امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقش تغذیه مادران در پیشگیری از ابتلای فرزندان به ام.اس
#1
پژوهشگران دریافتند خطر ابتلای کودکان متولد شده از مادرانی که در دوران بارداری خود شیر کافی مصرف کرده و یا در رژیم غذایی خود از ویتامین D استفاده کرده اند، به بیماری ام اس کمتر است.

دکتر فریبا میرزایی از مرکز بهداشت عمومی هاروارد در بستن آمریکا پس از انجام پژوهشهایی در این خصوص گفت: خطر ابتلا به ام اس در میان افراد متولد شده از مادرانی که در دوران بارداری خود به صورت روزانه چهار لیوان شیر مصرف کرده اند در قیاس با گروهی که به اندازه کافی از این ماده در رژیم غذایی خود بهره مند نبوده اند در حدود 56 درصد کمتر است.

خطر ابتلا به ام اس در میان کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری به اندازه کافی ویتامین D مصرف کرده اند در قیاس با گروه دوم 45 درصد کاهش می یابد.

نتایج این تحقیق که در ماه آوریل سال جاری در نشست آکادمی آمریکایی عصب شناسی در تورنتو ارائه خواهد شد می‌افزاید: روز به روز بر شواهد مبتنی بر تاثیر ویتامین D بر کاهش خطر ابتلا به ام اس افزوده می شود.

گفتنی است؛ مهمترین منابع ویتامین D مواد غذایی مانند شیر و ماهی و قرار گرفتن در معرض نور خورشید را شامل می شود.
خوب باشيد و خوب بمانيد
 تشکر شده توسط : anaram , MAHDI , zaynab , vernal , saffari_mo
#2
والله مامان من که تعریفات میکنن
وقتی بنده حامله بودم! یه گاو از دست مامانم سالم نمونده بود ! از بس تناژ شیر میخورده
کلهم انقدر سر من خورده بود که از 56 کیلو به 116 کیلو رسیده بود ! و آخر هم من ام اس گرفتم
اما خواهرم که دیگه رسما زیر بمب بارون دنیا اومده بود و قحطی هم بوده و به مامانم هم مرخصی نداده بودن و از این حرفا
سر و مر و گنده داره میچرخه واسه خودش !
این چیزا رو گوش ندید میرید به مامانتون میگید به من خوب نرسیدی ! دعواش میکنید بعدا
درخت را به نام برگ
بهار را به نام گل
ستاره را به نام نور
کوه را به نام سنگ
دل شکفته مرا به نام عشق
عشق را به نام درد
و مرا به نام کوچکم صدا بزن
#3
آره راس میگه رضا، مامان منم اصلا صبحونه شیر نباشه روزش روز نیست ، بیچاره هم خودش کلکسیون بیماری های استخونی از جمله آرتروز و پوکی استخوان و ساییدگی و ... هستش و هم من مبتلا به ام اس. تازه من تا 2 و نیم سالگی شیر مادر خوردم... ویتامین d کجا بود...
مذهب شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد و من سالها مذهبی ماندم بی آنکه خدایی داشته باشم...:55:
#4
بابا چرا يقه رو گرفتين خوب آدم جايزالخطا هستش ديگهTongue Blush
اصلاً آمريكا غلط كردlaughing3
خوب باشيد و خوب بمانيد
#5
(2010/02/17, 01:03 PM)reza-alizadeh نوشته است: والله مامان من که تعریفات میکنن
وقتی بنده حامله بودم! یه گاو از دست مامانم سالم نمونده بود ! از بس تناژ شیر میخورده
کلهم انقدر سر من خورده بود که از 56 کیلو به 116 کیلو رسیده بود ! و آخر هم من ام اس گرفتم
اما خواهرم که دیگه رسما زیر بمب بارون دنیا اومده بود و قحطی هم بوده و به مامانم هم مرخصی نداده بودن و از این حرفا
سر و مر و گنده داره میچرخه واسه خودش !
این چیزا رو گوش ندید میرید به مامانتون میگید به من خوب نرسیدی ! دعواش میکنید بعدا

رضا با دقت بخون متنو ديگه نوشته مادراني كه روزانه 4 ليوان شير ميخورند نه 4 پارچ confused
مامان تو خيلي زيادي شير خورده ديگه نتيجه معكوس داده احتمالا ويتاميناي اضافي تو مغزت رسوب كرده پلاك دادهlaughing3laughing3
اين محققا يادشون رفته بگن شير نه زيادش خوبه نه كمsmiling
#6
احتمالا منظورش شیر آمریکایی بوده نه نوع ایرانیش که با آب قاطیش میکنن و یارانه ایش می کنن. شیر هم شیرای قدیم!!!
با همت و امید، ناتوانی خاطره ای بیش نخواهد بود.agreement2
 تشکر شده توسط : محمود
#7
مصرف ويتامين دي در بارداري ، خطر ابتلاي کودک به ام اس را کاهش مي دهد
1391\08\25

محققان علوم پزشکی بر اساس بررسی های جدید خود اعلام کردند مصرف مکمل های حاوی ویتامین دی در دوران بارداری خطر بروز بیماری ام اس را در فرزند ، کاهش می دهد.
یافته محققان نشان می دهد بین سطوح ویتامین دی بدن مادر و بروز بیماری ام اس در فرزند ، ارتباط برقرار است.
محققان با بررسی یکصد و پنجاه هزار بیمار مبتلا به ام اس که بین سال های هزار و نهصد و سی تا هزار و نهصد و هشتاد به دنیا آمده بودند به این مهم دست یافتند.
بالغ بر یکصد هزار نفر در انگیس و حدود چهارصد هزار نفر در آمریکا به بیماری ام اس مبتلا هستند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، بیماری ام.اس ( مولیتپل اسکلروزیس ) یکی از شایع ترین بیماری های سیستم اعصاب مرکزی ( مغز و نخاع ) است و بر اثر تخریب غلاف میلین ایجاد می شود.
میلین غلافی است که فیبرهای عصبی را احاطه می کند و در انتقال سریع امواج عصبی نقش بسیار مهمی دارد.
در حالت طبیعی با وجود این غلاف امواج عصبی به سرعت منتقل شده و موجب توانایی بدن در ایجاد حرکات هماهنگ و موزون می گردند.
در بیماری ام.اس این غلاف عصبی به تدریج تخریب می شود و بدین ترتیب امواج عصبی از مغز به خوبی منتقل نمی شود و علایم مختلف بیماری ام.اس ظاهر می شود.
این بیماری مسری نبوده و از دسته بیماریهای ارثی هم محسوب نمی شود، اما نقش ژنتیک در ایجاد آن تایید شده است.
در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد اما شیوه های درمان موجود در تغییر سرعت روند بیماری مؤثر هستند.
علایم بیماری ام.اس، بسته به اینکه چه منطقه ای از سیستم اعصاب مرکزی گرفتار شده باشد، بسیار متغیر هستند و الگوی بیماری ام.اس از هر فردی به فرد دیگری متفاوت است.
این علایم حتی در یک فرد خاص در طول سیر بیماری تغییر می کند.
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : nahal
#8
میزان ویتامین D بالا در دوران بارداری ممکن است مادر را بیشتر از بچه در برابر ام اس محافظت کند.

زنان بارداری که سطح بالاتری از ویتامین D در خون آنها وجود دارد ممکن است کمترخطر توسعه ام اس نسبت به زنان با سطوح پایین تر داشته باشد، در حالی که نوزادان همان اثر محافظتی را ممکن است نداشته باشند.

در این مطالعه ، زنان باردار و زنان به طور کلی با سطوح بالاتر ویتامین D خطر کمتری برای MS دارند با این حال، سطوح ویتامین D مادر در طی اوایل حاملگی بر خطر ابتلا به MS برای نوزاد اثری ندارد.

برای این بررسی، دانشمندان اطلاعات مربوط به نمونه خون 291،500 از 164.000 نفر از سال 1975 در نیمه شمالی سوئد جمع آوری شده بود را بررسی کردند. از این تعداد، 192 نفر به طور متوسط نه سال پس از آنکه نمونه خون آنها کشیده شده بود ام اس گرفتند ، و 37 نمونه خون گرفته شده در دوران بارداری از مادرانی بود که فرزندانشان بعد از تولد و در طول زندگی ام اس گرفتند.

این تحقیق نشان داد که زنانی که سطوح بالایی از ویتامین D را در خون خود داشتند خطر ابتلا توسعه ام اس 61 درصد پایین تر است نسبت به کسانی که در سطوح پایین ویتامین D در خون خود قرارداشتند. به طور کلی، تعداد کمی از افراد با سطح بالایی از ویتامین D به ام اس دچار شدند .تنها هفت نفر از 192 نفر یا چهار درصد سطح بالای میزان ویتامین D، داشتند در مقایسه با 30 نفر از 384 نفر نمونه کنترل بدون بیماری، یا هشت درصد.

هیچ ارتباط بین سطح ویتامین D مادر و این که آیا فرزند او بعدها ام اس می گیرد پیدا نشد.

"از آنجا که ما هیچ اثر محافظتی بر روی نوزاد برای زنان با سطوح بالاتری از ویتامین D در اوایل حاملگی ندیدیم ، ممکن است اثر محافظتی در اواخر بارداری و فراتر از آن شروع شود. یکی دیگر از یافته های جالب توجه در مطالعه ما این بود که میزان ویتامین D با گذشت زمان از سال 1975 به بعد، به تدریج در افراد جامعه کمتر شده است . این امکان وجود دارد که این کاهش در وضعیت ویتامین D باعث افزایش تعداد موارد MS شده باشد که در سراسر جهان دیده می شود.

ScienceDaily (Nov. 19, 2012
 تشکر شده توسط : arezoo_azizi , فریبا , roya-n
#9
تحقیقی درباره میزان ویتامین D در حین بارداری و بروز ام اس در مادران و کودکان
سه شنبه 7 آذر 1391

مطالعه جدیدی که نتایج آن در ژورنال نورولوژی به چاپ رسیده ، نشان داده است که خانمهای بارداری که سطح ویتامین D در خونشان بالاتر بوده، با احتمال کمتری ازبروز بیماری ام اس روبرو بوده اند.

مطالعات قبلی هم به این نتیجه رسیده بودند که کمبود ویتامین D با سندروم ایزوله بالینی (CIS) و نیز وقوع حمله دوم بیماری ام اس و احتمال بالاتر عود همراه است در مطالعه جدیدی که سطح ویتامین D در نمونه خون 16400 نفر ( اعم ازخانم های باردار و غیر باردار) اندازه گیری شد، مشخص شد که 192 نفر از این جمعیت در طی 9 سال بعد از شروع مطالعه ، دچار بیماری ام اس شدندکه از این گروه فقط 4% سطح ویتامین D نرمال داشتند.

آنچه که محققین این مطالعه نتیجه گرفتند این بود که خانمهایی که سطح ویتامین D بالاتری داشتند 61% احتمال ابتلائشان به بیماری ام اس کمتر بود .

مسئله مهم دیگری که در این مطالعه مشخص شد این بودکه در این جمعیت مطالعه ، بتدریج با مرورزمان ، سطح ویتامین D کاهش یافت. لذا این احتمال وجود دارد که علت روند رو به رشد بیماری ام اس با افت تدریجی سطح این ویتامین در افراد جامعه مرتبط باشد .

این مطالعه رابطه ای بین میزان ویتامین D مادر و بروز بیماری ام اس در فرزند پیدا نکرد.


منبع انجمن ام اس ایران
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
 تشکر شده توسط : همسر یک مشکوک به ام اس , ghaside
#10

تاثیر ویتامین دی در دوران بارداری
محققان می گویند شواهدی وجود دارد که دریافت ویتامین دی کافی طی دوران بارداری ممکن است تاثیر حفاظتی بر روی جنین داشته باشد.


به نظر می رسد زنان بارداری که شیر غنی شده با ویتامین دی مصرف می کنند احتمال شکل گیری بیماری ام اس در فرزندانشان در آینده کاهش می یابد.

ام اس یک بیماری در سیستم عصبی است که به ماده ای به نام میلین که فیبرهای عصبی را می پوشاند حمله می کند. از بین رفتن این پوشش موجب بروز اختلالاتی در فیبرهای عصبی می شود و در نهایت منجر به تخریب عصب و علائمی مانند بی حسی ، سوزن سوزن شدن ، خستگی ، از دست دادن بینایی و درمواردی فلج می شود. این بیماری اغلب افراد بالای 20 سال را تحت تاثیر قرار می دهد ولی می تواند در کودکان نیز ایجاد شود.

شواهدی دال بر تاثیر ویتامین دی ، که در شیرهای غنی شده با این ویتامین وجود دارد ، هست که نشان می دهد خطر ام اس در فرزندان مادرانی که از این ماده استفاده کرده اند کاهش یافته است.

محققان دانشگاه هاروارد در بوستن نشان داده اند که احتمالا دریافت ویتامین دی طی بارداری برای جنین اثر حفاظتی در مقابل این بیماری دارد.

در این مطالعه که بر روی بیش از 35000 خانم پرستار صورت گرفت مادران آنها در مورد عادات و رژیم غذایی طی دوران بارداریشان مورد تحقیق و بررسی قرار گرفتند که نشان داده شد مادرانی که بیشترین دریافت ویتامین دی را داشته اند خطر بروز بیماری ام اس در فرزندانشان در سنین بالاتر خیلی کمتر بوده است. در بین پرستاران مطالعه شده 199 نفر طی 16 سال مطالعه دچار بیماری شدند.

به گفته دکتر فریبا میرزایی محقق دانشگاه هاروراد ، خطر بروز بیماری ام اس در بین دخترانی که مادران آنها 4 لیوان شیر در روز مصرف کرده بودند 56 درصد کمتر از مادرانی بود که کمتر از سه لیوان شیر در ماه مصرف کرده بودند. همچنین خطر بروز ام اس بین دخترانی که مادرانشان در بین 20درصد ی بودند که بیشترین میزان ویتامین دی را طی بارداری مصرف کرده اند 45 درصد کمتر از افرادی بود که مادرانشان جز 20 درصد پایینی میزان مصرف ویتامین دی بودند.

ویتامین دی در غذاهای خاصی مانند شیر غنی شده ، غلات و ماهی های چرب مانند سالمون یافت می شود. به هر حال غذاهای طبیعی کمی حاوی این ویتامین هستند. بدن شما از طریق نور آفتابی که به پوست می رسد می تواند این ویتامین را تولید کند و نور خورشید مهمترین منبع این ویتامین است.

نتیجه این مطالعه در شصت و دومین همایش سالانه نورولوژی در تورنتو ارائه خواهد شد.
تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ، دکتر حانیه ترکمان
www.seemorgh.com/health
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : همسر یک مشکوک به ام اس
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ارتباط ام اس با نوع تغذیه نازلی 11 10,539 2017/02/11, 10:45 PM
آخرین ارسال: sia
  تغذیه با شیر مادر با خطر کمتر حملات ام اس همراه است همسر یک مشکوک به ام اس 21 10,476 2012/10/09, 12:54 PM
آخرین ارسال: leili
  عوامل پیشگیری از بیماری ام اس حمید 19 20,876 2011/12/09, 06:37 PM
آخرین ارسال: Hoda Tak



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست