2015/07/12, 04:21 AM
من تو مصاحبه با ایرنا خوندم قبلش صعود به دماوند دارین...اون کی هستش؟

اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه...
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/07/12, 04:21 AM
من تو مصاحبه با ایرنا خوندم قبلش صعود به دماوند دارین...اون کی هستش؟
![]()
2015/07/12, 09:58 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/07/12, 09:59 AM، توسط معصومه عباسی.)
ازدل جنگل انبوه تو را می خواند
کسی از آن طرف کوه تو را می خواند راوی از رایحه گل نفسش آکنده است خبر این بار، خبر نیست بهاری تازه است.... آفرین به همه کسانی که با همت خودشون، دیگران ر ا به تحسین وامی دارند... زنده باد ... ![]()
(2015/07/11, 12:15 PM)سمیرا67 نوشته است: میدونی شهرزاد جون من معتقدم آرزو بر جوانان عیب نیست ولی نمیدونم این حمید سر پیری چرا جوگیر شده حالا یعنی میخواد بگه مثلا الکی منم جوونم اییییییییییشششششششششششششششششششش... سمیرا جونم بابا حمید همش شصت سالشه ... آرزو داره خوب ...آرزو عیبه ؟؟؟؟ حمید ![]() ![]() ![]() (2015/07/07, 08:22 PM)hamid نوشته است: بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا قابلتو نداشت داش حمید ![]() از بس بچه گلی هستی خوب( ستاد خریداری هندوانه ) حمیییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نری رو کوه دست بزرگترتو ول کنی...پرت میشی ها تو بمون همون پایین از رستوران پایین تماشا کن ![]() ![]() حمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب لااقل اسم افراد رو نام میبردی فعلا سکوت را برگزیدیم ............
میدونی شهرزاد جون من شنیدم یه هعولا(درست تلفظ کنیدلدفن هعولا
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() گران بهاترین گنجینه زندگی قلبی عاشق است... که به همه،به دوست ودشمن... به انسان وگل وپرنده... وهمه هستی عشق می ورزد... بهتون تبریک میگم بخاطر داشتن گنجینه های به این بزرگی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
به اندوه خود لبخند بزن...
2015/07/12, 11:29 AM
زیباترین قسم سهراب:
به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم میگذرد، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند.. لحظه ها عریانند. به تن لحظه خود،جامه اندوه مـپوشان هرگز…!! زندگی ذره کاهیست، که کوهش کردیم، زندگی نام نکویی ست، که خارش کردیم، زندگی نیست بجز نم نم باران بهار، زندگی نیست بجز دیدن یار زندگی نیست بجزعشق، بجزحرف محبت به کسی، ورنه هرخاروخسی، زندگی کرده بسی، زندگی تجربه تلخ فراوان دارد، دوسه تاکوچه وپس کوچه واندازه یک عمر بیابان دارد. ما چه کردیم و چه خواهیم کرد در این فرصت کم... کار بزرگتون برای ما خیلی خیلی ارزشمند... ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/07/12, 11:48 AM
![]() ![]() ![]() ![]() لحظه هاتون پراز آرامش پهلونای ام اس سنتری ![]() خب دیگه مواظب خودتون باشین چشم امید مابه شماست ![]() ![]() ![]() ![]() تاپیک رفت بالا ![]() ![]()
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
2015/07/12, 11:54 AM
(2015/07/12, 04:21 AM)*** goodgirl *** نوشته است: من تو مصاحبه با ایرنا خوندم قبلش صعود به دماوند دارین...اون کی هستش؟ سلام 31 تير ماه به اميد خدا هستش دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم ![]()
2015/07/12, 12:07 PM
" آنچه جذاب است سهولت نیست، دشواری هم نیست، بلكه دشواری رسیدن به سهولت است "
بچه ها کارتون خیلی بزرگه مثلا اینقدر ررررررررررررررررررررررررررر ,اینقدر بزرگ که خانوادم رسما اعلام کردن اگه قراره تا مرداد این شلوغ بازیات ادامه داشته باشه ما بریم مسافرت ![]() ![]() ![]()
باید کاری کنی، آروم بگیرم
![]()
2015/07/12, 03:12 PM
میان پرواز تا پرتاب تفاوت از زمین تا آسمان است...
پرواز که کنی ، آنجا میرسی که خودت می خواهی... پرتابت که کنند... آنجا میروی که آنان می خواهند.... پس پرواز را بیاموز....!! پرنده ای که پرواز را بلد نیست به قفس می گوید: " تقدیر" ارادتون قابل ستایشه.. ![]() ![]() ![]() ![]() و براتون آرزو دارم که قله های مشکلاتتون رو هم مثل قله های کوه ها فتح کنید... ![]() ![]() ![]() پرواز رو برای همگی آرزومندم. .. ![]() ![]()
تو که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد
حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
2015/07/12, 04:16 PM
من و تو می دانیم
زندگی آمدن است زندگی بودن و جاری شدن است زندگی رفتن و از بودن خود دور شدن است زندگی شیرین است زندگی نورانی است زندگی هلهله و مستی و شور زندگی این همه است من و تو می دانیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |