2015/08/03, 11:10 AM
انسان های بزرگ ازخودشان توقع دارند و انسان های کوچک از دیگران...

به اندوه خود لبخند بزن...
اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه...
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/08/03, 11:10 AM
انسان های بزرگ ازخودشان توقع دارند و انسان های کوچک از دیگران...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/08/03, 11:24 AM
به به !
الان پیامک اطلاع رسانی صعود دوستان مون به آرارات رسید. بسی خوشحال شدیم.................. زنده باد ![]() ![]() ![]() ![]()
برای من پیامش نیومده
![]() ![]() ![]() رسیدگی شود ![]() ![]() یوووووهووووووووووووووووووووو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/08/03, 12:16 PM
چند روز پیش فرض کردید من مینوشکام
![]() ![]() ![]() بچه هاااااا چند روز دیگه تا موفقیتتون مونده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پستچی مریم،ارسال پست های شما به سراسر تاپیک های سایت ام اس سنتر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
باید کاری کنی، آروم بگیرم
![]()
2015/08/03, 01:20 PM
بــــــه یــــاد داشـــتـه بـــــاش :
آیـــــنـده کــــتـابـی اســت کـــه امــــروز مــــی نـــــویــسی ؛ پـــــس چــــیـــزی بــــنـویـــس کـــه فـــــردا از خــــوانــدن آن لـــــذت بــــبـری. دیگه داره به موعدش نزدیک میشه.... صعود به آرارات.... ![]() ![]() ![]() بچه ها موفق باشید ، مثل همیشه... ![]() ![]() ![]()
تو که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد
حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
2015/08/03, 01:28 PM
این سری خودم میگم که کمتر از ۲ روز دیگه از شروع سفرمون مونده
بازم میگم مرسی که هستید واقعا این تاپیک از معدود جاهایی بود و هست که وقتی میام آرومم . به چیزی فکر نمیکنم . هیچ نگرانیی ندارم . استرس هیچ چیزو ندارم مرسی مرسی از تک تکتون ![]() ![]()
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2015/08/03, 02:47 PM
اى که گریزگاهى نیست جز بسوى او اى که پناهگاهى نیست جز بسوى او اى که مقصدى نیست جز درگاهش اى که راه نجاتى از (عذاب و قهر) او نیست جز خود او اى که رغبت و اشتیاقى نباشد جز به درگاه او اى که جنبش و نیرویى نیست مگر بوسیله او اى که کمک نجوید جز به او اى که توکل نشود جز بر او اى که امیدوار نتوان بود جز به او اى که پرستش نشود جز او...
پروردگارا دوستانمون رو به تو میسپاریم واز تو میخوایم همراهشون باشی.. ![]() ![]() ![]() کوهنوردای ام اس سنتری دلاتون قرص وقدماتون محکم... ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/08/03, 03:47 PM
سمیرا پیامکت پیش منه
![]() ![]() ![]() نمیدونید چه خوشحالی شیرینیه شنیدن موفقیت شماها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
باید کاری کنی، آروم بگیرم
![]()
2015/08/03, 04:05 PM
ولی خداوکیلی من هر وقت پیامی با شماره های اونجوری برام میا نخونده پاک می کنم
![]() ![]() اینبارم رفتم پاک کنم ولی چون من صفر خایلی دوست دارم،صفر زیاد داشت پاک نکردم و خوندم ![]() ![]() ![]() بهههههههله کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتر از 2 روز دیگه ![]() ![]() ![]()
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
6 مهمان |