امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انزوای اجتماعی با کاهش میلین سازی وام اس رابطه دارد
#1


تحقیقات جدید توسط محققان در دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو و مدرسه سینا نشان می دهد حیواناتی که از لحاظ اجتماعی برای مدت طولانی از هم جدا شده باشند کمتر میلین سازی در منطقه ای از مغز که مسئول رفتار عاطفی و شناختی پیچیده، است را انجام می دهند.

این تحقیق امید تازه ای بر روی انعطاف پذیری مغز و توانایی مغز برای انطباق با تغییرات محیطی ایجاد کرده است. این نشان می دهد که سلول های عصبی تنها ساختار مغز نیستند که تغییرات در پاسخ به محیط فرد را ایجاد می کند، و میلین هم می تواند نقش داشته باشد.


مقاله تاکید می کند که تغییر در ماده سفید مغز، یا میلین مغز قبلا در اختلالات روانی هم دیده شده است، و تخریب میلین همچنین رابطه با افسردگی دارد. در سالهای اخیر، تغییرات میلین در حیوانات بسیار جوان و نوجوانان در پاسخ به تغییرات محیطی نیز دیده شده است.

دیتز می گوید: "این تحقیقات برای اولین بار یک نقش برای میلین در اختلالات روانی را نشان می دهند،". "این نشان می دهد که انعطاف پذیری در مغز به نورون ها محدود نمی شود، بلکه به طور فعال در سلول های گلیال مانند الیگو دندروسیتها، که در تولید میلین نقش دارند هم رخ می دهد."

این مقاله نشان می دهد که استرس انزوای اجتماعی توالی را مختل می کند که در آن سلول های میلین سازی یعنی الیگو دندروسیتها ، شکل می گیرد. در این آزمایش، موش های بالغ، که به طور معمول حیوانات اجتماعی هستند، به مدت هشت هفته از هم جدا شدند تا حالت افسردگی در آنها ایجاد شود. آنها سپس در کنار یک موش جدید که تا به حال ندیده بودند قرار گرفتند. در حالی که موشها به طور معمول بسیار با انگیزه برای ارتباط اجتماعی هستند، موشی که در انزوا ی اجتماعی قرار داده شده بود هیچ علاقه ای به تعامل با موش جدید نشان نداد،
تجزیه و تحلیل بافت مغز حیوانات اجتماعی منزوی شده نشان داد سطح طبیعی رونویسی ژن برای سلول های الیگودندروسایت در قشر جلو مغز، منطقه ای از مغز که مسئول رفتار عاطفی و شناختی است به طور قابل توجهی پایین تر از موشهای غیر منزوی است.

"این تحقیق برای اولین بار توضیحی از این مکانیزم که در پشت این انعطاف پذیری مغز رخ می دهد را فراهم می کند، و نشان میدهد که چگونه این تغییر در سطح تعامل اجتماعی از حیوان منجر به تغییر در تولید الیگو دندروسیتها می شود."

تغییر کلیدی این است که هسته سلولی در قشر بجلو مغز که یک فرم فشرده از مواد DNA است و غیر قابل دسترس برای بیان ژن بود شامل هتروکروماتین کمتر است.

این فرایند فشردگی DNA همان چیزی است که باعث می شود که به الیگو دندروسیتهای بالغ، اجازه داده شود آنها مقادیر طبیعی از میلین تولید کنند.، محققان در حیوانات اجتماعی منزوی شده مشاهده کردند که تراکم لازم وجود ندارد، و الیگو دندروسیتها بیشتر نابالغ هستند. با افزایش سن ، به طور معمول، شما می توانید تراکم بیشتر را مشاهده کنید، اما زمانی که انزوای اجتماعی مداخله می کند، فشردگی کاهش یافته و در نتیجه، کمتر میلین در حال ساخته شدن است. "

با این حال، این تحقیق همچنین نشان داد که تولید میلین پس از یک دوره از فعالیت های اجتماعی به حالت عادی برگشت ، نتایج نشان می دهد که مداخلات محیطی برای معکوس کردن پیامدهای منفی از انزوای اجتماعی بزرگسالان کافی بود.

مقاله جدیدی به همراه گزارشی که در اوایل سال جاری توسط یکی دیگر از گروه ها انجام شد نشان داد که تغییرات میلین ایجاد شده توسط انزوای اجتماعی به انعطاف پذیری مغز گسترش می یابد ،
علاوه بر این این تحقیقات پیشنهاد می کند که شاید بازیابی بعد از حمله MS ممکن است از طریق تعامل اجتماعی افزایش یابد،". "این موضوع یک مسیر تحقیقاتی دیگر برای بررسی اختلالات خلق و خو و میلین را باز می کند که ممکن است با یکدیگر ارتباط داشته باشند."

http://www.medicalnewstoday.com/releases/252707.php
 تشکر شده توسط : sargol , paeazan , ساغر , فریبا , محمد جواد , علیرضا 2 , nedaghadimi
#2
واقعا Sad
من خودم جز کسانی بودم که استرس داشتم و منزوی بودم و خیلی هم تندخو . کسانی هم که ام اس گرفته اند شباهتهایی در رفتار با هم داریم . پس میشه با تغییر در رفتار خوب شد.icon_biggrin
 تشکر شده توسط : همسر یک مشکوک به ام اس , paeazan , AVID2000
#3
من یه قدار منزوی شدم...اما نه خیلی زیاد بیشتر افسرده شدم...خوب نتیجش هم این بود که مثل قدیم با بقیه رفت و آمد نمیکردم....البته اوایل بیماری این خیلی بیشتر بود منظورم 6 ماه اول مریضیم بود...اصلا با هیچ کس رفت و آمد نمی کردم حتی از اتاقمم بیرون نمیومدم...confused2
اما الان این وضعیت بهتره...یعنی کمتر شده
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : paeazan , shahrzad.s , همسر یک مشکوک به ام اس
#4
مثل اینکه 6ماه افسردگی در همه ما اپیدمی است!!من تا 6 ماه تو شوک وافسردگی وحشتناک بودم تا اینکه توانستم خودم را جمع وجور کنم و البته یک انگیزه هم باشه کمک میکنه !برای من پسرم انگیزه بود تا به خودم بیامBlush
سرنوشت را کی توان از سر نوشت......
 تشکر شده توسط : همسر یک مشکوک به ام اس , sooorooosh
#5
(2012/11/17, 12:48 PM)shahrzad.s نوشته است: مثل اینکه 6ماه افسردگی در همه ما اپیدمی است!!من تا 6 ماه تو شوک وافسردگی وحشتناک بودم تا اینکه توانستم خودم را جمع وجور کنم و البته یک انگیزه هم باشه کمک میکنه !برای من پسرم انگیزه بود تا به خودم بیامBlush
اره این انگیزه خیلی چیز مهمیه....یعنی برای اینکه ادم از افسردگی در بیاد حتما باید یک هدفی داشته باشه....فکر کنم مشکل من بی هدف بودنم بوده باشه و اینکه هیچ انگیزهای نداشتمconfused2
الان که بهتر شدم اثر داروهایی هست که مصرف می کنم...اما هر وقت میخوام که یادم بره و یه هذف برای خودم درست کنم مثلا درس خوندنمو این چیزا....یا حتی هر وقت میرم تو خیابون نگاه لباسا و ماشین ها یا هر چیزی که میکنم....همش یه چیز شیطانی ام اس رو بهم یادآوری می کنه...یه صدایی بهم میگه به چه دردت میخوره....confused2
نمیدونم شاید منم باید به فکر یه پسر باشم....اون دیگه مطمئنم که به دردم میخوره...هر وقتم این صداهه اومد حرف بزنه میزنم تو صورتش:60::60::60::60:


[تصویر:  43679430772591471299.gif]



#6
ولي من افسرده نشدم
حساس شدم ولي افسرده نه
يعني يعد اينكه متوجه بيماريم شدم بخاطر اينكه خانوادم ناراحت نشن انقدر الكي عداي ادماي خوشحال رو در اوردم كه خودم هم باورم شد
اوايل بيماريم هم با اينكه ميدونستم غير از خانوادم كس ديكه اي در جريان نيست اما بخاطر اينكه كسي شكي نكنه اندازه همه عمرم مهمونيو اين طرف اون طرف رفتم
دوست نداشتم كسي احساس كنه كم اوردم حتي خانوادم







تو رو آرزو نکردم
این یعنی نهایت درد
خیلی چیزا هست تو دنیا که نمیشه آرزو کرد
 تشکر شده توسط : sooorooosh , همسر یک مشکوک به ام اس , نازلی , فریبا
#7
من بهیچوجه منزوی نشدم. برعکس اوج تحرک اجتماعیم بود اون دوران..

البته شاید دلیلش این بود که بیماریم مشهود نبود. چون حمله های اولم به چشمم بود و کسی متوجه نبود که دید من تا چه حد هست.

اطرافیان هم خیلی مهم هستند. اطرافیان من چه خانواده و چه دوستان اجازه منزوی شدن بهم نمیدادند. فقط در اوج بیماریم حساس شده بود که این مشکل هم برطرف شد.icon_biggrin
من هم ام اس داشتم.
 تشکر شده توسط : همسر یک مشکوک به ام اس
#8
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۸

آنچه درباره مغز نمی دانید
در بیماری MS فقدان میلین به دلیل حمله سیستم ایمنی بدن بیمار ایجاد می شود که این بافت را به اشتباه بیگانه فرض کرده و آن را تخریب می نماید. در تحقیقات جدید، دانشمندان برای درمان MS از ذرات نانو استفاده کرده و سیستم ایمنی را وادار می کنند که حمله به میلین را متوقف کند.
در تحقیق جدیدی که در امریکا انجام شد، مشخص گردید که محرومیت و دوری از روابط اجتماعی تولید میلین را کاهش می دهد. در حقیقت کناره گیری از اجتماع موجب تغییرات رفتاری و ساختاری در نورون ها (سلول های عصبی) شده و همچنین با اختلال در تولید میلین همراه است. میلین یک غلاف پروتئینی است که اطراف رشته های اکسون را می پوشاند و اکسون رشته بلند و باریکی است که پیام های الکتریکی را در بین سلول های عصبی منتقل می کند.

محققان همچنین دریافتند که دوری از اجتماع، موجب کاهش سلول های تولید کننده میلین در بخشی از مغز می شود که در ایجاد عواطف و تفکر حائز اهمیت است. بنابراین می توان گفت که کاهش تولید میلین در پیشرفت بیماری های روانی نیز نقش دارد. خبر خوب این است که با برقراری مجدد روابط اجتماعی، تولید میلین دوباره آغاز می گردد.

تولید میلین

میلین یک غلاف محافظتی را در اطراف رشته های عصبی در مغز، نخاع و چشم تشکیل می دهد و بدین وسیله پیام های الکتریکی حیاتی را که توسط این رشته ها منتقل می شوند، حفظ می کند. زمانی که میلین تخریب شود، پیام های الکتریکی نمی توانند انتقال یابند و نتیجه این اختلال، بروز بیماری هایی مانند MS است که علایم آن از بی حسی خفیف اندام ها تا فلج کامل و نابینایی متفاوت است.

در بیماری MS فقدان میلین به دلیل حمله سیستم ایمنی بدن بیمار ایجاد می شود که این بافت را به اشتباه بیگانه فرض کرده و آن را تخریب می نماید. در تحقیقات جدید، دانشمندان برای درمان MS از ذرات نانو استفاده کرده و سیستم ایمنی را وادار می کنند که حمله به میلین را متوقف کند.

یکی دیگر از دلایل فقدان میلین زمانی است که تولید میلین جدید متوقف شود. میلین جدید توسط سلول های عصبی موسوم به الیگودندروسیت ها ساخته می شود. این عمل هم در حین فرآیند تکامل، زمانی که سلول های عصبی جدید در حال تولید هستند و هم در بزرگسالی به منظور ترمیم آسیب ها مانند آسیب ناشی از فعالیت سیستم ایمنی در بیماران مبتلا به MS، انجام می شود.

مطالعه اخیر نشان داد که بعد از 8 هفته دوری از اجتماع، علایم مغزی بروز می کنند. بررسی بافت مغزی حاکی از این است که کناره گیری از اجتماع موجب کاهش الیگودندروسیت های تولید کننده میلین در لایه قشری پیشانی در مغز می شود.

این بخش از مغز مسئول رفتارادراکی و عواطف است. محققان همچنین شاهد تغییراتی در کروماتین (ماده در برگیرنده DNA) بودند که مانع بیان ژن در الیگودندروسیت ها می شود و به این ترتیب ظرفیت تولید میلین باز هم کاهش می یابد.

در ادامه تحقیقات مشاهده شد که با بازگشت به اجتماع و برقراری روابط، بعد از 4 هفته علایم مغزی رفع شده و تغییرات ایجاد شده در بیان ژن به حالت طبیعی باز می گردند.

نتایج این تحقیق نشان می دهد که الیگودندروسیت ها در پاسخ به محرک های محیطی، میلین تولید می کنند. همچنین تشکیل الیگودندروسیت ها نیز با تغییرات محیطی تحت تاثیر قرار می گیرد.

به گفته متخصصان مشکلات مربوط به میلین با بروز اختلالات روانی از جمله اضطراب، اوتیسم، اسکیزوفرنی و افسردگی همراه است. بنابراین برای پیشگیری از بیماری های روانی و سلامت سیستم عصبی، توصیه می شود که روابط اجتماعی خود را حفظ کرده و در فعالیت های گروهی مختلف در جامعه شرکت کنید.

منبع: سیمرغ
http://khabarfarsi.com/ext/7982821
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : SSA , منصور91 , baron , zohrevand , حکمت خدا
#9
چه جالب!دقیقا من همراه با افسردگی شدید انزوای اجتماعی که میگه مدتی داشتم و 1سال بعد اولین حملهDodgyربط دارن به همicon_cry!!!
#10
من منزوی و افسرده شدم اما عصبی نشدم
البته یکم زود رنج شدمconfused2
روزام سخته ولی دنیام شیرینicon_cryicon_cry
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Question چگونه استفاده از پاها، مغز شما را سالم نگه می دارد؟ Farhaad 0 1,813 2018/06/03, 11:20 AM
آخرین ارسال: Farhaad
  ۵ باور غلط در مورد رابطه ی کانابیس و ام اس Mehrdad 31 4 4,339 2017/08/31, 05:53 PM
آخرین ارسال: yas8866
  نوید مرمت و بازسازی میلین mysis 27 17,694 2017/04/18, 11:21 AM
آخرین ارسال: محمود
  ژن موثر در کاهش ویتامین دی عامل بروز ام اس است zenith 6 6,708 2015/12/23, 10:14 AM
آخرین ارسال: niloofary
  کشف راه کاهش علایم MS در دانشگاه مونترال mohsenvams 1 3,042 2015/05/23, 08:23 AM
آخرین ارسال: niloofary
  تشدید ام اس با کاهش ویتامین دی paeazan 11 10,109 2015/02/14, 11:41 AM
آخرین ارسال: Vahid.1974
  تحقیقاتی در رابطه با واکسیناسیون ام اس H-tanha 0 3,006 2014/09/26, 12:22 AM
آخرین ارسال: H-tanha
  آیا اینترفرونها واقعا ناتوانی را کاهش می دهند ؟ همسر یک مشکوک به ام اس 14 11,738 2014/03/25, 08:35 AM
آخرین ارسال: سالومه
  درمان بیماری ام اس با استفاده از میلین warrior 0 4,462 2014/02/07, 01:41 AM
آخرین ارسال: warrior
  شروع فاز 1 آزمایش انسانی ترمیم میلین با آنتی بادیها همسر یک مشکوک به ام اس 2 4,410 2013/04/27, 08:53 AM
آخرین ارسال: همسر یک مشکوک به ام اس



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان