موضوعها: 40
تشکر های اهدا شده: 7629
تشکر های دریافت شده :11823 بار در 2607 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : تقاء
داروي مورد استفاده :
2014/02/08, 06:31 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/08, 06:32 PM، توسط Prime.)
اخ اخ اخ. من دیروزش تصادف منجر به هیچی کردم و جمعه هم دنبال کاراش بودم بکل یادم رفت. خیلی دوست داشتم بیام. باید یه سیستم یادآوری دیدار هم راه بندازیم.
ایشالا دیدار های بعدی هم تو محله های باکلاس تهرون میندازید ما بیایم.
دست شما درد نکنه.
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
How wonderful life is while you're in the world
تشکر شده توسط : | nazaninamiri70 , kheiri.mahdi , matin , ehsan 10054 , hadisss , fireboud , neda.n , chipchip , nanaz , minoshka , آرزو , zohaa , maryam.N , paeazan , بی تـــا , hilda , همسر یک قهرمان , مهدی نصیری , nilo0far , mary mary , ارزو , kaveh_plus , pariya1361 |
|
موضوعها: 12
تشکر های اهدا شده: 3721
تشکر های دریافت شده :6833 بار در 1381 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : دکتر ابوالفضل امیراعلایی
داروي مورد استفاده : اکستاویا - Novartis
اقا من یکی دیگه بنویسم تو دلم مونده.تو این دیدار به فکر همه بودم که ببینمشون بجز اقای دنیانورد چقدر خوشحال شدمممم که دیدمشون دیدن ایشون و هم صحبت شدن انرژی خیلی خوبی بهم میده و خیلی دوسشون دارم مرسی که شما هم بودید
دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم
این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم
تشکر شده توسط : | kheiri.mahdi , matin , ebi , hadisss , fireboud , neda.n , chipchip , نارنجی مدرسه موشها , minoshka , آرزو , zohaa , maryam.N , بی تـــا , ahya , hilda , همسر یک قهرمان , nilo0far , علی دنیانورد , kaveh_plus , pariya1361 |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 3562
تشکر های دریافت شده :3878 بار در 865 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : سيد مسعود نبوي
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
توجـــــــــــــــــــــه توجـــــــــــــــــــــــه
دلمون لــــــــه شد
(انجمن دیدار نرفتگان دلسوخته)
تو رو آرزو نکردم
این یعنی نهایت درد
خیلی چیزا هست تو دنیا که نمیشه آرزو کرد
تشکر شده توسط : | nazaninamiri70 , عسل راد , ebi , ehsan 10054 , hadisss , fireboud , neda.n , chipchip , ayda.m , نارنجی مدرسه موشها , minoshka , آرزو , hamid , Amir , zohaa , الهام ج , maryam.N , kheiri.mahdi , بی تـــا , م.ه , ahya , hilda , همسر یک قهرمان , مریم۷۲ , nilo0far , baharan , samin12 , aalieh , pariya1361 |
|
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 18876
تشکر های دریافت شده :19068 بار در 4730 پست
سال تشخيص بيماري : }
دكتر معالج : }
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | آرزو , نارنجی مدرسه موشها , یه غریبه , minoshka , nanaz , yummy , hessam , nahid , hamid , hamid_147 , neda.n , afsaneh , zohaa , maryam.N , paeazan , ebi , kheiri.mahdi , بی تـــا , م.ه , hadisss , ahya , hilda , همسر یک قهرمان , مـه ســـا , parastoo joon , nilo0far , علی دنیانورد , baharan , mahdiye1989 , kaveh_plus , samin12 , pariya1361 |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 30
تشکر های دریافت شده :78 بار در 12 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : دادخواه
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | kheiri.mahdi , zenith , maryam.N , آرزو , zohaa , الهام ج , paeazan , hadisss , chipchip , Amir , nanaz , همسر یک قهرمان , hamid , nilo0far , minoshka , pariya1361 |
|
تشکر های اهدا شده: 739
تشکر های دریافت شده :605 بار در 73 پست
سال تشخيص بيماري : نا معلوم
دكتر معالج : خدا
داروي مورد استفاده :
2014/02/08, 11:07 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/08, 11:12 PM، توسط kheiri.mahdi.)
آخ آخ به سجاد شام ندادین آخه نمیگین این بچه پوست و استخون و گوشت چربی شده! ) ضعیف شده بهمنی پس تو چی کار می کردی ها آقا ابراهیم ؟؟!! )
خاطرم نیست تو از بارانی یا که از نسل نسیم، هرچه هستی گذرا نیست! هوایت ، بویت ... فقط آهسته بگو ...با دلم می مانی...
تشکر شده توسط : | یه غریبه , الهام ج , maryam.N , آرزو , م.ه , hadisss , chipchip , ahya , ebi , hilda , hamid_147 , minoshka , samin12 |
|
تشکر های اهدا شده: 7950
تشکر های دریافت شده :1434 بار در 228 پست
سال تشخيص بيماري : 92
دكتر معالج : مژدهی پناه
داروي مورد استفاده : سینووکس
2014/02/08, 11:14 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/08, 11:29 PM، توسط zohaa.)
باید اعتراف کنم این دیدار یکی از آرزوهای من بود باید اعتراف کنم چشام بعد از مدت ها برق زد اعتراف کنم که آرزومو خوشرنگ کردین هرکسی یه جوری ، هرکس یه رنگ ،رنگای شاد، رنگای پررنگ ،رنگی که شاید هیچ وقت پاک نشه و جا داره از کسایی که تو برآورده شدن آرزوم و خوشرنگ و خوش طعم شدنش نقش داشتن تشکر کنم از خدا که بدجور هوامو داره گرفته تا دوست عزیزم ثنا که همه جا کنارم بود تا آقای فربودی که مجوز حضور داد بدون ثبت نام تا تیم مدیریت و برنامه ریزیشون تا سمیرایی که زحمت کشیدو از میدون آزادی همراهمون شد( که هنوز نفهمیدم ما گم شده بودیم ایشون پیدامون کرد یا ایشون گم شده ما پیداشون کردیم؟)تا همه کسایی که اسماشونو یادم رفته و صداها و تصویراشون تو ذهن و قلبمه و نمیدونم چجوری ازشون تشکر کنم تا لیلا تا الهام.ج تا ندا که فیسشو یادم رفته بود تا همسر یک قهرمان تا حدیث که بوی کارون میداد بوی جنوب تا م.ه؟(مریم) که برام یه هدیه بزرگ آورد یه هدیه خوشمزه یه سینووکس خاص تا نــــــــاظم انجمن پزشکی(هیچ وقت فک نمیکردم یه ناظمو از نزدیک ببینم) تا اونا که ثبت نام کردنو نیومدن و ما تونستیم جایگزین بشیم تا احسانی که وقتی با کمک دوستاش داشت از پله ها میومد پایین حس کرد رو باله فرشته هاستو بلند داد کشید هووووورا جا داره منم بگم هوووووووووووووورا که کلی فرشته دیدم کلی آدم خاص تا آقا ابراهیم که دستش درد نکنه با خونسردی کامل تو اتوبان سوت میزد و لایی میکشید منو دوستم جیــــغ اثن یه وظعی بعد میخواستن مارو ببرن عروسی از اون ور دیگه خونه رامون ندن شب بریم پرورشگاه یعنی به زور خودمونو از ماشین ریختیم بیرون ده بدو
و در آخر جا داره که بگم ضحا ضحا که میگفتن من بودما
تو نمی دانی مردن وقتی انسان مرگ را شکست داده چه زندگیست
تشکر شده توسط : | الهام ج , kheiri.mahdi , آرزو , maryam.N , neda.n , بی تـــا , SSA , م.ه , matin , fireboud , hadisss , paeazan , chipchip , Amir , nanaz , ahya , ebi , همسر یک قهرمان , hilda , samin12 , nahid , hamid , ابراهیم , nilo0far , baharan , minoshka |
|
تشکر های اهدا شده: 5432
تشکر های دریافت شده :4556 بار در 1156 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : خانم دکتر پورطاهریان
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
خدا خیرتون بده که بهش شام ندادید
آقا مهدی مگه نمیدونید چیپ چیپ چربی خون داره
بچه تهرونی مراقب سلامتی رفیقاش هست
تشکر شده توسط : | آرزو , kheiri.mahdi , maryam.N , hadisss , chipchip , ahya , hilda , nahid , hamid_147 , hamid , nilo0far , minoshka , ebi , samin12 |
|
تشکر های اهدا شده: 739
تشکر های دریافت شده :605 بار در 73 پست
سال تشخيص بيماري : نا معلوم
دكتر معالج : خدا
داروي مورد استفاده :
خاطرم نیست تو از بارانی یا که از نسل نسیم، هرچه هستی گذرا نیست! هوایت ، بویت ... فقط آهسته بگو ...با دلم می مانی...
تشکر شده توسط : | یه غریبه , الهام ج , maryam.N , م.ه , hadisss , chipchip , nanaz , hilda , hamid , minoshka , samin12 |
|
موضوعها: 16
تشکر های اهدا شده: 3289
تشکر های دریافت شده :5123 بار در 1084 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر غلامرضا ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
2014/02/09, 12:35 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/09, 12:39 AM، توسط Saina.)
. . . .
فكر كنم ديرتر از همه رسيدم
مرسي از همه ي دوستاني كه براي بركزاري ديدار زحمت كشيدن
مخصوصا تيم عزيز مديريت
و تشكر از همه دوستاني كه از راه دور اومده بودن ،
جاي دوستان قديم خيلي خالي بود . . .
مرسي از سينا كه با حضورش واقعا خوشحالمون كرد
و مثل هميشه مرسي كه هستيد
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
تشکر شده توسط : | paeazan , kheiri.mahdi , neda.n , یه غریبه , Amir , chipchip , nanaz , ahya , م.ه , mehdisalimi , hilda , مهدی نصیری , مرتضی , hadisss , maryam.N , fireboud , hamid , آرزو , nilo0far , minoshka , kaveh_plus |
|
|