2012/05/05, 02:53 PM
خیلی خیلی خوش به حااااااااااااااللل همتون جای من خیلی خالی بووود
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد
نظرسنجی: اولین دیدار 1391 ام اس سنتر را از نظر کیفیت با چه نمره ای ارزیابی میکنید ؟ |
|||
10 | 26 | 55.32% | |
9 | 4 | 8.51% | |
8 | 8 | 17.02% | |
7 | 6 | 12.77% | |
6 | 0 | 0% | |
5 | 3 | 6.38% | |
4 | 0 | 0% | |
3 | 0 | 0% | |
2 | 0 | 0% | |
1 | 0 | 0% | |
در کل | 47 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
اولین دیدار 1391 ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2012/05/05, 02:53 PM
خیلی خیلی خوش به حااااااااااااااللل همتون جای من خیلی خالی بووود
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد
2012/05/05, 03:37 PM
سلام به بچهای دوست داشتنی ام اس سنتر.بابت تمام تدارکات دیروز ممنونم.ازهمگی چون حضور ذهن ندارم تشکر کلی میکنم.خوشحال که هستید.باوجودشما من زندگی مشترکم رنگ تازه ای گرفته.فرناز دیگه تنهانیست.کم غصه میخوره.بخدا بدون تعارف میگم من وازخودتون بودنید.همه جوره درخدمتم
2012/05/05, 03:53 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/05, 03:54 PM، توسط parastoo joon.)
باز هم مثل همیشه،همــــــــــــــــــه چی عالی بود.
از همه ی کسایی که اومدن و با حضورشون جمعمون رو قشنگتر کردن،ممنونم. بی شک شما بهترینید. دوستون دارم.
Together we stand
Divided we fall
2012/05/05, 04:45 PM
خیلی دوست داشتم در جمع دوستان باشم اما قسمت شد که در بارگاه امام رضا باشم وسلامتی تمام شما عزیزان را از آن بزرگوار خواستم
2012/05/05, 05:50 PM
خوشا به سعادتت دلم لک زده برا حرم اقا فداش بشم توی حرمش یه ارامش خاصی دارم وقتی اونجا هستم دلم اصلا نمیخواد بیام بیرون کاش یه دفعه دیگه منم طلب میکرد
2012/05/05, 06:28 PM
[color=#000080][size=medium][font=Tahoma][b]باسلام وخسته نباشیدعالی بود این دیدار من تازه امروز با انجمن اشنا شدموبا بچه ها اشنا شدم
سلام به دوستانی که نتونستند تشریف بیاروند
جاتون خیلی خیلی خالی بودتا از این کیک خوشمزه نوش جان کنید بازهم تولد سایت عزیزمون رو تبریک میگم این کیکتون قبول نیستااااااااااا 1 e کم داره
خدایا رحم کن بر کسانی که سرمایه اشان امید است وسلاحشان گریه
(قسمتی از دعای کمیل)
2012/05/05, 07:39 PM
خداروشکرکه دیدارتون به خوبی برگزارشدولی بخدا هیچ دیداری مثل این دیدار دلم نسوخت؛آخه من4شنبه تهران بودم امانشدبرای جمعه ودیداربمونم
خوب دیگه شادیهایتان را خراب نمی کنم خوشحالم که دیدارتون وجمعتون از همیشه گرمتربودانشالله تولد20سالگی این انجمن؛البته باسلامتی همه دوستان
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
2012/05/05, 09:20 PM
2012/05/05, 10:24 PM
جا داره منم تولد سومین ساله ام اس سنتر رو به همه ی ام اس سنتری های عزیز تبریک بگم !!
و از همه ی کسانی که زحمت کشیدن و انرژی گذاشتن تا ام اس سنتر در این سطح قرار بگیره و این قدر برای جامعه ی ام اس مفید باشه قدر دانی میکنم !! به خدا همه ی اون هایی که کار های اجرایی انجام دادن میدونن : هماهنگی و مدیریت یه گروه . تازه اونم گروهی که پایه و سورسش اینترنتیه واقعا کاره سنگینیه !! با توجه به بینشی که نسبت به انجمن های اینترنتی توی کشور هست واقعا حساسیت و دقت فوق العاده میطلبه !! تازه مقدمات و هماهنگی های دیدار ها هم سر جای خودش !! اینو گفتم که قدر کادر مدیریت و زحمت کشای این سایت رو بیشتر بدونیم !! و به کاره خالصانه شون ارزش و احترام بی پایان قائل باشیم !! به خدا از کسی پول نگرفتم اینو بنویسما !! بعدا به من تهمت رشوه خواری نزنیدا !!! ام اس سنتر و بچه های مبتلا به ام اس لیاقت بهترین ها رو دارن !! چون واقعا بهترین هستند !!
قال الله تعالی :
من با هر بنده ام طوری رفتار می کنم که انگار همین یک بنده را دارم اما بنده ی من طوری رفتار می کند که انگار همه خدایش هستند بجز من !!!!!!!!
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
8 مهمان |