2015/05/11, 02:58 PM
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
امتیاز موضوع:
اطلاعیه شماره ۲۴: اولین نمایشگاه گروهی عکس ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/05/11, 03:58 PM
بعد از روزها فرصتی شد یه سر بیام سایت
افتتاحیه یه روز عالی بود و افسوس که اختتامیه نیستم و نمی دونم جایزه م چی میشه میدونم همتون دنبال پا تو اسمون می گردین و دوست دارید پله ها رو پایین برید!!! سجاد منتظر نظرات کارشناسانه ت هستم فعلا همین اومدم تهران باز سر میزنم
چقدر شعـــــــر نوشتیم برای باران
غافل از آن دل دیوانه که بارانی بود
2015/05/11, 05:52 PM
عکس من که خاصه....
دیگه لنگش تو گالری نیست..... نگران اعتماد به نفسم نباشید خوبه..... فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2015/05/11, 06:27 PM
بچه ها!!!!
نبينم گالرى سوت و كور باشه ها
2015/05/11, 07:14 PM
من بازم میخوام بیام! منتظر یه فرصتم!!!
ینی عکسا معرکه بودن.
حمیییییییید،ادمین
خو یکی مثل من اگه عکسش رای آورد و خودش دور بود تکلیف چیه!؟یعنی دلت میاد جایزه اشو برداری؟ گذشته ازشوخی دل تودلم نیست زودتر عکس ها رو توی سایت بذارین وببینم
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
2015/05/11, 10:12 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/05/11, 10:15 PM، توسط nazaninamiri70.)
منو حدیثم رفتیم عالی بود بچه ها
فقط به اون نوشته من عمل کنیدا همممممممه ببخشید وقت نبود مفصل تر بنویسم اهان زیرشم نوشتم راضی راستی یادم رفت بگم عکس بگیرید ازش عاشق حدیثم واستون رمان نوشت اونجا
2015/05/11, 10:22 PM
یوووهووووو
من با خانواده رفتیم نمایشگاه نازی هم اومده بود نمی تونید تصور کنید چه حسی داشتم از اینکه عکس ها رو میدیدم برگه اسامی عکاس ها رو من و نازی برداشتیم و دونه دونه اسم میخوندم و با عکسها پیش میرفتیم عکسا خیلیی قشنگ بودن و قشنگ تر از اون حسی بود که هنگام نگاه کردن بهشون داشتم. حسی که میگفت عکس ها آثار دوستامن رای ها رو هم یه سری در آوردم نگاه کردم ببینم چند نفر به عکسم رای دادن بعد گذاشتمشون سر جاش به خودمم رای دادم 4 تا دونه شیرینی هم خوردم خلاصه کلی خوش گذرندیم من و نازی مرسی که هستین و همچین لحظات قشنگی رو می سازین
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2015/05/11, 10:28 PM
من یه دونه شیرینی خوردما
حدیث اول نشی من تعجب میکنم، همه اسم تو بود سجاااااااد مررررررررسی واسه همه چی فقط ببخشید یه عکس بود شماره ۳۰، میشه من هر روز بیام اگه عکاسش بود باهاش عکس بگیرم چقققققققققدر این هنرمند بوده
2015/05/11, 10:49 PM
دیدن رای ها ممنوع می باشد مــــــمــــــــنوع
شیرینی هم کم می باشد نفری یکی هر نفر یک رای می تواند بدد فقط یکی نمایندگی مجاز ادمین اینا در سراسر سایت
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir