2011/08/13, 01:46 AM
آقای پیوندی گزارشگر قسمتهای مستند ماه عسل به من اس.ام.اس زدندد که بازخورد برنامه خوب بوده و مردم کلی تشکر کردند و اینها!
مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل)
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2011/08/13, 01:46 AM
آقای پیوندی گزارشگر قسمتهای مستند ماه عسل به من اس.ام.اس زدندد که بازخورد برنامه خوب بوده و مردم کلی تشکر کردند و اینها!
مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
2011/08/13, 01:53 AM
فقط کاش بهش میگفتی قرار بود تشکرهای منو پخش کنه چی شد !
البته برنامه خوب بود من راضیم ولی کاش اونها هم پخش میکرد
gone out
follow the white rabbit [/b]
2011/08/13, 01:57 AM
(2011/08/13, 01:53 AM)fireboud نوشته است: فقط کاش بهش میگفتی قرار بود تشکرهای منو پخش کنه چی شد ! میدونی فربود؟ راستش نه امیر راضیه نه من. میدونی که! یعنی ها ... این تهران شما از این مراکز نداره که بشه پول داد کلی ظرف مرف شکست تا حال اومد؟ خارج دارند ها! نه که من خارج بودم! از اون لحاظ مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
2011/08/13, 02:01 AM
دیگه خودتون که در جریان هستید
همین هم من فکر نمیکردم برای امروز پخش کنن امیدوارم یه برنامه دیگه ترتیب بده و فرصت بیشتر ! -- چون سال 88 هم یادمه از یک مهمان 2 بار دعوت شد (خانم ثمره کمالیان)
gone out
follow the white rabbit [/b]
2011/08/13, 02:18 AM
دست همتون درد نکنه.من که بابام یه چی از مریضیم می پرسه میخوام گریه کنم.بغض میکنم.اما سوسن جون چه جراتی داشتی.خیلی خوب اومدی و حرف زدی..این اولین برنامه جدی بود.ایشالا تو برنامه های بعدی با فرصت بیشتر حرفای بیشتری رو به گوش همه می رسونید.دوستون دارم
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
(2011/08/13, 02:18 AM)arezooo82 نوشته است: دست همتون درد نکنه.من که بابام یه چی از مریضیم می پرسه میخوام گریه کنم.بغض میکنم.اما سوسن جون چه جراتی داشتی.خیلی خوب اومدی و حرف زدی..این اولین برنامه جدی بود.ایشالا تو برنامه های بعدی با فرصت بیشتر حرفای بیشتری رو به گوش همه می رسونید.دوستون دارم کار کوچکی بود، قدمی که برداشته شد عزیزم. من پشت صحنه هم گفتم نترسید! من هم دوستتون دارم یادم رفت این رو بگم که یکی از دوستان نوشته بود که چرا راه رفتن من را نشان دادند و راه رفتن حسین رو نه! فکر نمیکنی بیانصافی میکنی در حق اون عده از بیمارانی که وضعیت من رو دارند؟ در مقابل راه رفتنِ من، فربود قرار داشت و در مقابل زندگی من حسین! نمیدونم چرا به همه چی با دید منفی نگاه میکنی. ولی اگر راه رفتن من توی صحنه ایراد داشته و آزارتون داده عذرمیخوام از همهاتان. مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
2011/08/13, 02:54 AM
نه سوسن جوووون این چه حرفیییییه همه ما حتما حتما تو یه مقطع زمانی اینطور راه رفتن رو تجربه کردیم و خواهیم کرد.آزارتون داده چیه؟این حرف رو نزن تو رو خدا.من که عاشقت شدم اساسی
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
2011/08/13, 03:39 AM
سوسن خانم
ابرو کمون گل کاشتی سوسن خانم
2011/08/13, 03:48 AM
پشت صحنه برنامه هم مثل برنامه جلوی دوربینتون محشر بود...
ای وللللا دارید بخدا...
2011/08/13, 04:00 AM
حسین ثابت کرد که ام اس میتونه یه بهونه باشه واسه جدایی
ولی ام اس سنتر .... ثابت کرد که ام اس میتونه یه بهونه باشه واسه دوستی هزار ها فرشته ناز ام اسی ... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
16 مهمان |