موضوعها: 67
تشکر های اهدا شده: 4235
تشکر های دریافت شده :2443 بار در 630 پست
سال تشخيص بيماري : 1362
دكتر معالج : طباطبائی
داروي مورد استفاده :
هستی جان من هر وقت عصبی میشم اسپاسم پاهام شروع میشه و دیگه نمی تونم درست راه برم دست و
پاهام میلرزه و کلا تعطیلم
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3811
تشکر های دریافت شده :1401 بار در 446 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده :
هستی جونم ,منم از سال 84 احساس می کردم یه چیزی برای جسمم اتفاق افتاده ولی سر سری ازش میگذشتم ,فک میکردم استرس و فشار کاریه,تا اینکه سال88 یکی تو خیابون الکی سرم داد کشید که من از ترس بدنم کلا بی حس شد و فرداش بیمارستان بستری شدم وتازه فهمیدم ام اس دارم
تشکر های اهدا شده: 4789
تشکر های دریافت شده :11908 بار در 4627 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : -خدا
داروي مورد استفاده : سینوتک
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 11
تشکر های دریافت شده :47 بار در 21 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : --
داروي مورد استفاده :
چند روز پیش بخاطر شوک ونارحتی عصبی بسیار شدیدی که بهم وارد شد تمام سمت چپ بدنم مخصوصا" نوک انگشتان دست و پای چپم بی حسن شدن قبلا" تنها یه گوشم در عرض این چند سال وزوز میکرد ولی در عرض این چند روز بی حسی گوش دیگرم هم برای اولین بار وزوز میکند وبسیاری مشکلات دیگر ، تنها کاری که برای درمان خودم کردم نوش جون کردن یه دگزابود که فرق محسوسی به حالم نداشته .داروهای مصرفیم نیز در حال حاضر تنها گاباپنتین 100 وسینووکسه (تو پای چپم احساس ضعف وناتوانی دارم ) خواهش میکنم راهنماییم بکنید انگار تنها یه موجود متحرکم هیچ امیدی بر ام نمونده غیبت از حضور بر سرکارم نیز به مشکلاتم اضافه شده .......
خدايا من در كلبه فقيرانه خود چيزي را دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري . من چون توئي دارم و تو چون خود نداري...
موضوعها: 359
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
(2012/04/07, 11:37 PM)صدف نوشته است: چند روز پیش بخاطر شوک ونارحتی عصبی بسیار شدیدی که بهم وارد شد تمام سمت چپ بدنم مخصوصا" نوک انگشتان دست و پای چپم بی حسن شدن قبلا" تنها یه گوشم در عرض این چند سال وزوز میکرد ولی در عرض این چند روز بی حسی گوش دیگرم هم برای اولین بار وزوز میکند وبسیاری مشکلات دیگر ، تنها کاری که برای درمان خودم کردم نوش جون کردن یه دگزابود که فرق محسوسی به حالم نداشته .داروهای مصرفیم نیز در حال حاضر تنها گاباپنتین 100 وسینووکسه (تو پای چپم احساس ضعف وناتوانی دارم ) خواهش میکنم راهنماییم بکنید انگار تنها یه موجود متحرکم هیچ امیدی بر ام نمونده غیبت از حضور بر سرکارم نیز به مشکلاتم اضافه شده .......
صدف عزیز با پزشک مشورت کرده اید؟ شاید یک عودِ کوچک باشد و با چند روز پالس تراپی برطرف شود انشاءالله چیزی نیست و بزودی بهتر میشوید
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
صدف جان اول اینو بگم که تمام نظرات و تجربیات من و سایر دوستان فقط به عنوان نظر و تجربه محسوب میشه ، اینجا کسی دکتر نیست که نظر قطعی بده.
منم پیشنهاد نازلی عزیز رو تاکید میکنم که بهتره به دکترتون مراجعه کنید
مورد بعدی اینکه از استرس و اضطراب و عصبی بودن دوری کنید ، سعی کنید به حالت عادی نزدیک بشید
نا امید بودنتون هم کنار بزارید ، هیچ اتفاقی نمیوفته
همه چی ساده تر از اون چیزیه که فکر میکنی
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
(2012/04/07, 11:37 PM)صدف نوشته است: چند روز پیش بخاطر شوک ونارحتی عصبی بسیار شدیدی که بهم وارد شد تمام سمت چپ بدنم مخصوصا" نوک انگشتان دست و پای چپم بی حسن شدن قبلا" تنها یه گوشم در عرض این چند سال وزوز میکرد ولی در عرض این چند روز بی حسی گوش دیگرم هم برای اولین بار وزوز میکند وبسیاری مشکلات دیگر ، تنها کاری که برای درمان خودم کردم نوش جون کردن یه دگزابود که فرق محسوسی به حالم نداشته .داروهای مصرفیم نیز در حال حاضر تنها گاباپنتین 100 وسینووکسه (تو پای چپم احساس ضعف وناتوانی دارم ) خواهش میکنم راهنماییم بکنید انگار تنها یه موجود متحرکم هیچ امیدی بر ام نمونده غیبت از حضور بر سرکارم نیز به مشکلاتم اضافه شده .......
صدف گلم
ضمن تائید بر حرف حمید و نازلی جون
من هم مثل شما بودم با شوک عصبی کله بدنم درگیر شد خوب ضمن درمان فهمیدم تا خودم رو اروم نگه ندارم این حالت خارج نمیشه حتی الانم که این همه مدت گذشته تا کوچکترین استرسی دارم همین حالات رو دارم
پس زندگی ارزشه این همه استرس و عصبانیت رو نداره
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
موضوعها: 52
تشکر های اهدا شده: 8077
تشکر های دریافت شده :5634 بار در 1545 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : منشی
داروي مورد استفاده :
منم با تایید صحبت های اساتید بزگوار و پیشکسوت
با کوچکترین استرس سمت راست بدنم واکنش نشون میده و بی حس میشه و وقتی بیخیال شم درست میشه از روزی میترسم که بگیره و ول نکنه
تشکر های اهدا شده: 73
تشکر های دریافت شده :371 بار در 131 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
منم اینجوریم.وقتی ناراحت و عصبی میشم سمت راست بدنم بیحس میشه.کلا استرس روی ما تاثیر خیلی واضح و روشنی میزاره
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 5069
تشکر های دریافت شده :6557 بار در 1254 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دكتر صحراييان
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
اگه کمی بیخیالی طی کنین همه چی حل میشه انشا الله
نگران نباشین
سعی کنین بیشتر شاد باشین
بی خیال همه چیز
یه سر پیش دکترتونم برین بد نیس
زنـــــــــــــــــــــده ام با نفـــــــــــــــــــس تو...!