2014/02/26, 04:23 AM
عاقا یه سوال ???
اونجا امکانات داغ کردن و اینا هست دیگه?
اونجا امکانات داغ کردن و اینا هست دیگه?
خدایا شکرت....
اطلاعیه شماره 18: غرفه ام اس سنتر در بازارچه خیریه بنیاد امور بیمار�
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2014/02/26, 12:07 PM
اول تشکر کنم بابت زحمات همه دوستان
هی میخواستم پست ندم و با خودم گفتم تو که نمیخوای بری ، ولی خب دلم نیومد که چیزی اینجا ننویسم منم که هنرمند میدونید که ولی خب آغا راهمون دوووووور ، کار آماده هم نداشتم یعنی وسایل برا ساختن کار جدید در اختیار نداشتم و الا با کله میومدم موفق باشید همه تووووون براتون قشنگ ترین لحظه ها رو آرزو دارم
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2014/02/26, 03:17 PM
(2014/02/25, 05:14 PM)mahdiye1989 نوشته است: دلم میخواست آش درست کنم, آش رشته , آش دوغ یا اصلا آش جو و حلیم ولی واقعا آوردنش با مترو نه اینکه سخت باشه,عملا غیرممکنه,ولی من دست از تلاش برنمیدارم,ایشالله بشه که بشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه سلام ظرفت خیلی بزرگه؟ تو سواری جا میشه؟ پنجشنبه ساعت چند میری؟
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2014/02/26, 03:50 PM
سلام آقا ابراهیم , بله تو سواری جا میشه قرار شده تا طرشت با یکی از دوستان , شایدم پدرم بیام , از اونجاام متین جان میان دنبالم
خدایا شکرت....
2014/02/26, 05:05 PM
چه همیاری وهمکاری خوبی بین دوستان است.
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
2014/02/26, 06:14 PM
(2014/02/26, 04:23 AM)mahdiye1989 نوشته است: عاقا یه سوال ??? بلی مهدیه جان امکانات داغ کردن غذا هم مهیا هست
gone out
follow the white rabbit [/b]
2014/02/26, 06:18 PM
(2014/02/26, 03:50 PM)mahdiye1989 نوشته است: سلام آقا ابراهیم , بله تو سواری جا میشه قرار شده تا طرشت با یکی از دوستان , شایدم پدرم بیام , از اونجاام متین جان میان دنبالم به هر حال فردا از ساعت 2 بعد ازظهر به بعد میتونم کمک کنم یعنی حدود 2 به بعد میتونم خودمو کرج برسونم
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2014/02/26, 10:25 PM
آقا جان میایم...میــایـــم...میـــــــــایــــــــــم!!
اس ام اس لازم نیست که... ولی من یه پیشنهاد دارم که نمیدونم فردا باید به کی بگم؟؟ این بازارچه رو اگه توی یه پارک یا محیط های پر تردد برگزار میکردن خیلی بهتر بود... مثل خیلی از بازارچه خیریه های دیگه که توی پارک ها هست!!
2014/02/26, 11:07 PM
الان برام اس ام اس اومد در مورد غرفه ی ام اس سنتر و اینا
ای ول دمتون گرم تاریخو دیدم یادم افتاد پارسال دقیقا در همچین روز و تاریخی تهران بستری بودم. دقیقا یکسال پیش! 91.12.8 کاش میتونستم این بار هم در همچین تاریخی به واسطه ی ام اس تهران باشم اما اینبار با رنگ و بویی دیگه ...
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
129 مهمان |