موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 97
دكتر معالج : سعید قزوینیان - ستوده
داروي مورد استفاده : اکتووکس
من هم اکتووکس میزنم توسط خانم پرستار و خیلی خوبه
تا امپول اماده بشه کلی حرف میزنیم فقط یک هفته درمیون جای امپول کبود میشه که میگه امروز استرس داشتی
موضوعها: 18
تشکر های اهدا شده: 496
تشکر های دریافت شده :1091 بار در 234 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکتر حسین کچویی
داروي مورد استفاده :
جمله بیقراریت از طلب قرار تست ------- طالب بیقرار شو تا که قرار آیدت
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 19003
تشکر های دریافت شده :23964 بار در 8184 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
چند سال اول بیماری آوونکس میزدم...میرفتم درمانگاه متاسفانه اکثرا اصلا بلد نبودن آمپول رو درست کنن همیشه یا آمپول کف میکرد یا نصفش می موند و تزریق نمیشد و همیشه هم باعث دعوا میشد. به جز یه خانومی که تجربه تزریق رو داشتن و بلد بودن . منم سعی میکردم زمان تزریقم رو با ایشون هماهنگ کنم که توی درمانگاه باشن.
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :12 بار در 7 پست
سال تشخيص بيماري : ۱۳۹۰
دكتر معالج : .......مقدسی.......
داروي مورد استفاده : آونکس
من که همون اول یاد گرفتم خودم تزریق کنم و تا الان ۸سال خودم تزریق کردم . خودم خیلی خوب و بدون درد تزریق میکنم و دیگه جایی واسه تزریق نمیرم.راحت راحت
البته اولش با شیوه های مختلف روش های تزریق را یاد گرفتم و بعد مدتی بالاخره یک آدم خوب را توی بیمارستان پیدا کردم و جلو روی اون دو بار تزریق کردم.
نه معطل کسی میشم نه هزینه میدم نه درد میکشم
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1498
تشکر های دریافت شده :1540 بار در 610 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : اکتوریف
(2018/08/13, 01:47 PM)آرمیتا نوشته است: من هم اکتووکس میزنم توسط خانم پرستار و خیلی خوبه
تا امپول اماده بشه کلی حرف میزنیم فقط یک هفته درمیون جای امپول کبود میشه که میگه امروز استرس داشتی
مگه اکتوکس هنوز هست؟ اکتوریفش که بی عارضه بود و من ازش راضی بودم ولی بعدش دیگه گفتند نیست توو بازار!
//
من چون آمپولم زیر پوستیه خودم تزریق می کنم ولی بازو و باسن رو نمی تونم شما چطوری به باسن تزریق می کنین؟ فقط یه بار به بازوی چپم تزریق کردم که اونم جالب نبود و خون انداختم
حتی تووی رویاتم...؟!
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14810
تشکر های دریافت شده :15238 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2018/10/17, 10:21 PM)helli نوشته است: (2018/08/13, 01:47 PM)آرمیتا نوشته است: من هم اکتووکس میزنم توسط خانم پرستار و خیلی خوبه
مگه اکتوکس هنوز هست؟ اکتوریفش که بی عارضه بود و من ازش راضی بودم ولی بعدش دیگه گفتند نیست توو بازار!
//
من چون آمپولم زیر پوستیه خودم تزریق می کنم ولی بازو و باسن رو نمی تونم شما چطوری به باسن تزریق می کنین؟ فقط یه بار به بازوی چپم تزریق کردم که اونم جالب نبود و خون انداختم
محصولات شرکت اکتوور فقط برای ی مدت محدودی(فک کنم دو ماه) در بازار نبود ولی بعد از اون مشکلی نداشت
باید کاری کنی، آروم بگیرم
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
(2018/10/17, 10:21 PM)helli نوشته است: (2018/08/13, 01:47 PM)آرمیتا نوشته است: من هم اکتووکس میزنم توسط خانم پرستار و خیلی خوبه
//
هلی عزیز مگه برا امپولت که زیر جلدی هست مثل بتافرون دستگاه تزریق نداره?اگه بخوای وبه سایز سرنگت بخوره دستگاه تزریق بتا من دارمش میتونم بدم به شما یا هرکی نیازش باشه.
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
هلی عزیر سرچ کردم تمام ملزومات اکتوکس هم با بتافرون تقریبا یکی هست من دو مدل دستگاه تزریق بتا رو دارم بتا جکت خیلی راحته و دیگه صدای دستگاه قدیمی رو نداره.من در خدمتم اگر نیازه برسونم بهت
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1498
تشکر های دریافت شده :1540 بار در 610 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : اکتوریف
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2020/02/27, 12:46 PM، توسط helli.)
(2020/02/26, 04:02 PM)shokolat نوشته است: هلی عزیر سرچ کردم تمام ملزومات اکتوکس هم با بتافرون تقریبا یکی هست من دو مدل دستگاه تزریق بتا رو دارم بتا جکت خیلی راحته و دیگه صدای دستگاه قدیمی رو نداره.من در خدمتم اگر نیازه برسونم بهت
ممنون دوست عزيز. فكر نكنم نيازي باشه چون احتمالا ميتونم از داروخانه تهيه كنم
حتی تووی رویاتم...؟!