امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اصفهان مامورایجاد زیر ساخت دانشی بیماری مولتیپل اسکلروز درکشور
#1
با حکم معاون وزیر بهداشت
اصفهان مامور ايجاد زيرساخت دانشي بيماري مولتيپل اسكلروز در كشور
خبرگزاری ایمنا: مركز كشوري زيرساخت دانشي بيماري مولتيپل اسكلروز (MS) در دانشگاه علوم پزشكي استان اصفهان تاسيس شد.


يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۰
به گزارش ایمنا، با حكم مصطفي قانعي، معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، ماموريت ايجاد زيرساخت دانشي (knowledge-base) بيماري مولتيپل اسكلروز در كشور به دانشگاه علوم پزشكي اصفهان محول شده است.
مسوول مركز زيرساخت دانشي بيماري ام اس امروز گفت: اين مركز با هدف انجام تحقيقات گسترده و بنيادي درباره بيماري مولتيپل اسكلروز و روش هاي كنترل و مهار آن در كشور تاسيس شده است.
فرشته اشتري افزود: با توجه به حساسيت ايجاد شده درباره بيماري ام اس و افزايش ميزان شيوع آن در كشور بويژه در ميان جوانان، ايجاد چنين مركزي ضروري است.
وي با اشاره به اينكه ميزان شيوع اين بيماري در استان اصفهان نيز بالاست، تصريح كرد: هدف اصلي ما در اين مركز علت يابي ابتلا به بيماري ام اس و بررسي آن است.
وي گفت: عوامل مختلفي مانند محيطي و ژنتيكي در ابتلا به بيماري ام اس نقش دارد و ما بايد بدانيم كدام يك از اين علل در كشور ما بيشترين تاثير را دارد.
وي اولين قدم فعاليت اين مركز را جمعيت شناسي و همه گير شناسي (اپيدميولوژي) دانست و افزود: ما در اين مرحله به دنبال اين هستيم كه بيماري ام اس چگونه به وجود مي آيد و هنگامي كه جمعيتي از مردم به آن مبتلا مي شوند چه اتفاقي مي‌افتد.
عضو هيات علمي گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشكي اصفهان افزود: در اين مرحله به شناسايي دقيق تعداد افراد مبتلا به بيماري ام اس، تركيب جمعيتي آنها مانند جنسيت، سن، ميزان تحصيلات، محل زندگي و طبقه اجتماعي آنها و چگونگي شيوع آن در مناطق مختلف پرداخته مي شود.
اشتري با اشاره به اينكه بهتر شدن كيفيت زندگي بيماران مبتلا به ام اس و رفع نياز آنها نيز يكي از اهداف مركز زيرساخت دانشي است گفت: در اين مركز از تخصص هاي مختلفي مانند مغز و اعصاب و اپيدميولوژي بهره گرفته مي شود.
وي با بيان اينكه تحقيقات زيادي در سراسر دنيا درباره بيماري ام اس انجام مي شود گفت: هنوز علت و روش درمان قطعي براي اين بيماري كشف نشده است.
مسوول مركز زيرساخت دانشي بيماري ام اس گفت: آمار مشخصي درباره ميزان مرگ و مير در ميان بيماران مبتلا به اين بيماري وجود ندارد و به دليل عوارض و ناتوانايي هايي اين بيماران، ارتقا كيفيت زندگي آنها از اهميت خاصي برخوردار است.
وي با اشاره به فعاليت دو مركز تحقيقاتي ام اس در اصفهان گفت: در اين استان بيشترين بررسي ها و تحقيقات درباره اين بيماري صورت گرفته است كه از نتايج آنها در مركز زيرساخت دانشي استفاده مي شود.
اشتري تعداد بيماران مبتلا به ام اس در استان اصفهان كه شناسايي شده اند را حدود پنج هزار نفر اعلام و تصريح كرد: اين افراد بيماراني هستند كه بواسطه مصرف دارو در بانك اطلاعاتي ثبت نام كرده اند.
تعداد افراد مبتلا به بيماري ام اس در كشورنيز حدود ۶۰ هزار نفر اعلام شده است.

http://www.imna.ir/vdcguz9quak9qw4.rpra.html
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : رامنا , سمیرا67 , glassheart , kaveh_plus
#2
بیماری ام اس، اولویت پژوهشی مرکز تحقیقات علوم اعصاب اصفهان
معاون مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با توجه به شیوع بالای بیماری ‌ام اس در جهان، خاورمیانه و ایران، بیماری ‌ام اس به عنوان اولویت پژوهشی مرکز تحقیقات علوم اعصاب اصفهان قرار گرفته است.
رخساره معمار در گفت‌وگو با خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، با بیان اینکه طرح‌های بسیاری در مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام شده است، اظهار کرد: بیش از 150 دانشجو از گروه‌های مختلف پزشکی، پیراپزشکی، مهندسی پزشکی و.... در تشکل باشگاه پژوهشگران جوان زیر نظر مرکز تحقیقات علوم اعصاب در حال فعالیت هستند و طرح‌های پژوهشی خود را با همکاری مرکز انجام می‌دهند.
وی افزود: از جمله طرح‌های تحقیقاتی در حال اجرا در مرکز تزریق سلول‌های بنیادی در بیماران ALS است که برای اولین بار در ایران در حال انجام است همچنین طرح‌های ژنتیکی و بررسی ژن‌های درگیر در بیماری‌های مغز و اعصاب و تومورهای مغزی نیز از تحقیقات مهم مرکز است.
معاون مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تأکید بر حمایت از تحقیقات علوم پایه ادامه داد: مسلماً هر علمی از علوم پایه آغاز می‌شود و برای پیشرفت آن نیاز به علوم پایه دارد. در پزشکی نیز این اصل مهم است چرا که هنگام مواجهه با یک بیماری باید ببینیم اساس بیماری چیست و بر اساس آن مبانی، بیماری را درمان کنیم. بنابراین نقش علوم پایه و مراکز تحقیقاتی مرتبط با این علوم برای پیشرفت علوم دیگر اجتناب‌ناپذیر است.
معمار با اشاره به نقش مراکز تحقیقاتی در حوزه‌های گوناگون اضافه کرد: ایده‌های نوین در بسیاری از مراکز تحقیقاتی بزرگ دنیا منشأ می‌گیرد و پس از گذراندن مراحل تحقیقاتی در بالین به مرحله اجرا در می‌آید.
وی با تأکید بر حمایت از مراکز تحقیقاتی گفت: باید حمایت مالی بسیار خوبی از مراکز تحقیقاتی صورت گیرد چرا که در بسیاری از طرح‌های تحقیقاتی با مشکلات مادی مواجهیم و نمی‌توانیم طرح را به انجام برسانیم مگر اینکه نهادی حمایت مالی مورد نیاز را از مرکز انجام دهد. علاوه بر این حمایت‌های معنوی و اجتماعی نیز مورد نیاز مراکز تحقیقاتی است.
معاون مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: با توجه به شیوع بالای بیماری ‌ام اس در جهان، خاورمیانه و ایران و همچنین در اصفهان بیماری ‌ام اس را در اولویت‌های تحقیقاتی قرار داده‌ایم البته این کار به معنای این نیست که بیماری‌های دیگر را کنار گذاشته‌ایم، بلکه بر روی همه بیماری‌ها تحقیق می‌کنیم.
معمار به سایر اولویت‌های پژوهشی در مرکز تحقیقات علوم اعصاب اشاره و اظهار کرد: تحقیق بر روی سکته مغزی نیز به عنوان یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مغزی در اولویت مرکز تحقیقات قرار دارد، اما به دلیل شیوع ام اس در اصفهان ملاحظه ویژه‌ای در مورد این بیماری داریم.

http://isna.ir/fa/news/94041306974/%D8%A...8%A7%D8%AA
شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۴ / Jul 04 2015
 تشکر شده توسط : یاسی , tinookhe , سمیرا67
#3
چه عالیagreement2
من ام اس دارم اماام اس مرانداردShy
 تشکر شده توسط : یاسی
#4
خوبه آخه خود اصفهان وحتی ما که همسایشونیم درصد بالایی ابتلا به بیماری ms وجود دارهUndecidedUndecidedUndecided
به اندوه خود لبخند بزن...
 تشکر شده توسط : یاسی , helli , tinookhe
#5
اصفهان چند سال هست که کلینیک اختصاصی ام اس داره این مرکز تحقیقاتی به گفته دکتر اعتمادی فر بزرگترین مرکز تحقیقاتی ام اس خاور میانه هست(ی خیابون با خونه ی ما فاصله دارهSmile (16))
باید کاری کنی، آروم بگیرم Blush
 تشکر شده توسط : helli , tinookhe
#6
(2015/07/04, 08:25 PM)glassheart نوشته است: اصفهان چند سال هست که کلینیک اختصاصی ام اس داره این مرکز تحقیقاتی به گفته دکتر اعتمادی فر بزرگترین مرکز تحقیقاتی ام اس خاور میانه هست(ی خیابون با خونه ی ما فاصله دارهSmile (16))


بیا ٱدرس بده ببینمangry
من ام اس دارم اماام اس مرانداردShy
 تشکر شده توسط : glassheart
#7
خ رباط اول پل رباط کوچه هدایت انتهای کوچه ی ساختمانه آجر نماس:D
باید کاری کنی، آروم بگیرم Blush
 تشکر شده توسط : helli , tinookhe
#8
خوش بحاله اصفحانیا
من خدا را در نگاه آنانی دیدم که، خود نیاز محبت بودند، ولی بازهم محبت می کردند…
 تشکر شده توسط : tinookhe , glassheart
#9
مژگان جان تحقیقات این مرکز مختص اصفهان نیست فقط توی اصفهان اجرا شده یکی از دلالیشم اینه که اصفهان قطب بیماری ام اس هست
باید کاری کنی، آروم بگیرم Blush
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تجویز های غیرضروری و اشتباه در بیماری ام اس nahid 0 1,679 2019/09/06, 08:03 PM
آخرین ارسال: nahid
  بررسی اسطوره‌ای بیماری «ام.اس» در قالب یک کتاب - اثر دکتر مقدسی paeazan 6 7,299 2017/02/02, 06:39 PM
آخرین ارسال: نایریکا
  سه بیماری که هنوز "خاص" نیستند nahid 1 3,622 2017/01/06, 04:07 PM
آخرین ارسال: nahid
  روی دیگر بیماری ناشناخته قرن (گزارش) nahid 0 2,798 2016/11/02, 03:26 PM
آخرین ارسال: nahid
  تأثیر کم خوابی بر بیماری‌های خود ایمنی nahid 15 12,935 2015/10/18, 04:34 PM
آخرین ارسال: مستانه
  توصیه ای برای بیماران مبتلا به بیماری ام اس نسبت به نکشیدن سیگار neghar 40 39,540 2015/09/13, 04:54 PM
آخرین ارسال: alireza1111
  فرخ نژاد سفیر حسن نیت بنیاد بیماری های نادر شد hamdam 1 3,089 2015/07/20, 12:46 AM
آخرین ارسال: سارا19
  کتاب «بیماری و فرهنگ» nahid 0 2,560 2015/05/05, 04:38 PM
آخرین ارسال: nahid
  اختلال در تخلیه خون ورید های مغز، بیماری ام اس را به دنبال دارد hamdam 29 23,024 2015/05/04, 08:14 PM
آخرین ارسال: benjamin
  با انجام مدیتیشن می توان آثار بیماری ام اس را کاهش داد hamdam 7 8,513 2015/02/25, 12:01 PM
آخرین ارسال: غم فروش



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست