سلام بر همه
بچه ها من مشكلي دارم ازتون مي خوام راهنماييم كنين
من از وقتي كه بچه بودم و يادم مياد همش مريض بودم و تند تند آمپول پني سيلين بود كه نوش جان مي كردم تا اينا كم كم تبديل شد به عفونت ريوي و آلرژي و الان خيلي بهترم.اما چند وقته هميشه سمت چپ سرم مخصوصا پشت سرم و چشم چپم درد ميكنه.
يه مدت چشم چپم تار ميشد اما الان به چيزي نگاه ميكنم دوتايي ميبينم و تاريك انگار همه چيزا سايه دارن.
حافظه ام بدجور تحليل رفته سر جلسه هاي كنكور آزمايشي ارشد ميبينم با اين همه خوندنم مغزم خاليه.همه چيزارو فراموش ميكنم.
دست چپم گيز گيز ميشه
خيلي خسته ميشم.نميتونم درس بخونم
لرزش دست دارم كه هميشگيه اما وقتايي كه استرس دارم بيشترم ميشه
سرگيجه دارم شديد.چند بار زمين خوردم بخاطر اين سرگيجه لعنتي.
تو كلاس رقص hip hop تعادلم گاهي بعد از يه چرخش از دست ميدم
گاهي احساس ميكنم منگم و هيچي نميفهمم و گاهي معني حرفاي بقيه رو نمي فهمم و كلي مشكل ديگه
ساري پيش يه دكتر مغز و اعصاب رفتم MRI و نوار مغز دادم ميگه سالمه اما پس اين همه مشكل من از كجا مياد؟؟؟؟
خواهش ميكنم يه راهي جلو پام بذارين.
كجا برم؟
ممكنه ام اس باشه و تازه شروع باشه و هنوز نشون نده؟
بچه ها من مشكلي دارم ازتون مي خوام راهنماييم كنين
من از وقتي كه بچه بودم و يادم مياد همش مريض بودم و تند تند آمپول پني سيلين بود كه نوش جان مي كردم تا اينا كم كم تبديل شد به عفونت ريوي و آلرژي و الان خيلي بهترم.اما چند وقته هميشه سمت چپ سرم مخصوصا پشت سرم و چشم چپم درد ميكنه.
يه مدت چشم چپم تار ميشد اما الان به چيزي نگاه ميكنم دوتايي ميبينم و تاريك انگار همه چيزا سايه دارن.
حافظه ام بدجور تحليل رفته سر جلسه هاي كنكور آزمايشي ارشد ميبينم با اين همه خوندنم مغزم خاليه.همه چيزارو فراموش ميكنم.
دست چپم گيز گيز ميشه
خيلي خسته ميشم.نميتونم درس بخونم
لرزش دست دارم كه هميشگيه اما وقتايي كه استرس دارم بيشترم ميشه
سرگيجه دارم شديد.چند بار زمين خوردم بخاطر اين سرگيجه لعنتي.
تو كلاس رقص hip hop تعادلم گاهي بعد از يه چرخش از دست ميدم
گاهي احساس ميكنم منگم و هيچي نميفهمم و گاهي معني حرفاي بقيه رو نمي فهمم و كلي مشكل ديگه
ساري پيش يه دكتر مغز و اعصاب رفتم MRI و نوار مغز دادم ميگه سالمه اما پس اين همه مشكل من از كجا مياد؟؟؟؟
خواهش ميكنم يه راهي جلو پام بذارين.
كجا برم؟
ممكنه ام اس باشه و تازه شروع باشه و هنوز نشون نده؟