اول از همه اینکه سجاد اصن مگه تو دوربین داشتی؟
آهـــا همون نیکونه رو میگی؟ نیکونه دیگه پیش میاد
بعدشم بزارین من یه حقیقت و بهتون بگم
عاغا سر بازی استپ هوایی یکی بود که خیلی جر زنی کرد ینی نمیدیدمش میرفت اونور آب و برمیگشت ینی 20 دیقه بعد از استپ گفتن وایمیستاد بعدشم منو تحدید به بازوندن کرد واقعا این کارا آخر و عاقبت نداره
حالا شانس آورده که من دیدم وگرنه هر کس دیگه ای بود میگفت که اون شخص کسی جز سجاد نبود ولی من نمیگم که سجاد بود
(2013/12/01, 11:43 PM)chipchip نوشته است: کی دوربین منو دسکاری کرده
الان اومدم عکسا رو درس کنم میبینم نصف عکسا رو کیفیت پایین و با پسوند jpg گرفته شده
مهزاد شهزاد فرشته سمیرا خانوم حدیث مریم کار یکی از شوما هاس
من اصلا طرف دوربین تو نرفتم. اصلامیدونی سجاد اصلا خوشم نمیاد ازت که حالا بخوام به دوربینت دست بزنم.اون تو بودی که قبل سوار شدن به نی نی بوس کیف من رو دزدی و من با هوشیاری تمام فهمیدم
آره هوشیاری
یجوری بغض کرده بود که من گفتم ای داد بیداد الانه که بزنه زیر گریه و لج بیاره من کیفمو میخوام من کیفمو میخوام دیگه مجبور شدم کیفشوبدم
حالا خوبه هیچیم توش نبودآ ... سوووووووت
2013/12/02, 09:07 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/12/02, 09:15 PM، توسط hessam.)
خوبه خوبه
اگه هیمن جور که پیش برین فکر کنم تا فردا معلوم می شه 3000/000/000/000 دسته کیه
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
(2013/12/02, 09:06 PM)chipchip نوشته است: آره هوشیاری
یجوری بغض کرده بود که من گفتم ای داد بیداد الانه که بزنه زیر گریه و لج بیاره من کیفمو میخوام من کیفمو میخوام دیگه مجبور شدم کیفشوبدم
حالا خوبه هیچیم توش نبودآ ... سوووووووت
اولا من بمحض اینکه دیدم کیفم نیست راست اومدم سراغ تو.دوما خوب نگشتی چون پر پر بود.آقایون دزدم آقایون دزد قدیم.کیف رو زیر کاپشنشون قایم نمیکردن
2013/12/03, 12:19 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/12/03, 12:20 AM، توسط ehsan 10054.)
(2013/12/02, 10:51 PM)ahya نوشته است: قشنگترین لحظه سفر واسه من:
احسان رو پاهاش وایسادو ازش کنار دریا تکی عکس گرفتم.
بدون اینکه واکری تو عکس باشه.
قشنگترین عکسی بود که گرفتم.
2013/12/03, 01:49 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/12/03, 01:54 AM، توسط paeazan.)
(2013/11/30, 09:14 PM)neda.n نوشته است: ۱- یه تیکه فیلم دارم از شمال مربوط به لحظه ایه که سجاد chip chip و فربود fireboud دارن جوجه ها رو هم میزنن تا با سسش حسابی قاطی بشه بعد یهو یه دونه دل مرغ اون وسط می بینم و می خوام بگم و طبق معمول که اینجور مواقع هول میشم و یه چیز احمقانه می گم . اینجام می گم واای روده ... نه .. یعنی معده و نه دل . آخه فکرش رو بکن معده؟ آخه تا حالا چیزی درباره معده مرغ شنیده بودین ؟؟!! این که از کجا اومد این کلمه معده واقعا نمیدونم بماند نمی گم یکی از تو ظرف درش آورد خوردش . میدونم هشتاد درصدتون می تونین حدس بزنین کیه
این چه کاریه آخه؟
ای خام خوااااااااار
ای گوشت نپزیده خوار
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد