2010/10/06, 08:09 PM
نوع چربي و افزودنيها در كنسروها مهم است چرا كه محتويات آنها تازه نيستند. بنابراين براي كودكان، سالمندان و بيماران نيازمند غذاي تازه ممكن است چندان مناسب نباشد.
سلامت نيوز: يك كارشناس ارشد تغذيه با تاكيد بر اين كه در تهيه كنسرو تن ماهي از روغن و نمك استفاده ميشود، افزود: به علت نوع اين مواد به هيچ وجه نبايد از روغن كنسرو تن ماهي استفاده كرد چرا كه روغن آن ممكن است حاوي اسيدهاي چرب ترانس باشد.
خديجه رحماني در گفت وگو با (ايسنا)، با بيان اين كه ويتامينهاي ناپايدار در كنسروها وجود ندارد، افزود: ويتامينهاي C، اسيد فوليك، B12, B6, B2, B1 و ويتامين A با منبع گياهي در برابر حرارت ناپايدار هستند و در كنسروها وجود ندارند. اما كنسروها حاوي پروتئين، كربوهيدراتها و مواد معدني ويتامينهاي مقاوم هستند.
اين كارشناس ارشد تغذيه تاكيد كرد: نوع چربي و افزودنيها در كنسروها مهم است چرا كه محتويات آنها تازه نيستند. بنابراين براي كودكان، سالمندان و بيماران نيازمند غذاي تازه ممكن است چندان مناسب نباشد.
وي با تاكيد بر ضرورت جوشاندن هر نوع كنسرو پيش از مصرف گفت: همه كنسروها بايد پيش از مصرف به مدت 20 دقيقه در آب جوش حرارت داده شوند زيرا به علت نگهداري آنها در انبارها، امكان آلودگي بيروني آنها خيلي زياد است.
اين كارشناس ارشد تغذيه درباره نحوه استفاده از كنسروها پس از باز كردن در آنها اظهار كرد: باقيمانده كنسرو پس از مصرف در ظرف شيشهاي درپوش دار ريخته و در يخچال نگهداري شود چون احتمال آلوده شدن محتويات كنسرو به سطوح داخلي ظرف كنسرو وجود دارد
سلامت نيوز: يك كارشناس ارشد تغذيه با تاكيد بر اين كه در تهيه كنسرو تن ماهي از روغن و نمك استفاده ميشود، افزود: به علت نوع اين مواد به هيچ وجه نبايد از روغن كنسرو تن ماهي استفاده كرد چرا كه روغن آن ممكن است حاوي اسيدهاي چرب ترانس باشد.
خديجه رحماني در گفت وگو با (ايسنا)، با بيان اين كه ويتامينهاي ناپايدار در كنسروها وجود ندارد، افزود: ويتامينهاي C، اسيد فوليك، B12, B6, B2, B1 و ويتامين A با منبع گياهي در برابر حرارت ناپايدار هستند و در كنسروها وجود ندارند. اما كنسروها حاوي پروتئين، كربوهيدراتها و مواد معدني ويتامينهاي مقاوم هستند.
اين كارشناس ارشد تغذيه تاكيد كرد: نوع چربي و افزودنيها در كنسروها مهم است چرا كه محتويات آنها تازه نيستند. بنابراين براي كودكان، سالمندان و بيماران نيازمند غذاي تازه ممكن است چندان مناسب نباشد.
وي با تاكيد بر ضرورت جوشاندن هر نوع كنسرو پيش از مصرف گفت: همه كنسروها بايد پيش از مصرف به مدت 20 دقيقه در آب جوش حرارت داده شوند زيرا به علت نگهداري آنها در انبارها، امكان آلودگي بيروني آنها خيلي زياد است.
اين كارشناس ارشد تغذيه درباره نحوه استفاده از كنسروها پس از باز كردن در آنها اظهار كرد: باقيمانده كنسرو پس از مصرف در ظرف شيشهاي درپوش دار ريخته و در يخچال نگهداري شود چون احتمال آلوده شدن محتويات كنسرو به سطوح داخلي ظرف كنسرو وجود دارد