امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اختلالات جنسی در مبتلایان به مولتیپل­اسکلروزیس
#1
مطالعه نشان می دهد ،ویاگرا داروی درمانی اختلالات عملکرد جنسی می تواند علائم بیماری ام اس را کاهش دهد .
پژوهشگران دانشگاه اتونوما بارسلونا دراسپانیا کشف کرده اند که ویاگرا ® (سیلدنافیل) علائم بیماری ام اس در مدل های حیوانی این بیماری را به شدت کاهش می دهد .این پژوهش ، که درقسمت نوروپاتولوژیک مجله اكتا مديكا ، چاپ شده نشان می دهد که عملا در 50 ٪ از حیوانات پس از هشت روز از شروع درمان بهبودی کامل رخ می دهد. پژوهشگران مطمئن هستند که آزمایش های بالینی به زودی شروع خواهد شد با توجه به اینکه در بیماران مبتلا دارو به خوبی تحمل شده است و مورد استفاده در درمان اختلال عملکرد جنسی در بعضی از بیماران مولتیپل اسکلروزیس انجام گرفته است.

دکترآستینا گارسی و خوان هیدالگو از دانشگاه اتونوما بارسلونا به بررسی اثر درمانی سیلدنافیل -- تحت نام تجاری ویاگرا -- در مدل حیوانی مولتیپل اسکلروزیس پرداختند.

دانشمندان نامبرده می گویند ،آنها مشاهده کردند:اگرداروی مورد نظر در مدت کوتاهی پس از شروع بیماری داده شود ، با کاهش نفوذ سلول های التهابی به ماده سفید نخاع ،موجب کاهش صدمه به آکسون سلول عصبی و تسهیل ترمیم میلین می گردد.
مولتیپل اسکلروزیس شایعترین بیماری مزمن التهابی سیستم عصبی مرکزی و یکی از علل اصلی ناتوانی در میان جوانان است. این بیماری با دمیلینه‌کردن سیستم عصبی مرکزی منجر به اختلال در سیستم حرکتی و افزایش علایم خستگی شده و فعالیت‌های زندگی روزانه را متأثر می‌سازد. در حال حاضر هیچ درمانی برای این بیماری شناخته نشده است ، هر چند برخی از داروها موثر در کاهش علائم و جلوگیری پیشرفت آن اثبات رسیده است.

تمامی حقوق این خبر متعلق به سایت ام اس سنتر میباشد و انتشار خبر بدون درج نام ام اس سنتر غیر مجاز میباشد

ترجمه از همدم(دنیز):
منبع


باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
 تشکر شده توسط : fireboud , hamid , Sina , neghar , esmaeil , sami , آرمین , shahab_araz , ونوس , Hasty , سامان , kaveh_plus , movahedi , visko , venoos , paeazan
#2
اسکلروزیس یک بیماری سیستم اتوایمیون است که سیستم اعصاب مرکزی را درگیر می­کند و می­تواند به تظاهرات مختلف نورولوژیک منجر شود. این بیماری به اشکال مختلف توانایی دارد، کیفیت زندگی را متأثر کند و درمان هر کدام از این جنبه­ها می­تواند به بهبود شرایط فرد مبتلا انجامد. درواقع باید گفت بیماری مولتیپل­اسکلروزیس بیماری است که جنبه­های متعددی دارد و پزشک در برخورد با این بیماران فقط زمانی موفق است که به همۀ این جنبه­ها توجه کند.

مسائل جنسی جزو موارد مهمی است که به کیفیت یک زندگی شکل می­بخشد و اختلال در آن نه­فقط فرد را افسرده می­کند و از اعتمادبه­نفس انسان می­کاهد، بلکه می­تواند زندگی زناشویی را نیز تحت­تأثیر قرار دهد. متأسفانه مشکلات فرهنگی باعث می­شوند این اختلالات ناگفته بمانند. بیمار اصطلاحاً خجالت می­کشد، این­گونه مشکلات را بیان کند و گاه پزشک نیز از پرسیدن سؤالات مربوطه خودداری می­کند.

این در حالی است که در طب سنتی ما به این مشکلات توجه کامل شده و حکیم بزرگ ابوعلی­سینا به پزشکان اکیداً توصیه کرده است که همواره به اختلالات جنسی بیماران توجه کنند و سؤالات لازم را از آنها بپرسند. درمان­نشدن اختلالات جنسی سبب می­شود کیفیت زندگی این بیماران به­شدت افت کند و حتی بر شریک زندگی آنها نیز تأثیر نامطلوبی بگذارد. باید بیماران را ترغیب کرد، به این مشکل خود ویژه توجه داشته باشند. این امر به آنان کمک می­کند در درمان این معضل کوشا باشند و به دنبال آن افسردگی­شان کمتر شود و روابط زناشویی بهتری را تجربه کنند.

اختلالت جنسی در مبتلایان به مولتیپل­اسکلروزیس امری شایع است و بیش از ۷۵درصد این بیماران آن را تجربه می­کنند. اختلالات جنسی دلایل متعددی دارد و می­تواند به­طورمستقیم از پاتوفیزیولوژی این بیماری و تأثیر آن بر سیستم اعصاب منتج شود. این اختلالات می­توانند به شکل کاهش میل جنسی، احساس­های ناخوشایند در ناحیۀ تناسلی اعم از احساس درد یا سوزش و نیز تغییر در ارگاسم باشد. به­طورخاص زنان ممکن است از خشکی ناحیۀ تناسلی یا نرسیدن به ارگاسم شکایت کنند و مردان نیز از عدم­نعوظ یا ناتوانی حفظ آن رنج ببرند.

این موارد شکایت­هایی­اند که به­طورمستقیم حاصل تأثیر بیماری مولتیپل­اسکلروزیس بر سیستم جنسی افراد است، اما این بیماری می­تواند از روش­های دیگر و به شکلی ثانویه نیز باعث چنین اختلالاتی شود. کنترل­نشدن مناسب ادرار، خستگی مفرط، ضعف عضلانی، اختلالات شناختی مثال­هایی از این دلایل هستند. همچنین مبتلایان به مولتیپل­اسکلروزیس همانند هر انسان دیگری در معرض بیماری­هایی همچون افزایش فشارخون و دیابت هستند که خود می­تواند به اختلالات جنسی منجر شود. همچنین داروهای متعددی که این بیماران مصرف می­کنند از دلایل دیگر این مشکلات است.

اختلالات جنسی در مبتلایان به مولتیپل­اسکلروزیس، اما دلیل دیگری هم دارد که آن به تغییر شرایط اجتماعی و فرهنگی به دنبال عوارض این بیماری مربوط است. این بیماری می­تواند اعتمادبه­نفس بیماران را کاهش دهد و موجب اضطراب شود، ظاهر فیزیکی فرد را تغییر دهد و به دنبال آن این نگرانی را داشته باشد که مبادا از سوی شریک زندگی خود طرد شود. عواملی که به­راحتی می­توانند اختلالات جنسی را تشدید کنند!

از لحاظ درمانی، مقولۀ اختلالات جنسی در مبتلایان به مولتیپل­اسکلروزیس مقوله­ای تازه است و متأسفانه به آن در شرح­حال­های روتین و مرسوم در کلینیک­های مولتیپل­اسکلروزیس چندان توجهی نمی­شود. این موضوع دلایل متعددی دارد. بیماران معمولاً هنگام صحبت از مشکلات جنسی خود احساس ناراحتی می­کنند. از سوی دیگر معمولاً پزشکان دربارۀ نحوۀ برخورد و درمان این مشکلات آموزش چندانی ندیده­اند و ممکن است این­گونه تصور شود ازآنجاکه بیمار ناتوانایی جسمانی دارد، اصلاً نمی­تواند رابطۀ جنسی برقرار کند، پس برای بیمار چندان اولویت ندارد و مسائل دیگر برای بیمار بیشتر اهمیت دارند، درحالی­که این تلقی بسیار اشتباه است.

اولین قدم در درمان این اختلالات فهمیدن این نکته است که مشکلات جنسی برای بیماران بسیار مهم و رنج­آور و بیشتر بیماران مبتلا به مولتیپل­اسکلروزیس به نحوی با آن درگیرند. قدم بعدی آگاهی­بخشی در این موارد به همۀ کسانی است که به گونه­ای در درمان بیماران دخالت دارند. پزشکان، روانشناسان و نیز فیزیوتراپیست­ها باید در این مورد اطلاعات لازم را داشته باشند. صحبت دربارۀ مشکلات جنسی این بیماران می­تواند از اولین ویزیت آنها آغاز شود. باید مشکلات جنسی بیماران در کنار و به موازات مشکلات جسمی و دارویی آنان پیگیری شود تا بیمار احساس کند که این مقوله نیز از موارد روتین و معمولی است که در هر ویزیت به آن پرداخته می­شود. این­گونه فرد به بیان مشکلات خود ترغیب می­شود.

باید توجه داشت اختلالات جنسی در مبتلایان به مولتیپل­اسکلروزیس بسیار پیچیده است و دلایل مختلفی همچون مسائل شناختی، جسمی، روانشناختی و اجتماعی در رخداد آن دخیلند. بنابراین درمان آن نیز باید تیمی و با همکاری گروه­های مختلف درمانی صورت گیرد.
منبع:
http://payamems.com/web/?p=1254
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : kaveh_plus , hadisss , hamdam , melody , مـه ســـا , movahedi , یه غریبه , fereshtehh56 , arezoo_azizi , نگار1353 , venoos
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اصفهان مامورایجاد زیر ساخت دانشی بیماری مولتیپل اسکلروز درکشور sargol 8 5,138 2015/07/07, 03:50 AM
آخرین ارسال: glassheart
  داروی ۲۹۵هزار تومانی مبتلایان به ‌ام. اس، یک میلیون تومان شد naazanin 31 17,004 2013/12/26, 11:59 AM
آخرین ارسال: الهام ج
  MS،اختلالات روانی وحتی سرماخوردگی ریشه ژنتیکی دارند sargol 0 1,626 2013/12/17, 05:19 PM
آخرین ارسال: sargol
  وضعیت داروهای مبتلایان به «ام‌اس» کی سامان می‌یابد؟ spring 0 2,154 2013/07/14, 06:00 PM
آخرین ارسال: spring
  مبتلایان به ام اس از كمبود داروي ضد تشنج ايراني رنج مي برند hamdam 0 1,969 2013/04/20, 02:00 PM
آخرین ارسال: hamdam
  مبتلایان به بیماری ام.اس بکوشند مثبت نگر باشند hamdam 5 4,198 2012/08/15, 11:37 PM
آخرین ارسال: پروانه
  نایب رییس انجمن ام اس خواستار ثبات قیمت داروی مبتلایان شد hamdam 0 2,210 2012/07/16, 04:52 PM
آخرین ارسال: hamdam
  نقش حمايت رواني در بهبود مبتلایان به ام اس nazaninn 10 6,608 2012/01/01, 03:33 AM
آخرین ارسال: yummy
  کلاس آموزشی اختلالات وریدی ام اس AVID2000 7 4,476 2011/12/01, 06:33 PM
آخرین ارسال: nahid
  مقایسه اثرات هورمونهای جنسی و اینترفرون در بروز حملات و شدت ناتوا neda sedaghat 3 4,189 2011/07/31, 08:22 PM
آخرین ارسال: neda sedaghat



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان