2012/02/06, 09:40 PM
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
امتیاز موضوع:
ام اس سنتر با رای مردمی در جشنواره برترین وبسایت مقام کسب کرد
|
|||||||||||||||||||||
مبارک باشد
همیشه موفق و پیروز باشید چه خبره خوشی به ما دادید مبارک باشد همیشه موفق و پیروز باشید چه خبره خوشی به ما دادید :6agree:
دارم دلشوره میگیرم
چقدر دنیات ازم دوره پس چرا هیچ بارونی تورو از من نمیشوره
2012/02/06, 10:51 PM
بچه ها متشکریم
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی ، یا دریای بیكران ،
زلال كه باشی ، آسمان در تو پیداست . باورکن تا ببینی بهار
2012/02/12, 11:24 AM
منم تبریک میگم
ولی چی رو؟ چی شده؟ من جندوقته نیستم.. برای کنکورم دعا کنید بچه ها خیلی استرس دارم..
با تو این تن شکسته داره کم کم جون میگیره..
تبریییییییییییییییییییک تبریک
آدَم ها را بدون اینڪــہ
بـــہ وُجودِشآن نیاز داشتہ باشے دوســـــت بـِــــدار . . . ڪــارے که خـــــدا با تـــو مے ڪُــند. . .!
2012/02/29, 04:57 PM
منم تبریک میگم
باد با چراغ خاموش کاری ندارد، اگر در سختی هستی بدان که روشنی!(شکسپیر)
2012/03/22, 12:41 AM
تبریک برای همه چیز
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
صمیمانه تبریک میگم ایشالاهمیشه موفق باشیدهم توام اس سنتربالاترین مقامهاراکسب کنیدوهم درهمه مراحل زندگی موفق باشیددرحال حاضرتنهاکاری که ازمن بر می آیدآرزوی موفقیت مدیران گرامی سایت ام اس سنتروآرزوی موفقیت همه دوستان عزیزم است.ندیدخیلی دوستتون دارم
من خیلی دوست دارم به ام اس سنترنازنین رای بدم امااگریکی ازدوستان عزیزگل منوراهنمایی کندکه به چه صورت بایدرای بدم ممنون میشوم خیلی ممنون اززحمات تیم مدیریت محترم ام اس سنتر.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
2012/11/28, 09:11 AM
خیلی خوشحال شدم.
تبریک به همگی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir