2010/02/17, 11:10 AM
پژوهشگران دریافتند خطر ابتلای کودکان متولد شده از مادرانی که در دوران بارداری خود شیر کافی مصرف کرده و یا در رژیم غذایی خود از ویتامین D استفاده کرده اند، به بیماری ام اس کمتر است.
دکتر فریبا میرزایی از مرکز بهداشت عمومی هاروارد در بستن آمریکا پس از انجام پژوهشهایی در این خصوص گفت: خطر ابتلا به ام اس در میان افراد متولد شده از مادرانی که در دوران بارداری خود به صورت روزانه چهار لیوان شیر مصرف کرده اند در قیاس با گروهی که به اندازه کافی از این ماده در رژیم غذایی خود بهره مند نبوده اند در حدود 56 درصد کمتر است.
خطر ابتلا به ام اس در میان کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری به اندازه کافی ویتامین D مصرف کرده اند در قیاس با گروه دوم 45 درصد کاهش می یابد.
نتایج این تحقیق که در ماه آوریل سال جاری در نشست آکادمی آمریکایی عصب شناسی در تورنتو ارائه خواهد شد میافزاید: روز به روز بر شواهد مبتنی بر تاثیر ویتامین D بر کاهش خطر ابتلا به ام اس افزوده می شود.
گفتنی است؛ مهمترین منابع ویتامین D مواد غذایی مانند شیر و ماهی و قرار گرفتن در معرض نور خورشید را شامل می شود.
دکتر فریبا میرزایی از مرکز بهداشت عمومی هاروارد در بستن آمریکا پس از انجام پژوهشهایی در این خصوص گفت: خطر ابتلا به ام اس در میان افراد متولد شده از مادرانی که در دوران بارداری خود به صورت روزانه چهار لیوان شیر مصرف کرده اند در قیاس با گروهی که به اندازه کافی از این ماده در رژیم غذایی خود بهره مند نبوده اند در حدود 56 درصد کمتر است.
خطر ابتلا به ام اس در میان کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری به اندازه کافی ویتامین D مصرف کرده اند در قیاس با گروه دوم 45 درصد کاهش می یابد.
نتایج این تحقیق که در ماه آوریل سال جاری در نشست آکادمی آمریکایی عصب شناسی در تورنتو ارائه خواهد شد میافزاید: روز به روز بر شواهد مبتنی بر تاثیر ویتامین D بر کاهش خطر ابتلا به ام اس افزوده می شود.
گفتنی است؛ مهمترین منابع ویتامین D مواد غذایی مانند شیر و ماهی و قرار گرفتن در معرض نور خورشید را شامل می شود.
خوب باشيد و خوب بمانيد