2015/07/29, 03:17 PM
من که نه دفترچم کد بیماری خاصو داره و نه کارت هوشمندی ام دارم
ارائه خدمات هوشمند به بیماران ام اس
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/07/29, 03:17 PM
من که نه دفترچم کد بیماری خاصو داره و نه کارت هوشمندی ام دارم
2015/07/29, 03:20 PM
الیکا جونم غصه نخور منم دفترچم کد نداره کارت هوشمندم که دارم سه سال تو کشوی میز بود الانم تو کیف پولم خاک میخوره
هیچ کارایی نداره فقط هست
به اندوه خود لبخند بزن...
2015/07/29, 05:55 PM
ولی بدون کارت امپول نمیدن من اوایل مریضیم کارتم نداشتم یه کاغذ کد داری تو اسناد پزشکی گرفتم اونومیدادم کدثبت میکردن بعد امپولهارو میدادن الان هم تا کارتو ندم امپول بهم نمیدن ،بعد دفترچم که بیماریهای خاصه ازمایشام کبدم مجانین
ساقیا امشب صدایت با صدایم سازنیست
یاکه من بسیارمستم یاکه سازت ساز نیست ساقیا امشب مخالف مینوازد تارتو یا که من مست وخرابم یا که تارت تارنیست
2015/08/05, 11:34 AM
ای بابا کرات هوشمندشم جسارتاً هیچ به درد نخورده تا حالا مثل کارت پایان خدمته گرفتنش مکافات داشتن اضافی
2015/08/05, 12:20 PM
(2015/07/29, 03:20 PM)سمیرا67 نوشته است: الیکا جونم غصه نخور منم دفترچم کد نداره کارت هوشمندم که دارم سه سال تو کشوی میز بود الانم تو کیف پولم خاک میخورهاصفهان اگه کارت نداشته باشی بهت دارو نمیدن و اگه دفترچه هاتون کد بیماری خاص داشته باشه تسهیلات بیشتری دارید
باید کاری کنی، آروم بگیرم
2015/08/05, 03:55 PM
کارت هوشمند مثل کارتهای بانکیه که با اون و با اینترنت میشه سهمیه دارو رو گرفت.
کسانی که میگن به درد نخورده حتما با کارت انجمن ام اس اشتباه گرفتن ! هوشمند ، الکترونیکی ، نه کارت مقوایی خالی !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2015/08/05, 04:01 PM
نه ناهید کارت من کارت هوشمند هست.ولی اصلا هیچ وقت ازش استفاده نکردم نه برای گرفتن دارو نه چیز دیگه اینم تصویرش.
به اندوه خود لبخند بزن...
2015/08/05, 04:01 PM
حالا جالبه بیمه من کارت هوشمند نداره
بیمه نیروهای مسلح یه بارم پیگیر شدم گفتن نه همچین کارتی نداریم برا شماها و این میشه که من هر ماه اول دفترچه مو میبرم داروخانه تازه شانس بیارم دارو داشته باشه، لطف میکنن قیمت میزنن بعد میبرمش شعبه اصلی بیمه استان، بعدش اونا تایید می کنن و من باز برمیگردم داروخانه و دارو میگیرم یه روال سنتی در واقع دفترچه م فقط کدبیماری خاص خورده که این کد یعنی بیمار خاصم و سهمیه دارم همین
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
(2015/08/05, 04:01 PM)سمیرا67 نوشته است: ببخشید یه جوری گرفتم مات باشه مشخصاتم پیدا نباشه ور داشتی چسب زدی بعد میگی تاره واسه اینکه مشخصاتم معلوم نباشه خب مگه واضح مینداختی ما چسب شو میکندیم منم کارتم یک ماه ونیم دیگه حاضره
ایــمـــاטּ دارܢܢ . . .
ڪـــہ قشنـگـتــریــטּ عشــق نگــاـہ مهــربـــاטּ ᓘـــداونـــد بــہ بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــیـ را بــــہ او بســــپار . . . و مطـمئـــטּ بـــاش ڪـہ تــا وقتـــیـ ڪـــہ پشتــت بـــہ ᓘــــدا گــرܢܢ اســت تمـــاܢܢ هــراس هـــایـ دنیـــــا ᓘــنـــدہ دار اســت ...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
4 مهمان |