امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امیتازات : 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط ام اس با نوع تغذیه
#1


..:::: ابتلا به بیماری ام اس با نوع تغذیه ارتباط دارد ::::..

محققان آمریکایی اعلام کردند: یک باکتری که در نوعی مسمومیت غذایی نقش دارد، در بروز بیماری ام اس (MS) موثر است از این رو ابتلا به این بیماری با نوع تغذیه ارتباط دارد. آزمایش های انجام شده بر روی موش توسط گروهی از دانشمندان کالج پزشکی ویل کرنل در آمریکا نشان می دهد، سم ساخته شده توسط یک گونه نادر از باکتری به نام Clostridium perfringens می تواند سبب آسیب های مغزی و بیماری ام اس شود. این محققان سم تولید شده از این باکتری را در یک زن جوان مبتلا به ام اس (MS) نیز شناسایی کردند.

هنوز علت دقیق بیماری ام اس ( MS ) مشخص نیست اما این احتمال وجود دارد که ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی در بروز این بیماری نقش دارند. به گفته محققان باکتری Clostridium perfringens در خاک و گوشت پخته آلوده وجود دارد و علایم مسمومیت نظیر اسهال و معده درد که معمولا یک روز یا بیشتر به طول می انجامد، به دلیل فعالیت این باکتری به وجود می آید. محققان می گویند: یک نوع از این باکتری به نام نوع B ، سبب تولید یک سم در بدن می شود که می تواند از طریق خون به مغز برسد و موجب ام اس شود.

در مطالعات آزمایشگاهی انجام شده محققان دریافتند که سم تولید شده به نام اپسیلون( epsilon) می تواند از رگ های مغزی عبور کند و سلول های میلین اطراف نورون ها را از بین ببرد. این آسیب ها در مبتلایان به بیماری ام اس دیده می شود. جنیفر لیندن از محققان این پروژه گفت: این یافته جدید از این نظر مهم است که تاکید می کند که سم اپسیلون آغازگر بیماری ام اس (MS) است و ساخت واکسن یا آنتی بادی در برابر این سم می تواند به متوقف کردن روند بیماری و یا جلوگیری از این بیماری کمک کند.

به گفته محققان بررسی و آزمایش های بیشتری برای تایید ارتباط بین بیماری ام اس (MS) و مشکلات غذایی مورد نیاز است. کشف علل ذاتی بیماری ام اس می تواند محققان را برای توسعه روش های بهتر درمانی و یا حتی جلوگیری ازاین بیماری کمک کند. این یافته ها در نشست انجمن میکروب شناسی آمریکا معرفی شده و شرح کامل آن در نشریه پلاس وان (PLoS ONE ) منتشر شده است.

منبع: ایرنا
 تشکر شده توسط : kaveh_plus , earth , ehsan 10054 , Amir , mahdie , maryam.N , zohrevand , سمیرا67 , ساسان , zohaa , neghar , عمومهربان , sara2 , glassheart , آسو , sia , علیرضا 2 , mj.ny-luise
#2
Clostridium perfringens خواندم باکتریه جالبس هستicon_cry
...
 تشکر شده توسط : mahdie , zohrevand
#3
وقتی به شرکتهای دارو ساز ام اس و دستهای پشت پرده فکر میکنم از درمان این بیماری به صورت واکسن یا تک مرحله ای ناامید میشم
 تشکر شده توسط : zohrevand
#4
به نظر منم البته به نظرم تغذیه هیچ نقشی در به وجود آمدن ام اس ندارد یعنی اصلا ربطی نداره بیای من افرادی را بهتون نشان بدم که به طور وحشتناکی برای خود تغذیه دارن از انواع فست فودها گرفته برو بالا چی شد که اونا هیچ چیزشان نیست که هیچ کیف هم میکنن بهتره هر چی میخوریم حالش را ببریم همراه ورزش
              

 تشکر شده توسط : اميدوار
#5
(2014/02/15, 09:02 PM)aztab نوشته است: به نظر منم البته به نظرم تغذیه هیچ نقشی در به وجود آمدن ام اس ندارد یعنی اصلا ربطی نداره بیای من افرادی را بهتون نشان بدم که به طور وحشتناکی برای خود تغذیه دارن از انواع فست فودها گرفته برو بالا چی شد که اونا هیچ چیزشان نیست که هیچ کیف هم میکنن بهتره هر چی میخوریم حالش را ببریم همراه ورزش

دوست عزیز بدن با بدن و طبع با طبع و خیلی چیزهایه دیگه با هم فرق دارن !! من و برادرم از خیلی چیزها با هم تفاوت داریم !! مثلا به اون گرمیجات نمیسازه ولی به من میسازه !
ممکنه یکی سالها فست فود بخوره و بدنش واکنشی از خودش نشون نده ولی کس دیگه یک ساله یاتاقان بسوزونه
 تشکر شده توسط : ostad2000
#6
تغذیه در ابتلا به بیماری ام اس نقش دارد؟
یافته ها نشان میدهند تفاوت واضحی بین تغذیه و دریافت مواد مغذی دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی بین بیماران مبتلا به ام اس و افراد سالم وجود دارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ پژوهش های جدید نشان میدهند که زنان مبتلا به ام اس در مقایسه با افراد سالم مواد مغذی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی از جمله فولات، ویتامین ای و منیزیم کمی دریافت میکنند. یافته ها نشان میدهند در زنانی که مواد غذایی نامبرده را به میزان کمی دریافت میکنند، ممکن است عوارض مهمی برای سلامتی ایجاد شود چرا که این مواد خطر مشکلات عصب شناختی مانند ام اس را کاهش داده یا پیشرفت آن در افراد مبتلا را کند می کند. این نتایج در شصت و هفتمین همایش سالانه آکادمی نورولوژی امریکا در واشنگتن دی سی ارائه شده است.
ام اس بیماری مربوط به دستگاه عصبی مرکزی است و زمانی اتفاق می افتد که دستگاه ایمنی التهاب در دستگاه عصبی مرکزی ایجاد میکند. این التهاب، میلین را تخریب کرده یا به آن آسیب وارد میکند. میلین ماده چربی است که از رشته های عصبی محافظت کرده و امکان ارسال پیام های الکتریکی بین مغز و بخشهای دیگر بدن را فراهم می آورد. تخمین زده میشود ام اس در امریکا بیش از 400000 نفر را مبتلا کرده است و هر هفته 200 مورد جدید ابتلا در امریکا تشخیص داده میشوند.
شروع ام اس بین سنین 20 تا 50 سالگی بیشترین شیوع را دارد اما در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. این بیماری در زنان دو تا سه برابر مردان است.
طبق پژوهشها، افزایش بروز ام اس در سالهای اخیر دانشمندان را به سمت این تئوری میکشاند که تغییرات غذایی التهاب آور ممکن است در ایجاد این بیماری نقش داشته باشد. در این پژوهش 57 زن در سنین بین 18 تا 60 سال با شاخص توده بدنی 30 کیلوگرم بر متر مربع یا کمتر شرکت داشتند که بخشی از مطالعه مکمل ویتامین دی بودند. در بین این زنان 27 نفر مبتلا به ام اس و 30 نفر گروه کنترل (سالم) بودند.
پیش از مصرف مکمل ویتامین دی در شرکت کننده ها، همه آنها باید به طور مکرر پرسشنامه غذایی پر میکردند و به این صورت اطلاعاتی راجع به رژیم غذایی و تغذیه شان در 12 ماه گذشته جمع آوری میشد.
محققان دریافتند که به طور متوسط زنان مبتلا به ام اس نسبت به زنان سالم، مقدار مواد مغذی ضد التهابی و آنتی اکسیدانی از جمله فولات، ویتامین ای، لوتئین زگزانتین و کرستین کمتری از غذای خود دریافت میکردند.
زنان مبتلا به ام اس به طور متوسط روزانه 244 میکروگرم فولات غذایی مصرف میکردند که مصرف آن در گروه کنترل 321 میکروگرم در روز بود. مقدار فولات توصیه شده غذایی روزانه برای بزرگسالان 400 میکرگرم است بنابراین هر دو گروه به مقدار توصیه شده فولات مصرف نمیکنند.
مقدار متوسط منیزیم دریافتی در زنان مبتلا به ام اس 254 میلی گرم بود در حالی که در گروه کنترل مقدار متوسط منیزیم 321 میلی گرم در روز بود که درست به مقدار توصیه شده روزانه یعنی 320 میلی گرم در روز بود. زنان مبتلا به ام اس در مقایسه با گروه کنترل درصد کمتری از کالری شان را از چربی دریافت میکردند.
این محققان میگویند که یافته ها نشان میدهد تفاوت واضحی بین دریافت مواد مغذی دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی بین بیماران مبتلا به ام اس و افراد سالم وجود دارد. به گفته این پژوهشگران توضیح دقیقی برای این یافته ها در دست نیست اما تحقیقاتی باید در آینده صورت پذیرد. در حال حاضر مشخص نیست کمبود مواد مغذی موجب ام اس میشود یا خود این کمبود حاصل بیماری ام اس است. از آنجایی که ام اس یک اختلال التهابی مزمن است، دریافت مقدار کافی مواد مغذی با خاصیت ضد التهابی ممکن است به پیشگیری از این بیماری یا کاهش حمله های آن به افراد مبتلا، کمک کند.
آنتی اکسیدانها برای سلامتی و کمک به کاهش تاثیرات انواع دیگر آسیبهایی که در سطح سلولی ممکن است اتفاق بیفتد و در بیماریهای عصب شناختی مانند ام اس نقش دارد، حیاتی هستند. اگر چه این مواد مغذی مهم هستند اما هنوز لازم نیست زنان مبتلا مصرف این مواد را افزایش دهند. نتایج مقدماتی هستند و تحقیقات بیشتری برای یافتن ارتباط اصلاح رژیم غذایی در ام اس لازم است.

http://sedayiran.com/fa/news/71818/%D8%A...8%B1%D8%AF
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۴
 تشکر شده توسط : nahid , جلال علایی موسوی
#7
نقل قول: در حال حاضر مشخص نیست کمبود مواد مغذی موجب ام اس میشود یا خود این کمبود حاصل بیماری ام اس است. از آنجایی که ام اس یک اختلال التهابی مزمن است، دریافت مقدار کافی مواد مغذی با خاصیت ضد التهابی ممکن است به پیشگیری از این بیماری یا کاهش حمله های آن به افراد مبتلا، کمک کند.
خوبه اینش مشخصه که این کمبودا رو داریم حالا چه علت باشه چه معلول .
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : niloofary , helli , جلال علایی موسوی
#8
لبنیات پرچرب مصرف نکنید
محققان آلمانی اعلام کردند که لبنیات پرچرب، بر دستگاه ایمنی، تاثیر منفی می گذارد و روند برخی بیماری های مرتبط با ایمنی را تشدید می کند.
به گزارش خبرگزاری میزان، برخی اسیدهای چرب با زنجیره طولانی در لبنیات ها همچون لوریک اسید و اسید پالمیتیک،‌ ترشح برخی سلول های ایمنی از دیواره روده را تشدید و ورود آنها را به درون مغز،‌ تسهیل می کنند که این روند به تشدید برخی بیماری های دستگاه ایمنی و تضعیف این دستگاه منجر می شود.
به گفته محققان، بر اساس این بررسی می توان گفت که با استفاده از مصرف برخی مواد گروه لبنیات یا محدود کردن مصرف این مواد، بر روند درمانی بیماری هایی همچون ام اس،‌تاثیر گذاشت.

http://www.ghatreh.com/news/nn28222742/%...B%8C%D8%AF
تاریخ انتشار: 02 آبان 1394 - 11:29
 تشکر شده توسط : غزاله , silent
#9
(2015/10/25, 09:31 AM)niloofary نوشته است: لبنیات پرچرب مصرف نکنید
محققان آلمانی اعلام کردند که لبنیات پرچرب، بر دستگاه ایمنی، تاثیر منفی می گذارد و روند برخی بیماری های مرتبط با ایمنی را تشدید می کند.
به گزارش خبرگزاری میزان، برخی اسیدهای چرب با زنجیره طولانی در لبنیات ها همچون لوریک اسید و اسید پالمیتیک،‌ ترشح برخی سلول های ایمنی از دیواره روده را تشدید و ورود آنها را به درون مغز،‌ تسهیل می کنند که این روند به تشدید برخی بیماری های دستگاه ایمنی و تضعیف این دستگاه منجر می شود.
به گفته محققان، بر اساس این بررسی می توان گفت که با استفاده از مصرف برخی مواد گروه لبنیات یا محدود کردن مصرف این مواد، بر روند درمانی بیماری هایی همچون ام اس،‌تاثیر گذاشت.

http://www.ghatreh.com/news/nn28222742/%...B%8C%D8%AF
تاریخ انتشار: 02 آبان 1394 - 11:29
مگه میشه از ماست پرچرب گذشت یا شیرهایی که مزه آب میدن خورد؟! smiling
 تشکر شده توسط : silent
#10
واقعیت دارهHuhHuh؟؟؟؟؟؟
شاید اینو میگن ما شیر وایتکس دار بخوریمangry2
یا ماستی که توش شیرخشک دارهHuhHuh
اینا رو بخوریم مریض نمیشیم ولی لبنیات طبیعی بخوریم مریض میشیم؟؟؟؟
laughing3
می خندم .چون مشکلات تموم نمیشن.بلکه از شکلی به شکل دیگر خودشون رو نشون میدن.خداهست!
 تشکر شده توسط : alireza1111
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Star ارتباط حملات ام اس با شبكيه چشم همسر یک مشکوک به ام اس 26 23,398 2015/07/22, 08:19 AM
آخرین ارسال: دلشکسته
  نقش تغذیه مادران در پیشگیری از ابتلای فرزندان به ام.اس محمود 9 3,811 2012/12/18, 10:31 AM
آخرین ارسال: sargol
  تغذیه با شیر مادر با خطر کمتر حملات ام اس همراه است همسر یک مشکوک به ام اس 21 7,377 2012/10/09, 12:54 PM
آخرین ارسال: leili



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان