موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
من وقتی تب کردم هردوچشمم کامل تارشدوپاهام سرشد.پاهام علاه برسرشدن اززانوبه پایین دردشدیدداشت.وسرگیجه وسردزدوحشتناکی گرفتم.آیابیماران ام اسی نبایدتب کنند؟دوستان عزیزاگرجواب سوال منوبدهیدممنون میشوم.من ازدکترم که این سوالوپرسیدم بمن گفت تب وسرماخوردگی برای بیماران ام اس ,سم است.دیگه بیشترازاین هیچ توضیحی نداد.آیابعلت اینکه تب وسرماخوردگی سیستم ایمنی بدن راتضعیف میکنند ,برای بیماران ام اس ضرردارند؟آیاکسی ازشماهمچین تجربه ای راداشته است؟
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
موضوعها: 84
تشکر های اهدا شده: 404
تشکر های دریافت شده :1399 بار در 186 پست
سال تشخيص بيماري : 1390مهر
دكتر معالج : نا بلد
داروي مورد استفاده :
سارگل خانم قضیه سرما خوردگی با تب فرق داره
سرما که بخوری اگر ویروسی وارد بدن شده باشد درواقع سیستم ایمنی بدن فعال می شود تا مقابله کند و وقتی فعال شد احتمال حمله به میلین بالا میره چون سیستم ایمنی بدن ام اسی ها یه نقص داره اون هم اینه که تنظیماتش بهم خورده و به بدن خودش حمله می کنه
اما تب. وقتی تب هم داشته باشی دمای بدنت بالا میره و تنظیمات کل بدنت بهم میریزه و در دمای بالا احتمال اشتباه از سوی سیستم ایمنی هم بالا میره و ممکنه به میلین حمله کنه
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 2685
تشکر های دریافت شده :1747 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : 75
دكتر معالج : دکتر معتمدیان - دکتر نظرباغی
داروي مورد استفاده :
تب و گرما برای بیماران ام اسی خوب نیست چون با بالا رفتن دمای بدن عملکرد میلین های سلولهای عصبی کاهش پیدا میکنن.
در سال 75 قبل از اینکه در ایران انجمن ام اس ایران بوجود اومده باشه، برای اینکه بدونیم نظر پزشکان انجمن ام اس آلمان درباره من چیه کپی نتیجه ام آر ای را بهمراه 4 صفحه که درباره علائم و وضعیتم نوشته بودم به فامیلمون در آلمان فرستادیم و او به انجمن ام اس رفته با پزشک درباره من صحبت کرده و مدارک را نشان داده بود . در مقایسه با ام اسیهای اونجا که از نوع بدخیم و شدید بیماری هستن ، گفته بودن امکان نداره بیمار ام اسی بتونه روی خط افقی و اینطور خوش خط بنویسه.!!!
باید علاوه بر ام ار آی ، مایع مغزی -نخاعی هم آزمایش بشه و عصب چشم بررسی بشه و بیمار اینجا باشه تا خودمان معاینه کنیم .با بررسی مجموع این موارد میشه گفت ام اس داره یا نه.
چند مورد گفته بودن که باید رعایت بشه:
1- نباید بیمار تب کنه
2-دمای آب حمام باید 23-27 درجه سانتیگراد باشه( در ایران هیچ پزشکی اینو برامون نگفته بود.)
3- بهیچ وجه نباید آسپرین خورده بشه چون در حکم سم برای ام اسه
4-هر روز باید عضلات درگیر ماساژ داده شود.
5- بیمار ام اسی هر روز باید نرمش و پیاده روی، دوچرخه سواری و اسب سواری بکنه(فکر کردن ایران هم مثل اونجاست که بشه براحتی اسب سواری کرد
)
اینها یادم بود گفتم اینجا بگم.
گاهی چه زود دیر میشود.
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2024 بار در 653 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : ***فرشته جون***
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
دوستان سلام
من خودم تجربه اینو داشتم که صبح که از خواب بیدار می شدم به خاطر زیاد بودن دمای اتاق تعادلم رو از دست می دادم.
بنابراین خودم به چشم تاثیر هوای گرم رو روی بدن خودم دیدم. تب هم دقیقا همین کارو با بدن میکنه پس بهتره از ابتلا به اون خودداری کنیم
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 8
تشکر های دریافت شده :0 بار در 0 پست
سال تشخيص بيماري : 1396
دكتر معالج : دکتر صادق میرزاده خرم آباد
داروي مورد استفاده : سینومر - سیناژن
من تقریبا از هفت روزه هفته ۵ روز تب میکنم! مخصوصا وقتی خسته میشم... فکر میکردم طبیعیه! یعنی باید به دکترم بگم پس..... حتی بعضی شبا با کمپرسه یخ میخوابم که احساس بهتری پیدا کنم و خوابم ببره... خوب شد فهمیدم غیره عادیه...