2015/07/11, 12:02 PM

خوب حالا بعد تخلیه انرژی مثبت ..
حالا بریم سر اصل مطلب..

وای بچه ها مچکریم

امیدوارم ام اس رو ضایع کنید رو کوه و برگردید

به افتخاره اون روز بچه های گرامی لطفا این تاپیک رو بترکونید

.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)

فعلا سکوت را برگزیدیم ............
اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه...
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/07/11, 12:02 PM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خوب حالا بعد تخلیه انرژی مثبت .. حالا بریم سر اصل مطلب.. ![]() وای بچه ها مچکریم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امیدوارم ام اس رو ضایع کنید رو کوه و برگردید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به افتخاره اون روز بچه های گرامی لطفا این تاپیک رو بترکونید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2015/07/11, 12:15 PM
میدونی شهرزاد جون من معتقدم آرزو بر جوانان عیب نیست ولی نمیدونم این حمید سر پیری چرا جوگیر شده حالا یعنی میخواد بگه مثلا الکی منم جوونم اییییییییییشششششششششششششششششششش...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حمید شهرزاد شروع کردااااا ![]() ![]() ![]() ![]() من تا الان تحمل کردم شهرزاد خدا خیرت بده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
به اندوه خود لبخند بزن...
2015/07/11, 12:57 PM
کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتر از
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/07/11, 01:38 PM
اولین خبر رسمی از گروه کوهنوردی در ایرنا
http://www.irna.ir/fa/News/81678156/ ای کسانی که میتونید در رسانه ای کردن این موضوع بهمون کمک کنید ، هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ![]()
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2015/07/11, 01:53 PM
یووووو هووووو
![]() ای ول رسانه ای شددددد ![]() ![]() ![]() و اینم تصویری از حمید و اعضای ام اس سنتر همین الان یهویی ![]() ![]()
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
دوستان کوهنورد ، براتون آرزوی پیروزی دارم
![]() ![]() ![]() ![]() امیدوارم همیشه شاد ، پر انرژی و پرتوان باشید و سفرتون به خیر و سلامت باشه ![]() ![]() حدیثثثث ؟ اینا که همشون دامن پاشونه !! ![]() ![]()
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
آخه بیشتر ما خانما داریم انرژی میفرستیم برا بچه های کوهنورد
![]() اونم که تن حمید هستش یک دشداشه س از اهواز سوغات آورده بودم برا حمید ![]() خواست جبران کنه، پوشیدش باش عکس افتخاری انداخت ![]()
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
زندگی تعداد دم و بازدم ها نیست بلکه لحظاتی هست که قلبت محکم میزند...
بخاطر خنده بخاطر اتفاق های خوب غیره منتظره ،بخاطر شگفتی،بخاطر شادی ، بخاطر دوست داشتن های بی حساب ، بخاطر عشق ، بخاطر مهربانی ...شادی ات را به اطرافت بپراکن و با حد و حصر هایی که زندگی به تو تحمیل کرده، مبارزه کن ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دارم سعی خودمو میکنم دختر خوبی باشم خب ![]() ![]() شما شادیتون رو به همه ما انتقال میدین پس شاد باشین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/07/11, 02:19 PM
پيروزي با كساني است كه پشتكار بيشتري دارند
![]() ![]() ![]()
روز را با خنده شروع کن تا زندگی با خنده در دستانت شکوفا شود
شاد بودن هنر است، شاد کردن هنری والاتر
لیک هرگز نپسندیم به خویش، که چو یک شکلکِ بی جان شب و روز بی خبر از همه خندان باشیم! بی غمی عیب بزرگیست که دور از ما باد… شاد بودن هنر است گر به شادی تو دلهای دگر باشد شاد .. شما هنرمندین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چرا من تاحالا از این ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
5 مهمان |