چند نفر بودین ؟ همه 12 نفر ثبت نامی اومدن ؟

چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
نظرسنجی: آیا تمایل به شرکت در نوزدهمین برنامه کوهنوردی دارید ؟ |
|||
بله | 12 | 100.00% | |
0 | 0% | ||
در کل | 12 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
اطلاعیه : نوزدهمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
چند نفر بودین ؟ همه 12 نفر ثبت نامی اومدن ؟
![]()
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2013/10/05, 10:11 AM
2013/10/05, 10:32 AM
منم با كمي تأخير اومدم بنويسم. خوب ديشب خسته بودم
![]() ديروز خيلييى خوش گذشت وجاى همه ي دوستاى گلم كه نبودن خالى بود ![]() صبحانه و ناهار رو كه دوستان توضيح كامل دادن! فقط از اون قسمتي ميگم كه من و حميد١٤٧ و مهسا جدا شديم و كلي حرف زديم و يه عالمه خوش گذشت و موزيك زنده گوش كرديم ![]() اينم بگم كه: هيلدا جون! دستپختت حرف نداره! ![]()
2013/10/05, 10:38 AM
مرسییییییییییییییییییی میهن جووونممممممم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به همین زودی دلم واسه همتون تنگ شده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
(2013/10/05, 10:38 AM)hilda نوشته است: مرسییییییییییییییییییی میهن جووونمممممممهیلدا دفعه بعد ی دیگ بیار در جریانی که مهدی هیچی نمیخورد.من گشنه موندم سلام ب همه دوستای عزیز منم جا داره از همه تشکر کنم بخصوص حمید کج سبز که تا اخرین لحضه کنارم بود و خیلی زحمت کشید واقعا ازت ممنونم ![]() دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم ![]()
2013/10/05, 12:36 PM
خیلی خوب بچه ها
ممنون عالی بود برنامه .خیلی دوست دارم برم کوه. زیاد برم کوه ![]() سجاد ![]() سجاد ![]() سجاد ![]() این سبزه کج اویزون نمیدونی چه کار کرد با من ![]() اول که گفته بود هفت صبح همه درکه باشید. ما هم گفتیم باشه. شش صبح از خواب بیدار شدم ![]() میدونی چقدر برای یه شیرازی خطرناکه شش از خواب بیدار بشه ؟ ممکنه یه پلاک تو گردنش بزنه و برای همیشه بمیره ![]() ![]() ما هفت ده کم اونجا بودیم .زنگ زدم میگم مدیر برنامه کوجایی ؟ هیچی این کجایی این شد که مهندس ۸ اومد ![]() ![]() هیچی دیگه. رفتیم بالا. هویجوری رفتیم بالا. خیلی رفتیم بالا تا رسیدیم به اخره جهان ![]() یه چشمه بود ![]() من رفتم اب بخورم ![]() خوردم زمین ![]() خون فواره کرد تو هوا. در همه جهات. از کف دستم ![]() سبزه کجه ضخیم با دکتر مرجانی با مهزاد اومدن بالای سرم.شروع کردن به کارای پزشکی و عمل و تنفس دهان به ... از این چیزا ![]() هیچی برگشتیم پایین بعد از احیا شدن موقع ناهار هم با شمشیر افتاد دنبالم گفت غذا بهت نمیدم میخواستی بیاری. هیچی ![]() گشنه و زخمی و نابود برگشتم خونمون ![]() سجاد عزیزم این اخرش رو نخون ![]() روی سخنم با سبزه کجه اویزونه ![]() رفیق میدونی چه اخلاقیت رو دوست دارم خعلی زیاد ؟ اینکه پای رفیقات وا میستی. شانس تو هم همش مشکلات کلیدی هست ![]() ممنون ازت کلا. گلی ![]()
2013/10/05, 12:45 PM
ترکیدم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (مجبور شدم این پست اسپم رو ارسال کنم)
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2013/10/05, 01:50 PM
سروش
![]() جیگرمو خون کردی ![]() سروش دقیقاً کی بهت تنفس مصنوعی داد؟ ![]() ![]() هرکاری کردم آخرشو نشد بخونم ![]() ![]()
2013/10/05, 01:57 PM
حمید 147 به خاطر وجود مهدی خیلیا گشنه موندن
![]() مهزاد و سروش که هیچی نخوردن بنده های خدا ![]() الان توام میگی گشنه موندی ![]() ![]()
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
2013/10/05, 03:03 PM
(2013/10/05, 01:57 PM)hilda نوشته است: حمید 147 به خاطر وجود مهدی خیلیا گشنه موندن هيلدا جونم من صبحونه اينقدر از املت خووووووشمزه ي دستپخت فربود خوردم كه ديگه واسه ناهار سير سير بودم... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مال هركي بوده راضي باشه ![]() ![]() ![]()
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |