2011/08/28, 10:56 AM
این مطلب درسته من درچاپ سال اول مجله پیام ام اس ( که بعضی از دوستان سایت اون موقع ام اس رو نمی شناختن ) مطلبی رو از دکتر لطفی رئیس انجمن ام اس ایران در این مورد خوندم .
ام اس در افراد باهوش شايعتر است
|
||||||||||||
2011/08/28, 10:56 AM
این مطلب درسته من درچاپ سال اول مجله پیام ام اس ( که بعضی از دوستان سایت اون موقع ام اس رو نمی شناختن ) مطلبی رو از دکتر لطفی رئیس انجمن ام اس ایران در این مورد خوندم .
2011/08/28, 06:16 PM
خوب این یه بیماریه که عمدتا مربوط به جوانهاست ، جوانها هم یا درس میخونن یا بالاخره یه مدرک دانشگاهی گرفتن ،سال به سال هم نسبت پذیرش دانشگاهها (به داوطلبان) بیشتر میشه ، در نتیجه شما کمتر جوانی رو میبینید که مدرک نگیره .خوب علت اینکه بیماری تحصیلکرده ها و باهوشها و ... هست همینه دیگه.بعضیام این وسط اشتباهی ام اس گرفتن مثل من.
یکی از جوانترین کشورها که حدود 70 درصد زیر 30 سال داره ، ایرانه ، پس آمارش از این بیشتر هم میشه. باید محققان دنیا بیان ایران تحقیق کنن شاید زودتر علت ام اس رو کشف کردن !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2011/08/28, 08:04 PM
من هم باهوشم وهم خیلی فعال بودم(هم جسمی وهم فکری)
![]()
تا شقایق هست زندگی باید کرد.
![]()
2011/08/28, 08:46 PM
من هم باهوش بودم و تو مدرسه تیزهوشان درس میخوندم , یکی از همکلاسی هام که دوست صمیمیم بود هم ام اس داشت(ضریب هوشی هر دومون بالای 120 بود)....
بقیه هم شاید داشتنو رو نمیکردن!! ![]()
2011/08/28, 09:07 PM
افراد باهوش فسفر زياد ميسوزونن...............
پس با اين حساب ام اسي ها كمبود فسفر دارن............ ![]() ![]() ![]()
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
2011/08/28, 09:21 PM
من هوشم معمولی
فکر کنم ام اس اشتباه تشخیص داد من باهوشم البته شایدم هستم هنوز کشف نشدم ام اس زودتر کشفم کرد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() زندگی نبرد است جرات حضور در آن را داشته باشید ![]()
2011/08/28, 11:12 PM
gلعنت به من که اینجوریم........اگه خنگ بودم بهتر بود..منهم خیلی باهوش بودم وهستم از 1 سالگی خیلی چیزها یادمه
![]() بعضی ها میگن اونهایی که از سن خودشون بیشتر می فهمند هم خیلی مستعد بیماریهای اعصب هستند. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
![]()
2011/08/28, 11:39 PM
خب ام اس یه سری فواید داره اینکه لااقل میفهمیم خنگ نیستیم به همه هم میگیم چون باهوش بودم به ام اس مبتلا شدم
![]()
آدَم ها را بدون اینڪــہ
بـــہ وُجودِشآن نیاز داشتہ باشے دوســـــت بـِــــدار . . . ڪــارے که خـــــدا با تـــو مے ڪُــند. . .!
2011/08/29, 02:35 AM
واقعا منم هرکس رو میشناسم که ام اس داره خیلی باهوشه
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
2011/08/29, 08:53 AM
از شوخي گذشته مرسومه كه مي گن ام اس افراد نخبه و ثروتمند رو بيشتر از همه دوست داره
بيماري نخبگان و اغنيا همان بيماري ام اس است اغنيا (اكثرا در كشورهاي اروپايي يبيشتر به لحاط نوع رژيم غذايي) و افراد داراي سواد بالا به لحاظ استرس و .... بيشتر درمعرض اين بيماري هستن
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
زندگی بیماران ام اس با افراد عادی هیچ تفاوتی ندارد | hamdam | 18 | 17,159 |
2013/01/22, 04:05 PM آخرین ارسال: sargol |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |