امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آسپرین درمانی: فواید و خطرات
#1
مصرف مرتب مقدار كمي آسپيرين از خطر سرطان مي كاهد


يك مطالعه حاكيست كه مصرف روزانه مقدار كمي آسپيرين به طور قابل توجهي از خطر مرگ در اثر طيفي از سرطان هاي شايع مي كاهد.

اين تحقيقات كه در دانشگاه آكسفورد و چند مركز ديگر علمي انجام شده به اين نتيجه رسيد كه مصرف آسپيرين خطر مرگ در اثر سرطان را حداقل به ميزان 20 درصد كاهش مي دهد.

اين مطالعه كه نتايج آن در نشريه پزشكي "لنست" منتشر شده به روي حدود 25 هزار بيمار، عمدتا اهل بريتانيا، انجام شد.

كارشناسان مي گويند كه اين يافته ها نشان مي دهد كه فوايد آسپيرين اغلب از خطر آن در ايجاد خونريزي داخلي بيشتر است.

از قبل معلوم شده بود كه آسپيرين از خطر حمله قلبي و سكته مغزي در ميان كساني كه با خطر بيشتري در اين زمينه روبرو هستند مي كاهد. اما اثر محافظتي آن در برابر بيماري هاي قلب و عروق براي بزرگسالان سالم ناچيز تصور مي شود.

به علاوه آسپيرين خطر خونريزي معده را افزايش مي دهد.

با اين حال تحقيقات تازه نشان مي دهد كه متخصصان هنگام سبك سنگين كردن خطرات و مزاياي مصرف آسپيرين بايد همچنين اثر محافظتي آن در برابر سرطان را در نظر بگيرند.

خطر مرگ در اثر سرطان در بيماراني كه در دوره مطالعه آسپيرين مصرف كردند 25 درصد كمتر از كساني بود كه آن را مصرف نمي كردند و كاهش 10 درصدي خطر مرگ در اثر همه بيماري ها در مقايسه با كساني كه آسپيرين نخوردند مشاهده شد.

معالجه با آسپيرين در اين مطالعه چهار تا هشت سال ادامه داشت، اما مطالعه طولاني مدت تر به روي 12500 بيمار نشان داد كه آثار محافظتي آسپيرين هم در مردان و هم در زنان براي 20 سال ادامه يافت.

پروفسور پيتر راتوِل سرپرست تحقيقات گفت كه ميزان كاهش خطر مرگ در اثر معالجه طولاني با آسپيرين در اين مطالعه احتمالا دست كم گرفته شده است.

خطر مرگ در اثر سرطان طي 20 سال به اندازه 20 درصد كاهش يافت. سرشكن اين آمار نشان مي دهد كه كاهش خطر مرگ در اثر سرطان روده 40 درصد، براي سرطان ريه 30 درصد و براي پروستات 10 درصد بود.

اندازه گيري كاهش ميزان اين خطر براي سرطان هاي لوزالمعده، معده و مغز دشوار بود كه از آمار پايين مرگ در اثر آنها در گروه مورد مطالعه ناشي مي شد.

البته پروفسور راتول گفت نمي خواهد ميانسالان سالم را تشويق به شروع مصرف آسپيرين كند، اما افزود كه شواهد مربوط به سرطان "وزنه را به نفع مصرف آن سنگين مي كند."

فوايد كاهش خطر مرگ در اثر سرطان ناشي از مصرف روزانه فقط 75 ميلي گرم آسپيرين بود.

پروفسور راتول گفت كه يك دوره معقول براي شروع مصرف آسپيرين 40 تا 45 سالگي و ادامه آن براي حدود 25 سال است.
 تشکر شده توسط : Morteza , nazaninn
#2
پزشكان هلندی در یك بررسی جدید تاكید كردند: برای زنان سالمی كه با هدف پیشگیری از حملات قلبی و سكته مغزی آسپرین می خورند، این روش تاثیر مطلوبی ندارد و سرمایه گذاری موثری نیست.


به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این پزشكان می گویند: از بین ۵۰ زنی كه مدت ۱۰ سال از این دارو مصرف می كنند، فقط یك نفر ممكن است از مصرف آسپرین سود ببرد و در افراد دیگری تاثیری ندارد.


دكتر ژانیك دورستیجین از مركز پزشكی دانشگاه اوتریچ در هلند دراین رابطه می گوید: تنها تعداد بسیار انگشت شماری از زنان سالم از مصرف این قرص واقعا بهره می برند.


به نوشته روزنامه دیلی میل، آسپرین یكی از پرمصرف ترین داروهای جهان است و عوارض جانبی معمول آن شامل تحریك پذیری معده و روده، سوزش سردل و حالت تهوع هستند. پزشكان معتقد هستند كه مصرف این دارو برای افرادی كه سابقه حمله قلبی یا سكته مغزی داشته اند، مفید است اما هنوز مطمئن نیستند كه آسپرین در پیشگیری از این نارحتی ها نیز تاثیر مثبت و سودمندی داشته باشد.


یافته های این مطالعه هلندی تایید می كند كه هنوز هم عده زیادی از زنان از این دارو استفاده می كنند در حالی كه واقعا به آن احتیاجی ندارند.


خبرگزارى ايسنا (www.isna.ir)



 تشکر شده توسط : najva , naz.gigili
#3
آیا درست است که روزی یک آسپیرین بخورید؟ آنقدرها هم که فکر می‌کنید تصمیم ساده‌ای نیست. قبل از اینکه درمان روزانه با آسپیرین را شروع کنید اول باید با فواید و خطرات آن آشنا شوید.

درمان روزانه با آسپیرین ممکن است خطر حمله قلبی و سکته را در شما کاهش دهد اما برای همه افراد مناسب نیست. دوست دارید بدانید برای شما مناسب است یا نه؟

فقط درصورتیکه قبلاً دچار حمله ‌قلبی یا سکته شده یا در خطر آن قرار داشته باشید باید روزانه از آسپیرین استفاده کنید که البته باید اینکار را با تایید پزشکتان انجام دهید. گرچه مصرف هرازگاه یک آسپیرین برای سردرد، درد بدن یا تب برای اکثر بزرگسالان بی‌اشکال است اما مصرف روزانه آن ممکن است عوارض‌جانبی جدی مثل خونریزی داخلی به دنبال داشته باشد.



آسپیرین چطور از بروز حمله قلبی یا سکته جلوگیری می‌کند؟

آسپیرین در عملکرد لخته‌سازی خون دخالت می‌کند. وقتی خونریزی دارید، سلول‌های لخته‌ساز خون شما که پلاکت‌ها نامیده می‌شوند در محل زخم جمع می‌شوند. این پلاکت‌ها با جمع شدن کمک می‌کنند روزنه رگ‌خونی که از آن خون می‌آید بسته شده و خونریزی بند بیاید.

اما این لخته شدن می‌تواند درون رگ‌هایی که خون قلب یا مغزتان را تامین می‌کند هم اتفاق بیفتد. اگر رگ‌های خونیتان به‌خاطر تصلب‌شریان باریک شده باشند—ایجاد شدن ته‌نشین‌های چرب در رگ‌‌های خونی—یک ته‌نشین چرب در رگتان ممکن است بترکد. سپس به سرعت یک لخته خون شکل می‌گیرد و رگ را می‌بندد. این از جریان خون به سمت قلب یا مغز جلوگیری کرده و موجب سکته یا حمله‌قلبی می‌شود. درمان با آسپیرین عمل لخته‌سازی پلاکت‌ها را کاهش می‌دهد و از بروز حمله‌قلبی و سکته جلوگیری می‌کند.



آیا مصرف روزانه آسپیرین برای خانم‌ها و آقایان متفاوت است؟

آسپیرین می‌تواند تاثیرات متفاوتی روی جنسیت‌های مختلف داشته باشد و برای زنان نیز در سنین مختلف متفاوت است.

برای مردان کلیه سنین، آسپیرین می‌تواند:
•از حمله قلبی اول و دوم جلوگیری کند
•خطر بیماری قلبی را کاهش دهد

برای زنان زیر 65 سال، آسپیرین می‌‌تواند:
•از سکته اول جلوگیری کند
•از حمله‌قلبی دوم جلوگیری کند
•خطر بیماری قلبی را کاهش دهد

برای زنان بالای 65 سال، آسپیرین می‌تواند:
•از حمله‌قلبی اول و دوم جلوگیری کند
•از سکته اول جلوگیری کند
•خطر بیماری قلبی را کاهش دهد

اما خطر خونریزی با مصرف روزانه آسپیرین در هر دو جنسیت یکسان است.



آیا باید روزانه از آسپیرین استفاده کنید؟

اینکه به مصرف روزانه آسپیرین نیاز داشته باشید به خطر بیماری قلبی و سکته در شما بستگی دارد. عوامل خطرزا برای حمله‌قلبی یا سکته عبارتند از:
•مصرف دخانیات
•فشارخون بالا—فشار سیستولیک 100 میلی‌متر مرکوری (MM Hg)یا بالاتر و فشار دیاستولیک 90 میلی‌متر مرکوری یا بالاتر
•سطح کلی کلسترول 240 میلی‌گرم بر دسی‌لیتر (mg/dL) – 22/6 میلی‌مول بر لیتر (mmol/L)یا بالاتر
•سطح کلسترول بد با تراکم پایین mg/dL 130 (mmol/L 37/3) یا بالاتر
•ورزش نکردن
•دیابت
•استرس
•مصرف بیشتر از دو نوشیدنی الکلی در روز برای آقایان و یک نوشیدنی در روز برای خانم‌ها
•سابقه خانوادگی سکته یا حمله‌قلبی

اگر قبلاً دچار حمله‌قلبی یا سکته شده باشید، این احتمال که دکترتان درمورد مصرف آسچیرین برای جلوگیری از حمله دوم صحبت کرده باشد زیاد است.

اگر عوامل خطرزا در شما جدی باشند اما قبلاً حمله قلبی یا سکته نداشته باشید، مصرف یک آسپیرین در روز می‌تواند برایتان مفید باشد. اما می‌توانید درمورد مواردی که مصرف آسپیرین می‌تواند برای شما خطرساز باشد با پزشکتان صحبت کنید.



اگر مشکل جسمی دیگری داشته باشید باید از مصرف آسپیرین خودداری کنید؟

درصورت داشتن برخی مشکلات جسمی که ممکن است خطر خونریزی یا سایر مسائل را در شما بالا ببرد، نباید روزانه از آسپیرین استفاده کنید. این مشکلات جسمی عبارتند از:
•مشکل خونریزی یا لخته‌سازی خون
•آسم
•زخم معده
•نارسایی قلبی

برای کسانیکه دیابت دارند، انجمن دیابت امریکا و سایر سازمان‌های پزشکی مصرف آسپیرین با دوز پایین را فقط برای مردان بالاتر از 50 سال و زنان بالاتر از 60 سال که حداقل یک عامل خطرزای دیگر برای بیماری‌قلبی مثل مصرف دخانیات، سابقه خانوادگی بیماری قلبی یا فشارخون یا کلسترول بالا را داشته باشند، توصیه می کنند.

همچنین خیلی مهم است که به دکترتان درمورد سایر داروها و مکمل‌هایی که مصرف می‌کنید نیز بگویید، حتی اگر فقط ایبوپروفن ساده باشد. مصرف آسپیرین و ایبوپروفن به همراه هم تاثیرات مفید آسپیرین را کاهش می‌دهد. مصف آسپیرین با سایر داروهای ضدانعقاد خون مثل وارفارین ممکن است خطر خونریزی را تا حد زیادی بالا ببرد.



بهترین دوز مصرفی آسپیرین چیست؟

هیچ دوز مشخصی برای آسپیرین وجود ندارد تا بتوانید از فواید آن بهره‌مند شوبد. شما و دکترتان درمورد دوز مناسب برای شما صحبت خواهید کرد. دوزهای خیلی پایین از آسپیرین—75 میلی‌گرم که پایین‌تر از دوز استاندارد آسپیرین کودک است—می‌تواند موثر باشد. دکترتان ممکن است دوزی بین 81 میلی‌گرم—میزان استاندارد آسپیرین بچه—تا 325 میلی‌گرم را برایتان تجویز کند.



اگر مصرف روزانه آسپیرین خود را قطع کنید چه می‌شود؟

ممکن است تعجب کنید اگر بفهمید قطع مصرف روزانه آسپیرین می‌تواند تاثیر برگشتی داشته باشد که خطر حمله‌قلبی و سکته را در شما بالا ببرد. اگر روزانه آسپیرین مصرف می‌کرده‌اید و اکنوه قصد قطع کردن آن را دارید، خیلی مهم است که قبل از ایجاد هرگونه تغییر با پزشکتان مشورت کنید. قطع یکباره آسپیرین می‌تواند اثر برگشتی داشته باشد که لخته‌سازی خون را تحریک کند.



آیا اگر برای مشکلی دیگر به طور مداوم ایبوپروفن مصرف می‌کنید، می‌توانید از آسپیرین استفاده کنید؟

هم آسپیری و هم ایبوپروفن عملکرد لخته‌سازی خون توسط پلاکت‌ها را کاهش می‌دهند. مصرف مداوم ایبوپروفن می‌تواند خطر خونریزی شما را بالا ببرد.



آسپیرین چه عوارض‌جانبی احتمالی دارد؟

عوارض‌جانبی و مشکلات مصرف آسپیرین عبارتند از:
•سکته ناشی از خونریزی. بااینکه مصرف روزانه آسپیرین می‌تواند از لخته شدن خون مربوط به سکته جلوگیری کند، خطر این نوع سکته را افزایش می‌دهد.
•خونریزی معده-روده. مصرف روزانه آسپیرین خطر ایجاد زخم معده را افزایش می‌دهد. و اگر خونریزی معده داشته باشید، مصرف آسپیرین موجب خونریزی بیشتر آن شده و خطرات بسیاری را به دنبال خواهد داشت.
•واکنش‌های حساسیت‌زا. اگر به آسپیرین حساسیت داشته باشید، مصرف هر مقدار از آن می‌تواند یک واکنش حساسیتی جدی در شما ایجاد کند.
•زنگ زدن گوش و از بین رفتن شنوایی. استفاده زیاد از آسپیرین موجب زنگ زدن گوش و از دست رفتن تدریجی شنوایی می شود.

اگر آسپیرین مصرف می‌کنید و نیاز به یک عمل جراحی یا دندانپزشکی دارید، حتماً از قبل مسئله را با جراح یا دندانپزشکتان درمیان بگذارید. درغیراینصورت، احتمال خونریزی بیش از حد در موقع عمل وجود دارد.

انجمن غذا و دارو امریکا هشدار می‌دهد که افرادیکه به طور مرتب از آسپیرین استفاده می‌کنند باید مصرف الکل خود را محدود کنند زیرا الکل نیز خاصیت رقیق‌سازی خون دارد و موجب ناراحتی معده نیز می شود.


تداخلات دارویی مرتبط با مصرف روزانه آسپیرین چیست؟

اگر از داروهای ضدانعقاد خون مثل وارفارین استفاده می‌کنید، ترکیب کردن آن با آسپیرین خطر مشکلات خونریزی حاد را تا سطح بالایی افزایش می‌دهد. اما مشکلاتی وجود دارد که ترکیب کردن دوز پایین از آسپیرین با وارفارین مناسب است (مثلاً برای برای برخی از انواع دریچه‌های مصنوعی قلب برای جلوگیری از سکته دوم) اما درمورد این درمان باید به طور دقیق با پزشک صحبت کنید.

سایر داروها و مکمل‌های گیاهی نیز خطر خونریزی را بالا می‌برند. داروهایی که با آسپیرین تداخل ایجاد می‌کنند عبارتند از:
•وارفارین
•هپارین
•ایبوپروفن (اگر به صورت مرتب استفاده شود)
•کورتیکوستیروئیدها
•برخی داروهای ضدافسردگی (کلومیپرامین، پاروکستین، و از این قبیل)

مصرف برخی مکمل‌های غذایی نیز می‌تواند خطر خونریزی را افزایش دهد. این مکمل‌ها عبارتند از:
•Danshen
•Dong quai
•Evening primrose oil
•Ginkgo
•اسید چرب امگا3 (روغن ماهی)
•Policosanol
•Willow bark



اگر روزانه از آسپیرین استفاده می‌کنید، آیا می‌توانید باز هم در زمان حمله قلبی آسپیرین بخورید؟

برای اکثر افرادیکه علائم حمله‌قلبی را تجربه می‌کنند، دکترها جویدن و بلعیدن یک آسپیرین با قدرت عادی یا دو تا چهار آسپیرین کودک را توصیه می‌کنندو این توصیه اگر تحت درمان روزانه با آسپیرین باشید نیز صادق است. جویدن آسپیرین روند جذب را سریعتر کرده و هرگونه تاخیر در تاثیرات مفید آن را کاهش می‌دهد.

اگر دچار اختلال خاص خونریزی هستید، نباید در طول حمله قلبی آسپیرین مصرف کنید.

اگر فکر می‌کنید دچار سکته هستید، اسپیرین نخورید زیرا همه سکته‌ها با لخته شدن خون ایجاد نمی‌شوند. برخی از آنها با پاره شدن رگ‌های خونی ایجاد می‌شود که مصرف آسپیرین در این شرایط موجب وخیم‌تر شدن سکته ناشی از خونریزی می‌شود.



آیا باید از آسپیرین روکش‌دار استفاده کرد؟

آسپیرین‌های روکش‌دار برای رد شدن از معده طراحی شده‌اند و تا رسیدن به معده خرد نمی‌شوند. این آسپیرین‌ها در معده نرم‌تر هستند و برای برخی افراد که روزانه آسپیرین مصرف می‌کنند مخصوصاً آنهایی که سابقه قبلی زخم معده دارند، بهتر است.

اما جذب آنها برای بدن طولانی‌تر خواهد بود و دربرابر خونریزی معده و روده‌ها تاثیر چندانی نشان نمی‌دهد. برای درک بهتر درمورد تفاوت‌های بین آسپیرین ساده و روکش‌دار نیاز به تحقیقات بیشتر است. اگر درمورد مصرف روزانه آسپیرین سوالاتی دارید، از دکتر خود برای انتخاب بهترین نوع آپسرین مناسب با شرایط ما سوال کنید.



سوپرآسپیرین چیست؟

سوپرآسپیرین به یک دسته داروهای جدید که بعنوان جایگزین یا مکمل آسپیرین هستند اشاره دارد. این داروها بازدارنده‌های تجمع پلاکت‌ها نامیده می‌شوند و خطر لخته شدن خون را کاهش می‌دهند. بااینکه آنها تاثیرات مشابهی مثل آسپیرین دارند اما به طریقی متفاوت عمل می‌کنند. این دسته داروها حاوی clopidrogel، eptifibatide و اینها هستند. این داروها برای موارد زیر کاربرد دارند:


•همراه با آسپیرین برای کاهش خطر یک حمله قلبی یا سکته دیگر در افرادیکه قبلا حمله یا سکته داشته‌اند
•در طول حلمه‌قلبی یا سکته مربوط به لخته شدن خون
•قبل و بعد از آنپزوپلازی و قراردادن استنت برای کاهش لخته‌سازی خون در حین عمل
•برای درمان بسته شدن رگ‌های خونی در دست‌ها و پاها

سوپرآسپیرین برای افرادیکه به آسپیرین مقاوم هستند (یعنی فواید پیشگیرنده از لخته شدن خون را از آسپیرین دریافت نمی‌کنند)، به آسپیرین آلرژی دارند یا قادر به تحمل عوارض‌جانبی آن نیستند مناسب است. ترکیب آسپیرین و کلوپیروژل فقط برای کسانیکه مشکل قلبی یا غروقی خاص دارند تجویز می‌شود. اگر در حال حاضر Plavix و آسپیرین مصرف می‌کنید اما حمله قلبی یا سکته مغزی نداشته‌اید، مصرف آن را یکدفعه‌ای قطع نکنید. ابتدا با پزشکتان مشورت کنید
" Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "
 تشکر شده توسط : شهرزاد , Hasty
#4
من الان نزدیک دو ساله که دارم روزی یه دونه اسپیرین می خورم و مشکل خاصی هم از نظر عوارض ندارم
مصرف اسپیرین بچه ها یا همون اسپیرین 80 زیاد مشکل خاصی ایجاد نمی کنه و برای راحتی گردش خون و خون رسانی راحتتر به اندامها خیلیم مناسبه فقط در بعضی افراد که حساسیت دارن ممکنه خون ریزی های داخلی بده(کبودی های خیلی وسیع مث کبودی تمام بازو و ...) که در این صورت باید مصرفو قطع کنن اما کبودیهای کوچیک یه حالت کاملا طبیعیه که زودم برطرف میشه و جای نگرانی نیست البته این نکته رو هم باید در نظر گرفت که مصرف طولانی مدتش به معده اسیب میرنه و ممکنه باعث زخم معده بشه پس حتما بعد از غدا و با آب فراوان میل کنید
#5
آیا می دانید مصرف آسپیرین گاهی مضر است؟


1نباید به کودکی که تب دارد، آسپیرین داده شود.
به‌خصوص اگر علایم آنفلوانزا یا آبله‌مرغان در او وجود داشته باشد. زیرا ممکن است باعث ایجاد حالتی جدی و کشنده به نام «نشانگان ری» شود. به همین علت مصرف آن در کودکان، در بسیاری کشورها قدغن شده است و جز در موارد خاص تجویز نمی‌شود.

2.افرادی که سابقه خونریزی معده دارند، نباید آسپیرین مصرف کنند.
یکی از عوارض جانبی آن، ایجاد زخم یا خونریزی معده است. اگر پس از مصرف، علامتی مبنی بر خونریزی معده دیدید، بلافاصله مصرف آن را قطع کنید و با پزشک خود تماس بگیرید.

3.نوشیدن الکل هنگام مصرف آسپیرین، خطر بروز خونریزی معده را بالا می‌برد.

4. با وجودی که آسپیرین از داروهای بدون نیاز به نسخه است، مصرف آن برای جلوگیری از سکته،‌ حتما باید تحت‌نظر پزشک باشد.

5. اگر برای پیشگیری از حمله قلبی آسپیرین مصرف می‌‌کنید، باید در خوردن سایر مسکن‌ها (مثل ایبوپروفن) دقت کنید. اگر لازم است حتما هر دو را مصرف کنید، پروفن را 8 ساعت قبل از آسپیرین بخورید.

6.در صورت بارداری، قبل از مصرف هر دارویی، از جمله آسپیرین، با پزشک خود مشورت کنید.

7. دارو را به مقدار توصیه شده با یک لیوان آب بخورید. مصرف همزمان آب با شیر یا غذا بهتر است و احتمال ناراحتی معده را کم می‌کند.

8.انواع پوشش‌دار محافظ معده (EC) را هرگز قبل از بلعیدن نجوید. این لایه برای محافظت معده است و اگر قبل از بلعیدن جویده شود، از بین خواهد رفت.

9.یک نوع آسپیرین آهسته‌رهش نیز برای اثرگذاری طولانی‌تر ساخته شده است. این نوع قرص را هم نباید بجوید.

10. همه داروها (از جمله آسپیرین) را به صورت دربسته دور از رطوبت و گرما نگه دارید. قرار گرفتن آسپیرین در معرض رطوبت، باعث تجزیه آن و ایجاد بوی سرکه‌مانند می‌شود.

11. اگر به جراحی نیاز داشته باشید، حتما باید در مورد مصرف آسپیرین به جراح اطلاع دهید. معمولا لازم است مصرف آسپیرین مدتی قبل از انجام جراحی قطع شود چون احتمال خونریزی را بالا می‌برد.

12.آسپیرین مانند همه داروها، عوارض جانبی‌ای دارد؛ مدفوع سیاه‌ خونی، سرفه خونی، تهوع یا استفراغ، مشکلات شنوایی، زنگ‌زدن گوش و معده‌درد. در صورت بروز این عوارض، با پزشک در مورد ادامه مصرف آن مشورت کنید.

13.آسپیرین با بعضی داروهای دیگر تداخل اثر دارد بنابراین قبل از مصرف آن با هر داروی دیگری، با پزشک خود مشورت کنید.

14.خاصیت ضدانعقادی آسپیرین، باعث شد پزشکان به آن به چشم یک معجزه بنگرند. حتی در بعضی موارد به همه افراد بالای 45 سال توصیه می‌شد روزانه یک عدد ‌آسپیرین بچه بخورند تا احتمال بروز سکته در آنها کاهش یابد.

اما به‌تازگی مصرف روزانه آسپیرین، برای همه افراد، زیر سوال رفته است. محققان به ضررهای مصرف مدام آن (مانند خطر خونریزی‌های داخلی) پی برده‌اند و نگران هستند شاید این ضررها، منافع آن را زیر سوال ببرد، بنابر نتایج این تحقیقات، پزشکان به بیمارانی که تاکنون سکته نکرده‌اند یا دچار حمله قلبی نشده‌اند، استفاده روزانه از‌ ‌آسپیرین را توصیه نمی‌کنند اما برای افرادی که سابقه سکته داشته‌اند یا به شدت در معرض آن هستند، استفاده روزانه از آسپیرین، برای جلوگیری از سکته مجدد، توصیه می‌شود.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : نازلی , Hasty
#6
منم تقریبا هر دو سه روز یه بار یه آاس آ میخورم.
نمیدونم بعضیها میگن خوبه بعضیا میگن نه.؟confused2
#7

سرماخوردگان آسپرین مصرف نكنند
پزشکان توصیه می‌کنند برای در امان ماندن از عفونت‌های ویروسی از تماس مستقیم با افراد دارای سرما خوردگی پرهیز کنید.

محمد رضا بلور‌ساز، رئیس انجمن عفونی اطفال با اشاره به برگزاری هفتمین همایش سالانه انجمن علمی عفونی اطفال و سومین بزرگداشت استاد فقید مرحوم دکتر سید احمد سیادتی طی روزهای دوم تا چهارم آذر ماه سال جاری در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: «در فصول پاییز و زمستان، عفونت‌های تنفسی بسیار شایع هستند که شامل عفونت‌های تنفسی سینوزیت، گوش درد، گلو درد و گرفتگی صدا و عفونت تحتانی از جمله پنومونی تقسیم می شوند.»

وی با بیان اینکه افراد دارای سرماخوردگی نباید آسپرین مصرف کنند، تصریح کرد: «بیماران باید در اولین اقدام به پزشک مراجعه کنند تا داروهای مورد نیاز را تجویز کند.»

وی با بیان اینکه عامل بیش از 75 درصد عفونت های تنفسی ویروس‌ها هستند، افزود: «اولین توصیه برای جلوگیری از بروز عفونت‌های تنفسی، تماس مستقیم نداشتن با افرادی است که سرماخوردگی شدید دارند، همچنین شستشوی دست‌ها هنگام ورود به منزل از اهمیت بالایی برخوردار بوده و سازمان بهداشت جهانی نیز بر آن تاکید داشته است.»

بلور‌ساز، رئیس هفتمین همایش سالانه انجمن علمی عفونی اطفال تصریح کرد: «تغذیه مناسب، مصرف کافی ویتامین‌ها، مایعات و در نهایت تزریق واکسن آنفلونزا از جمله فاکتورهای جلوگیری از بروز عفونت‌های تنفسی محسوب می‌شود.»

وی افزود: «با توجه به اینکه واکسن آنفلونزا در دنیا به میزان کم تولید می‌شود، وزارت بهداشت اعلام کرده است که مصرف این واکسن باید برای افرادی كه در معرض خطر هستند، استفاده شود. البته کودکان زیر پنج سال، افراد بالای 60 سال، بیماران ریوی، تنفسی، خونی، کلیوی و بیماران دارای بیماری‌های مزمن توصیه می‌شود که حتما استراحت را فراموش نکنند چرا که استراحت رکن اصلی درمان است.»

پزشکان توصیه می‌کنند برای در امان ماندن از عفونت‌های ویروسی از تماس مستقیم با افراد دارای سرما خوردگی پرهیز کنید.

محمد رضا بلور‌ساز، رئیس انجمن عفونی اطفال با اشاره به برگزاری هفتمین همایش سالانه انجمن علمی عفونی اطفال و سومین بزرگداشت استاد فقید مرحوم دکتر سید احمد سیادتی طی روزهای دوم تا چهارم آذر ماه سال جاری در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: «در فصول پاییز و زمستان، عفونت‌های تنفسی بسیار شایع هستند که شامل عفونت‌های تنفسی سینوزیت، گوش درد، گلو درد و گرفتگی صدا و عفونت تحتانی از جمله پنومونی تقسیم می شوند.»

وی با بیان اینکه افراد دارای سرماخوردگی نباید آسپرین مصرف کنند، تصریح کرد: «بیماران باید در اولین اقدام به پزشک مراجعه کنند تا داروهای مورد نیاز را تجویز کند.»

وی با بیان اینکه عامل بیش از 75 درصد عفونت های تنفسی ویروس‌ها هستند، افزود: «اولین توصیه برای جلوگیری از بروز عفونت‌های تنفسی، تماس مستقیم نداشتن با افرادی است که سرماخوردگی شدید دارند، همچنین شستشوی دست‌ها هنگام ورود به منزل از اهمیت بالایی برخوردار بوده و سازمان بهداشت جهانی نیز بر آن تاکید داشته است.»

بلور‌ساز، رئیس هفتمین همایش سالانه انجمن علمی عفونی اطفال تصریح کرد: «تغذیه مناسب، مصرف کافی ویتامین‌ها، مایعات و در نهایت تزریق واکسن آنفلونزا از جمله فاکتورهای جلوگیری از بروز عفونت‌های تنفسی محسوب می‌شود.»

وی افزود: «با توجه به اینکه واکسن آنفلونزا در دنیا به میزان کم تولید می‌شود، وزارت بهداشت اعلام کرده است که مصرف این واکسن باید برای افرادی كه در معرض خطر هستند، استفاده شود. البته کودکان زیر پنج سال، افراد بالای 60 سال، بیماران ریوی، تنفسی، خونی، کلیوی و بیماران دارای بیماری‌های مزمن توصیه می‌شود که حتما استراحت را فراموش نکنند چرا که استراحت رکن اصلی درمان است.»

تهيه کننده: روابط عمومی انتشار: 14 آبان 139

موسسه رسانه سلامت
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درباره مغناطیس درمانی نازلی 2 5,354 2016/03/08, 11:40 PM
آخرین ارسال: i_sh
  آسپرین niloofary 0 1,989 2015/12/05, 09:27 AM
آخرین ارسال: niloofary
Music گرما درمانی و سرما درمانی برای تسکین درد نازلی 0 3,017 2015/09/06, 04:25 PM
آخرین ارسال: نازلی
  دکتر فیش و ماهی درمانی نازلی 0 2,916 2013/09/03, 07:30 PM
آخرین ارسال: نازلی
  آرتروز ، امید به معالجه آرتروز به کمک ژن درمانی dr. assadi 0 2,673 2012/09/22, 03:15 PM
آخرین ارسال: dr. assadi
  از دریا درمانی چه می دانید؟ najva 2 4,125 2012/03/08, 03:45 PM
آخرین ارسال: نسترنى
  تکنیک‌های تنفس درمانی شهرزاد 3 4,023 2012/03/03, 07:38 PM
آخرین ارسال: نسترنى
  آشنایی با فواید خمیازه کشیدن ! مـه ســـا 9 10,480 2011/11/30, 10:05 PM
آخرین ارسال: naz.gigili



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست