2015/07/15, 09:03 PM
خدایاکاش من روهم میبردن

من ام اس دارم اماام اس مراندارد

اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه...
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/07/15, 10:00 PM
باید کاری کنی، آروم بگیرم
![]()
2015/07/15, 10:42 PM
شما هرگز نمی دانید چقدر قوی هستید ؛
تا وقتی که " قوی بودن " تنها انتخابی باشد که پیش رو دارید ... ![]() ![]()
روز را با خنده شروع کن تا زندگی با خنده در دستانت شکوفا شود
2015/07/15, 11:14 PM
وقتی که راه نمیروی، نمی دوی ؛
زمین هم نمیخوری واین" زمین نخوردن " محصول سکون است نه مهارت! وقتی که تصمیمی نمیگیری، کاری نمیکنی ؛ اشتباه هم نمیکنی و این " اشتباه نکردن" محصول انفعال است نه انتخاب ! خوب بودن به این معنی نیست که درهای تجربه را بر خود ببندی و فقط پرهیز کنی... خوب بودن در انتخابهای ماست که معنا پیدا میکند ... به انتخاب خوبتون برای معرفی توانایی هاتون تبریک میگم... ![]() ![]() ![]() ![]()
به اندوه خود لبخند بزن...
2015/07/15, 11:28 PM
بعضی اوقات تلاش و مقاومت در برابر مشکلات مثل ایستادن یک بادبادک در برابر باد می مونه ...
اگر با اینهمه تلاش ، حتی یک قدم هم جلو نرفتی ناراحت نشو و دست از تلاش و مقاومت برندار دوست من ... تو بدون اینکه بدونی داری اوج میگیری ...
2015/07/16, 02:01 AM
اراده ی بچه های ام اس سنتری ساعت 3 هم بالاس
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ایــمـــاטּ دارܢܢ . . .
ڪـــہ قشنـگـتــریــטּ عشــق نگــاـہ مهــربـــاטּ ᓘـــداونـــد بــہ بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــیـ را بــــہ او بســــپار . . . و مطـمئـــטּ بـــاش ڪـہ تــا وقتـــیـ ڪـــہ پشتــت بـــہ ᓘــــدا گــرܢܢ اســت تمـــاܢܢ هــراس هـــایـ دنیـــــا ᓘــنـــدہ دار اســت ...
2015/07/16, 02:58 AM
25 تیره
![]() ![]() تا 14 مراد ![]() ![]() کمـــــــــــــــــــــــــــــــتر از 20 روز دیگه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
راز بزرگ زندگی در شکیبایی است و نباید به خاطر یک آینده ی مبهم زمان حال را بر خود تلخ نمود...
رمز همه پیروزی ها، اراده است... مبارزه هرقدر صعب،صعود را ادامه بده،شاید قله تنها در یک قدمی تو باشد... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
به اندوه خود لبخند بزن...
خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند :
" نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ...
2015/07/16, 11:17 AM
زندگی رادوربزن و
آن گاه که برتارک بلندترین قله هارسیدی لبخندخودرانثارتمام سنگریزه هایی کن که پاهایت راخراشیدند ![]() ![]() ![]() ![]()
باید کاری کنی، آروم بگیرم
![]()
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
4 مهمان |