2015/02/25, 09:35 PM
من فردا با تعداد محدودی از همونا که حمید پارسال گوش یکیشون رو کند و کرش کرد میام!
اطلاعیه شماره 23: غرفه ام اس سنتر در بازارچه خیریه بنیاد
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/02/25, 09:35 PM
من فردا با تعداد محدودی از همونا که حمید پارسال گوش یکیشون رو کند و کرش کرد میام!
2015/02/25, 10:24 PM
احتمال زیاد ما هم بیایم البته اگه بارندگی باشه
اگر درست به نور نگاه کنید ،گاهی موفق میشوید آن را در عجیب ترین مکان ها ببینید.
2015/02/26, 11:58 AM
2015/02/26, 08:00 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/02/26, 08:16 PM، توسط nazaninamiri70.)
خب من اولین نفرم که رسیدم خونه
واقعا این چه وضعش بود این چه بازارچه ای بود این چه اجناسی بود که آورده بودین این چه فروشی بود یه تومنم نفروختیم که . . . . . . . الکی مثلاْ بازارچه این سری خوب نبود وای بچه ها خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی خوب بود خیلی چقدر فروختیم نفس متین فرد خیلی خوشحال شدم از نزدیک دیدمتون آقا حامد همینطور شما حمید متینآرزو افسانهمه سا شهرزاد مصیخییییییییییییلی دلم واستون تنگ شده بود چیه سجاد نه دلم تنگ شده بود و نه خوشحال شدم از دیدنت یه عااااااااااالمه خوش گذشت فقط دوستایی که من بهشون گرون فروختم منو ببخشن حمید گفته بود آهان خواهرای عزیز همه بچه ها خیلی خوش گذشت مخصوصا الهام جون خواهر افسانه الهام \یرو همون بحثا خلاصه عاااااااالی بود جای همه اونایی که نبودن خالی بود و اینکه: ما بهتریییییییییییییییییییییییییییییییییییییینیم بحث تکمیلی شهرزاد ÷ول ندادیا حمید و سجاد شمام همینطور (سجاد گل سر بهت میومد با بالشتت سته یکی واست خریدم ÷ست میکنم همون در بنفش خال خالیه ) آرزو آرزو آرزو آرزووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو افسانه مرسی بابت سفالا نفس کیکت خیلی خوشمزه بود بچه ها خوردنش متین دس رو دلم نذار ژله توام رفت چرا من میخواستم نیام؟؟؟؟؟؟؟؟ سجاد دوباره یاد گل سره افتادم
2015/02/28, 02:10 PM
حالا نوبت منه تعریف کنم!
بازارچه امسال هم عالی بود حضور بچه ها و دیدن دوستان قدیمی و جدید باعث خوشحالیه و کلی انرژی مثبت میده ! مخصوصا دوستانی که با اومدنشون ما رو غافل گیر کردن امید آقا که با مادرشون تشریف آوردن! آقا حامد که از راه دور با مهمونشون تشریف آورده بودن! آقا میلاد و همسرشون که آخرین لحظه های بازارچه رسیدن ! و باقی دوستان عزیزی که همیشه حضورشون باعث دلگرمیه! (اسم نمیبرم که مبادا کسی از قلم بیفته) کارهای بازارچه عالی بود... آینه های مینو که از راه خیلی دور به دستمون رسیده بود واقعا قشنگ بود! عروسک جورابی هایی که فکر کنم کار دست الهام بود خیلی قشنگ بود و در همون لحظات اول فروخته شد! و باقی کارها که بی نظیر بود...دست همه شما که زحمت کشیدید درد نکنه! آهان یه چیزی یادم رفت! فروشندگی نازنین که تا تونست جیب همه رو خالی کرد حرف نداشت و هنر حمید! مدیر جان شنیده بودیم هنر مندی ولی نه تا این حد! شمع ها خیلی خوشگل بود ! الان دلم داره میسوزه که چرا نخریدم! خلاصه همه چی عالی بود و حضور دوستان بی نظیر بود
2015/02/28, 02:21 PM
آرزو
کم کم تصمیم گرفتم برم همه رو پیدا کنم پولاشونو پس بدم
2015/02/28, 10:50 PM
سجاد تقصیر تو بود!
باید یه گوشی برای من بخری! روز بازارچه گوشیمو چشم زدی. فرداش از دستم افتاد شکست و سوخت! شاهد هم دارم...
2015/03/03, 07:51 PM
مرسی سجاد بابت عکسای خوشگلی که گرفتی
جاداره منم یه تشکرویژه داشته باشم ازحمید عزیز والهام عزیزم که توپروسه رسیدن آینه ها به بازارچه کلی توزحمت افتادن کارای همه اونقدر زیباست که حرفی واسه گفتن نمیمونه
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |