موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
من که دیگه هیچیو بارو ندارم اگه راست میگید و میخواید امید بدید
اول برید داروی خوراکیتون رو رو کنید که امید واهی به مردم میدید اول اونو بیارید ما داروی جدید نمیخوایم
راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 189
تشکر های دریافت شده :164 بار در 50 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : پیام ساسان نژاد
داروي مورد استفاده : زیفرون
چه خوب.........البته اگه تا اون وقت زنده موندم ...........
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 684
تشکر های دریافت شده :768 بار در 298 پست
سال تشخيص بيماري : 80
دكتر معالج : who cares?
داروي مورد استفاده :
امیدوار باشین دوستان! علم به سرعت درحال پیشرفت هست
تشکر های اهدا شده: 5
تشکر های دریافت شده :42 بار در 9 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر محمدرضا معتمد
داروي مورد استفاده : سینووکس
دوستان من خیلی دوست دارم در مورد این داروی جدید خوراکی بدونم می خوام بدونم داخل ایران هست کسی استفاده کرده من واقعا از امپول خستم دیگه دارم یه جورایی قاط می زنم بابا جون بدنم جا نداره به هر جام دست می زنم درد دارم من نمی خوام امپول بزنم من قرص می خوام
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 8772
تشکر های دریافت شده :11929 بار در 2632 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
تا چند وقت ديگه ايران داروي خوراكيه فينگوليمود يا جيلا نيا را توليد ميكنه
بايد اجازه داد دكتر تصميه آخر را بگيره
...
موضوعها: 120
تشکر های اهدا شده: 1415
تشکر های دریافت شده :7034 بار در 1476 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : ربیف - Merck Serono
2012/07/21, 06:28 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/21, 06:30 PM، توسط naazanin.)
تشکر های اهدا شده: 17
تشکر های دریافت شده :2 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : بورمحمودیان
داروي مورد استفاده :
(2011/06/14, 10:59 AM)hamed نوشته است: تاریخ نشون داده که همیشه درمان بدترین بیماریها که باعث از بین رفتن بسیاری از آدمها شده ، بعد از گذشت مدت زمانی کشف شده ، مطمئنا ام اس هم الان درمان قطعی نداره و در آینده ای نزدیک با یه قرص یا واکسن درمان می شه .
به امید اون روز .
تشکر های اهدا شده: 2558
تشکر های دریافت شده :3708 بار در 925 پست
سال تشخيص بيماري : ندارم
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده : ام اس ندارم
امیدوارم داروی درمان خراکی پیدا بشه
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/12/19, 04:32 PM، توسط sargol.)
امیدواری های جدید در درمان ام اس
نویسنده : فیزیوتراپیست عارف سعیدی - ساعت ۱۱:٢٧ ب.ظ روز ۱۳٩۱/٥/٧
دانشمندان یک گام به درمان اماس نزدیک شدند
دانشمندان کشف کردند که چرا داروهایی که زمانی امید آن می رفت که خیلی در درمان اماس موثر باشند، به بیماران مبتلا به این بیماری کمکی نمیکنند.
یک تیم از دانشگاه آکسفورد میگوید تغییر ژنتیکی در بیماری اماس بدین معناست که داروهایی که در درمان مبتلایان به بیماری های سیستم ایمنی، موثر هستند، روی بیماران مبتلا به اماس تاثیری ندارند.
به گزارش بیبیسی، این گونه داروها حتی میتوانند عوارض بیماری ام اس را تشدید کنند.
متخصصان میگویند تحقیقاتشان نشان میدهد که ژنتیک چگونه میتواند بر نوع پاسخ به داروها و درمانهای مختلف اثر بگذارد.
این داروها که «آنتی تی ان اف» نامیده میشوند در مبتلایان به بیماری التهابی روده و آرتریت روماتوئید موثر هستند، اما بر بیماران مبتلا به اماس تاثیری ندارند. محققان هنوز دلیل قطعی این موضوع را نمیدانند.
اعضای تیم تحقیقاتی آکسفورد یک تغییر ژنتیک خاص را که قبلا تصور میشد با بیماری اماس ارتباط دارد، مورد مطالعه قرار دادند.
پزوهشگران متوجه شدند که ژن جهش یافته باعث تولید پروتئین متفاوتی میشود که کوچکتر است و مانع از فعالیت «تی ان اف» میشود، یعنی دقیقا همان کاری را میکند که داروهای مهار کننده «تی ان اف» انجام میدهند.
«تی ان اف» مادهای است که سیستم ایمنی بدن برای دفاع در مقابل عفونتها و تومورها ترشح میکند، اما خود آن میتواند علائمی را ایجاد کند که برای کاهش آنها ممکن است نیاز به درمان باشد.
به این ترتیب روشن میشود که چرا ده سال پیش، یک تحقیق پزشکی نشان داد که این داروها بیماری اماس را تشدید میکنند.
نیک رایک، مدیر بخش تحقیقات جمعیت ام اس در این باره میگوید: ژنهای زیادی به بیماری اماس مربوط هستند ولی در مورد اینکه هر کدام دقیقا چه نقشی دارند، اطلاعات اندکی داریم.
به گفته او، تحقیقات مهم اخیر نشان داده است که برخی ژنهای جوان در این باره که بیمار به دارویی پاسخ مثبت بدهد یا خیر، نقش تعیین کننده دارند.
آقای رایک میگوید نتایج این تحقیقات به پزشکان کمک میکند که در آینده به هر بیمار مبتلا به اماس، دارویی را تجویز کنند که برایش موثر باشد.
امید تازه در درمان بیماری اماس
ما آزمایشهای مختلفی را روی موشها انجام دادیم و هر میزان سطح گالانین سلولهای مغز آنها بیشتر بود، این موشها در مقابل این بیماری مقاومتر بودند.
محققان انگلیسی در تحقیقات جدید خود روش جدیدی را برای کاهش سختی بیماری اماس پیدا کردند.
دانشمندان انگلیسی اعلام کردند که نتیجه تحقیقات آنها در زمینه بیماری اماس امیدی تازه را برای درمان بیماری لاعلاج اماس پیدا کردهاند که میتواند از سختی این بیماری بکاهد.
این تیم تحقیقاتی در مطالعات خود آزمایشهای متعددی بر روی سلولهای عصبی موشها و پروتئین سلولهای مغزی انجام دادهاند.
دیوید ورایت ازدانشگاه بریستول گفت: نتایج تحقیقات ما امید زیادی را برای درمان این بیماری نشان میدهد.
گروه تحقیقاتی دیوید ورایت این مطالعات را با گروهی از دانشمندان که بر روی واکسن درمان بیماری اماس کار میکردند، انجام دادهاند.
این تیم تحقیقاتی معتقدند که وجود گالانینها در سلولهای مغزی مقاومت فرد را در مقابل بیماری اماس افزایش میدهد.
ورایت در این زمینه گفت: ما آزمایشهای مختلفی را روی موشها انجام دادیم و هر میزان سطح گالانین سلولهای مغز آنها بیشتر بود، این موشها در مقابل این بیماری مقاومتر بودند.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره