ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
افراد داراي فعاليت فکري زياد، فندق مصرف کنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمانشاه
يک فوق تخصص تغذيه با اشاره به ارزش تغذيهاي بسيار بالا و خواص متعدد فندق، گفت: افرادي که فعاليت فکري زياد دارند، فندق مصرف کنند.
دکتر کيومرث دانشور در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا منطقه کرمانشاه، اظهار داشت: فندق حاوي چربي، کربوهيدرات، پروتئين و آب است. از سوي ديگر اين آجيل خوشمزه مقاديري قابل توجهي ويتامين و املاح را در خود جاي داده است.
دکتر دانشور در ادامه تصريح کرد: اسيد اولئيک موجود در روغن فندق از افزايش کلسترول خون پيشگيري ميکند و اسيد لينولئيک موجود در آن نقش خيلي مهمي در رشد و سلامت اندامها دارد.
وي گفت: روغن فندق حاوي مقادير متنابهي از ويتامين E است که براي سلامت ماهيچههاي قلب و ديگر ماهيچههاي بدن ضروري است و در پيشگيري و ممانعت از ابتلا به سرطان نقش دارد.
دکتر دانشور خاطرنشان کرد: فندق يک منبع خوب از ويتامينهاي B1، B2 و B6 است که براي حفظ سلامت مغز و خونسازي ضروري هستند.
وي در پايان با تاکيد بر اين که فندق داراي مواد معدني کلسيم، آهن، روي و پتاسيم است، افزود: مغز فندق داراي مقادير زيادي فسفر است و بر اين اساس براي افرادي که فعاليت فکري زياد دارند توصيه ميشود زيرا فسفر در فعاليتهاي مغزي نقش مهمي را ايفا ميکند
ارسالها: 560
موضوعها: 20
تاریخ عضویت: Feb 2010
تشکر های اهدا شده: 1190
تشکر های دریافت شده :2458 بار در 1164 پست
سال تشخيص بيماري : 89 ( CIS)
دكتر معالج : سید مسعود نبوی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
خدا یا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
ارسالها: 269
موضوعها: 23
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 1697
تشکر های دریافت شده :2134 بار در 595 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر صحرائیان - دکترقره گزلی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
ما نون نداریم بخوریم شما می گید فندق بخوریم
البته دکتر به من گفته بخور ، نه فندق بلکه پسته ، بادام
یادت باشد گاهی اوقات بدست نیاوردن آنچه می خواهی نوعی شانس و اقبال است.
در روز تولدت درختی بکار،که در سبزی دنیا تو هم سهیم باشی .
طوری زندگی کن که هر وقت اطرافیانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.
ارسالها: 1,618
موضوعها: 71
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
محل سکونت : تهران
این روزها هر جایی برای عید دیدنی می رویم، می بینیم هر کسی به یکی از مغزهای آجیل علاقمند است؛ برخی تخمه ژاپنی را ترجیح می دهند، برخی پسته و برخی دیگر بادام را دوست دارند. قسمت هایی از آجیل هم، تا مدت ها در ظرف باقی می مانند. فندق یکی از آن دانه هاست که در موردش کم لطفی می شود.
ارزش تغذیه ای
فندق خواص و ارزش تغذیه ای زیادی دارد، به همین دلیل از بروز خیلی بیماری ها پیشگیری می کند.
در هر 28 گرم فندق که به طور متوسط معادل 20 عدد مغز آن می باشد، 176 کالری انرژی نهفته است. این مقدار فندق دارای 17 گرم چربی، 5 گرم کربوهیدرات، 4 گرم پروتئین و حدودا 2 گرم آب می باشد.
فندق با داشتن روغنی خاص (اسید اولئیک)، پروتئین، کربوهیدرات، بتاسیتوسترول، ویتامینها و املاح ضروری، جایگاه مخصوصی را در بین دیگر آجیل ها باز نموده است.
بتاسیتوسترول
بتاسیتوسترول که به مقدار زیادی در فندق یافت می شود، اثر فوقالعادهای در کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان (مخصوصا سرطان سینه و پروستات) دارد.
بنابراین مصرف 25 تا 30 گرم فندق در روز، بدن را هم در برابر بیماری های قلبی و هم در برابر سرطان محفوظ می دارد.
روغن فندق
فندق غنی از روغن است. در واقع 60 تا 70 درصد فندق از روغن تشکیل شده است.
این ساختار و ترکیب روغنی دارای فواید زیر برای بدن است:
تامین انرژی، تنظیم حرارت، محفاظت در برابر عوامل بیرونی و کمک به گردش ویتامینهای محلول در چربی.
در روغن فندق، برخی اسیدهای چرب وجود دارند که اعمال مهمی را برای بدن انجام می دهند؛ به عنوان مثال "اسید اولئیک" موجود در روغن فندق از افزایش کلسترول خون پیشگیری میکند(کلسترول را به میزان 2/26درصد کاهش می دهد)، قند خون را تنظیم می کند و آپوپروتئین A-1 را که برای پیشگیری از بروز بیماری های عروق سیاهرگ مفید است، افزایش می دهد(به میزان 25 درصد) و آپوپروتئین B که مضر می باشد را کاهش می دهد(به میزان 5/7 درصد).
دیگر اسید چرب مفید در روغن فندق، "اسید لینولئیک" است که به مقدار زیادی در روغن فندق یافت می شود. لینولئیک اسید نقش خیلی مهمی در رشد و سلامت اندام ها دارد.
ویتامین های فندق
فندق یک منبع خوب از ویتامینهای B1، B2 و B6 است. این ویتامین ها برای حفظ سلامت مغز و خونسازی ضروری هستند، مخصوصا برای کودکان در حال رشد.
ویتامین E
ثابت شده است که مصرف 25 تا 30 گرم فندق در روز، تمامی ویتامین E مورد نیاز در روز را تامین می کند و برای پیشگیری از بیماری های عروق سیاهرگ قلبی و سرطان کافی است.
روغن فندق بهترین منبع شناخته شده ویتامین E است که برای سلامت ماهیچه های قلب و دیگر ماهیچه های بدن ضروری است.
این ویتامین همچنین برای عملکرد طبیعی سیستم تولید مثل ضروری می باشد.
ویتامین E از تجزیه و همولیز گلبول های قرمز خون جلوگیری می کند، بنابراین به عنوان نوعی محافظ در برابر کم خونی یا آنمی عمل می کند.
از دیگر فواید ویتامین E که در فندق به وفور یافت می شود، پیشگیری و ممانعت از عوامل ایجاد کننده سرطان می باشد. اگر سرطان قبلا در بدن شکل گرفته باشد، ویتامین E با سلول های سرطانی می جنگد.
املاح فندق
فندق دارای مواد معدنی زیر می باشد:
* کلسیم، که برای رشد استخوان ها و دندان ها ضروری است.
* آهن، که در خون سازی نقش دارد.
* روی، که نقش مهمی در هورمون های جنسی دارد.
* پتاسیم، که برای تحریک سیستم عصبی و عملکرد مناسب عضلات و ماهیچه ها ضروری است.
در نهایت این که:
تحقیقی جدید نشان داده است، افرادی که فندق و یا روغن آن را مصرف می کنند، 50 درصد کمتر از کسانی که هیچ گاه فندق نمی خورند، در معرض خطر مرگ بر اثر حمله های قلبی هستند.
این آجیل دارای مواد تغذیه ای مفیدی برای سلامت قلب است.
خواص دارويي فندق
فندق درختچه اي است به ارتفاع تقرباً 2 متر كه برگ هاي آن پهن و نوك تيز است. فندق داراي پوششي سبز رنگ بوده كه پس از خشك شدن تدريجاً از آن جدا مي گردد.
مغز فندق در حدود 60 درصد روغن دارد كه به رنگ رزد روشن بوده و داراي طعم ملايم و بوي مطبوعي مي باشد.
از روغن فندق در تغذيه، عطر سازي و نقاشي استفاده مي شود. مغز فندق مقدار زيادي فسفر دارد.
فندق داراي خواص زيادي است و داراي پروتئين، مواد چرب، كلسيم، فسفر و پتاسيم مي باشد. فندق گرم و خشك است و براي بيماري قند مفيد است.
اين دانه روغني براي تقويت بدن، روده و معده، سرفه، درد سينه و كبد مفيد است. سموم را از بدن خارج كرده و براي ريزش مو و سوزش مجاري ادرار مفيد مي باشد ولي فشار خون را بالا مي برد.
اگر شما فعاليت فكري زيادي داريد بهتر است فندق بخوريد چون به دليل فسفر زياد مغز شما را تقويت مي كند. ولي به خاطر داشته باشيد افراط در خوردن اين دانه روغني باعث نفخ و گاز شكم و استفراغ مي شود. اگر سرد مزاج هستيد بهتر است فندق را با آب و عسل بخوريد و اگر گرم مزاجيد با سكنجبين ميل كنيد.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............