2015/08/05, 03:45 PM
به اندوه خود لبخند بزن...
اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه...
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/08/05, 03:45 PM
2015/08/05, 06:15 PM
الان دیگه بچه ها راه افتادن وتو اتوبوسن
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بچه هاااااااااااا دعا بادتون نره ![]() ![]() ![]()
2015/08/05, 06:54 PM
بله اتوبوس بچه ها ساعت هفت راه افتاد.دعا برای موفقیت بچه ها فراموش نشه
2015/08/05, 10:16 PM
دنیا مانند پژواک اعمال و خواستهای ماست. اگر به جهان بگویی: “سهم منو بده…” دنیا مانند پژواکی که از کوه برمی گردد، به تو خواهد گفت: “سهم منو بده…” و تو در کشمکش با دنیا دچار جنگ اعصاب می شوی. اما اگر به دنیا بگویی: “چه خدمتی برایتان انجام دهم؟…”
دنیا هم بتو خواهد گفت: “چه خدمتی برایتان انجام دهم؟…” ربطشو دیگه خودتون پیدا کنید اصلنم نمیخواستم بیاد بالا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/08/05, 10:18 PM
آقاااااااااا همین الان داشتم جدول حل میکردم که یهو رسیدم به یه سوال که میگه:
رشته کوه ترکیه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آررررررااااااارررررااااااتتتتتتت میشه ![]() البته شیش حرفی ![]() آرارات ![]() ![]() کلا همه چی داره دست به دست هم داده برا صعودی فوق العاده ![]()
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2015/08/05, 11:12 PM
خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن...
نه به گذشته بیندیش نه به آینده... فقط بگذار دستان خدا هر روز ، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند... دست خدا همراه همشیگیتون باشه ![]() ![]() ![]() یعنی الان کجان ![]() ![]() ![]()
2015/08/06, 09:19 AM
از خوشحالی دوست دارم به همه بگم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() واسشون دعا می کنم و بخدا مسپارمشون ![]() ![]() ![]() ![]()
رها کردن کسی که برای شما ساخته نشده یعنی رسیدن به این درک که برخی آدمها بخشی از سرگذشتتان هستند نه بخشی از سرنوشتتان
2015/08/06, 09:24 AM
فک کنم الان به مرز رسیده باشت
![]() ![]() دوستان دعا یادتون نره...
باید کاری کنی، آروم بگیرم
![]()
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
5 مهمان |