موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 5466
تشکر های دریافت شده :1847 بار در 361 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر سید احسان محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
اگه آمپول قطع بشه و همون کارایی رو داشته باشه که وووووووووووووووای چی بهتر از این...توی اخبار که دکتر صحرائیان راجع به فینگلومدصحبت کردند گفتند واسه بیماران حمله ای و اونایی که حداقل بتونن صدمتر راه برن (نه اونایی که از عصا و ویلچر استفاده میکنن) من که 1000 هم بیشتر میتونم برم یعنی واسه منم هست!!!؟

من از نوع RRMS هستم
السلام علی الحسین
و علی علی بن الحسین
وعلی اولاد الحسین
و علی اصحاب الحسین
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 4409
تشکر های دریافت شده :7524 بار در 2638 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
من ترجیح می دم
دارویی که خودشان می گن که از جای دیگه نحوه تولیدش کش رفتند را استفاده نکنم
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 841
تشکر های دریافت شده :1503 بار در 403 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : حسینعلی صالحی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
به گزارش ایسنا، همچنین علی پاکدامن - رئیس انجمن نفرولوژی در ادامه این مراسم در رابطه با اهمیت بیماری ام اس گفت: جوانان در اوج فعالیت جسمی و ذهنی به این بیماری مبتلا میشوند و تعداد این بیماری روز به روز در حال افزایش است. تا سال 1992 میلادی این بیماری غیرقابل درمان محسوب میشود ولی پس از داروی بتافرون به بیماری درمانپذیری تبدیل شد که هم در کاهش حملات ام اس و کند کردن سیر بیماری موثر است.
وی با اشاره به اینکه کار آزمایی داروی خوراکی "فینگولیمود" از 20 ماه قبل آغاز شده است، گفت: طبق آخرین اخبار هیچگونه عارضهای غیرعادی در مصرف این دارو گزارش نشده است. این دارو کمک زیادی از نظر مالی به مسئولین کشور میکند تا دارو برای 60 هزار بیمار مبتلا به ام اس ارزانتر و قابل دسترستر فراهم باشد.
علی پاکدامن اظهار کرد: ماده اولیه تولید این دارو نیز توسط متخصصین و اساتید دانشکده داروسازی دانشگاه تهران تهیه و تایید شده است.
در ادامه دکتر علی صحراییان - رئیس انجمن ام اس ایران گفت: در رابطه با داروی اینترفرون که از سال 1983 که برای بیماران ام اس به عنوان یک درمان مصرف شده است تولید داروی خوراکی آن بسیار مفید است چرا که بیماران، تزریق دورهای همراه با درد و عوارض نخواهند داشت.
وی تاکید کرد: داروی "فینگولیمود" قابل استفاده برای همه بیماران ام اس نیست و برای بیمارانی که ماهیت بیماری آنان حملهای باشد و بتوانند 100 متر بدون کمک راه بروند میتواند موثر باشد.
صحراییان ادامه داد: این دارو در آمریکا در سال 2011 وارد بازار دارویی شد و هر کپسول روزانه 200 دلار قیمت داشت و اگر قرار بر واردات نمونه خارجی آن بود تمام سهم واردات وزارت بهداشت برای این دارو صرف میشد.
رئیس انجمن ام اس ایران در رابطه با کارآزمایی این دارو در بین بیماران ام اس گفت: این دارو میتوانست دو سال پیش به بهرهبرداری برسد و مجوز توزیع نیز داشت اما نیاز بود که کارآزمایی و تحقیق انجام شود بنابراین این کارآزمایی با تعدادی بیمار که ماهیت حملهای دارند و پاسخی به اینترفرون نمیدهند در 11 مرکز در تهران، اصفهان، ساری، مشهد، شیراز، تبریز طراحی شد.
وی ادامه داد: گزارشی از عارضه خطرناک بیش از داروی خارجی نداشتیم. همه عوارض عادی بوده و تولید اولین داروی خوراکی ام اس نتیجه بخش بوده است و خوشبختانه این دارو به سرعت بیمه و برای مصرف بیماران وارد بازار دارویی شده است.
صحراییان با بیان اینکه صنعت داروسازی ایران قدرتمند است عنوان کرد: داروهای تولیدی قابل مقایسه با داروهای خارجی هستند و این توان به اثبات رسیده است بسیاری از داروهای تولید داخل توسط بیماران خارجی نیز مصرف میشود. سه داروی دیگر نیز به ثبت رسیده است که قیمت بالایی دارند و تصمیم به تولید آن در داخل کشور داریم.
[/align]ایسنا - کد خبر: 92072315046
سهشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۷
یقین داشته باش روزی پروانه خواهیم شد ...
بگذار روزگار تا میتواند پیله کند ...
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
(2013/10/15, 12:27 PM)reihane نوشته است: سلام من چند ماهه که دارم مصرف میکنم!خدا رو شکر خیلی بهم ساخته و دکترم هم راضیه!
(2013/10/14, 10:45 PM)محبوب64 نوشته است: خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کنه یعنی امیدوارم
یه پزشک که به من گفتن حتی با وجود داروی خوراکی امپول ها نباید قطع بشن!!!
نه محبوب جان!همون دفعه ی اول دکتر بهم گفت اثر بخشیه قرص ها صد برابره آمپوله دیگه آمپول نباید استفاده بشه !!
شما ماهی 8 تومن برای 30 تا قرص میدی؟
خدا کنه ایرانیه خوب باشه ,احتمالا منم باید از بهمن شروع کنم-

اگه خوب نیود باز به همون آوو جون پناه میبرم
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 126
تشکر های دریافت شده :1318 بار در 368 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
(2013/10/15, 07:00 PM)sooorooosh نوشته است: (2013/10/15, 05:41 PM)مرتضی نوشته است: براي اولين بار در ايران؛
توليد داروي خوراكي براي بيماران "ام اس"
"فینگولید" اولین دارویی است که برای درمان بیماران ام اس که از فعالیت سنتز و فورمولاسیون تهیه مواد اولیه تا ساخت و تولید دارو توسط محققان ایرانی و در مرکز تحقیقات کارخانه شرکت داروسازی اسوه انجام شده است.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران حاضر در محل؛ اولين داروي خوراكي بيماران "ام اس" در ايران توليد و در اختيار بيماران قرار گرفت.
"فینگولید" اولین دارویی است که برای درمان بیماران ام اس توليد شده است که حاصل عمليات سنتز و فورمولاسیون مي باشد.
لازم به ذكر است: تهیه مواد اولیه تا ساخت و تولید دارو توسط محققان ایرانی و در مرکز تحقیقات کارخانه شرکت "داروسازی اسوه" انجام شده است.
و پیش از این، تولید این دارو در انحصار رژیم صهیونیستی بوده است.
گفتني است؛ محققان این شرکت در سال 83 به مولکول FTY720 دست يافتند و سنتز آن را آغاز کردند كه تمامی مراحل سنتز، توسط دکتر عباس شفیعی، استاد بزرگ شیمی کنترل و تائید شده است.
براساس اين گزارش، در حاشیه این رونمایی دو تن از متخصصان مغز و اعصاب حضور داشتند و اعلام کردند که داروی خوراکی ام اس هیچ گونه عوارضی برای بیمارانی که آن را مصرف کرده اند به دنبال نداشته است و برای تجویز آن برای بیماران هیچ مشکلی وجود ندارد، همچنين قیمت این دارو نصف قیمت مشابه خارجی است.
لازم به ذکر است، که همه بیماران ام اس نمی توانند از این دارو استفاده کنند.
من خیلی دوست دارم بتونم از شر آمپولا راحت بشم
روزی یک عدد قرص هستش ؟
دوست عزیز منبع خبر شما از کجا هست؟
فنگولیمد اسرائیلی نیست.مال سویس هست .شرکت نوارتیس تولیدش میکنه.
کی میگه دارو بی خطره. این دارو کلی تست داره قبل از مصرف.
هر چی دارو قویتر باشه عوارضش بیشتره.
کشور ما حق مالکیت برا ی ااختراع قائل نمیشه. و گرنه خیلی ازکشورهای دنیا صاحب علم هستن و میتونن این مولکول رو بسازن.ولی قانون انحصار نمیزاره.
برای همه داروها همینه. زیفرون .سینوکس.رسیژن
من کاری با ایناش ندارم
تست هم میرم میدم مشکلی ندارم
تازه ورزشکارم هستم
منبع خبر هم باشگاه خبرنگاران جوان
http://www.yjc.ir
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 18876
تشکر های دریافت شده :19068 بار در 4730 پست
سال تشخيص بيماري : }
دكتر معالج : }
داروي مورد استفاده :
داروي مورد استفاده :
(2013/10/15, 08:59 PM)chipchip نوشته است: گزارش تصویری افتتاح نخستین خط تولید داروی ام اس
http://multimedia.tasnimnews.com/Media/Gallery/167163
بالاخره کدومش هستش ؟
کپسول نارنجی که به صورت ورق هستش ؟
قرص سفید که به صورت ورق هستش ؟
کپسول سفید و زرد که توی قوطی هستش ؟
نمیدونم چرا حس خوبی بهم دست نداد
کف کارگاه موزاییک بود و یه جورایی

موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
خدا خیرشون بده. مگه میشد اینو بخری.
ام اس شده تجارت
داروي مورد استفاده :
همون گزینه سوم هستش
کاش بتونیم استفاده کنیم
دیگه خسته شدم از تزریق و دردهای بعدش
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
دوست عزیز. اقا مرتضی
مصرف این دارو فقط باید توسط شخص پزشک تایید بشه. برای دو گروه از افراد مبتلا نمیشه این دارو رو مصرف کرد. یکی کسایی هستن که بیماریشون پیشروی میکنه. گروه دیگه هم کسایی هستن که به اینترفرون ها جواب دادن. یعنی شمایی که میری ورزش و سر حال هستی نیازی به داروی قویتر نداری.
اگر پزشکت صلاح بدونه حتما برات تجویز میکنه. خاطر جمع باش.