |
|
|