امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كنجد غني‌ترين منبع غذاي املاح معدني در جهان است
#10
ارده و شیره بسیار مقوی و خوشمزه است . و دوستانی که طبع بدنشان سرد است می تونند از جین سینگ طبیعی پودر شده به این معجون اضافه کنند .و همین طور به مخلوط شیره و عسل نیز می تونید جین سینگ اضافه کنید.

اگر مایل به خوشمزه تر شدن این معجون ها بودید می توانید کمی پودر نارگیل که خودتان پودر کرده اید به ان اضافه کنید .

استفاده از هل ساییده شده هم برای دوستانی که علاقه مند هستند توصیه می شود .

من ترکیبات فوق را تجربه کرده ام و روی فیزیک من سازگار بوده اند . در صورت بروز هرگونه مشکل نویسنده هیچ مسئولیتی ندارد.confusedconfusedconfusedlaughing3laughing3laughing3laughing3
قال الله تعالی :‍‍

من با هر بنده ام طوری رفتار می کنم که انگار همین یک بنده را دارم

اما بنده ی من طوری رفتار می کند که انگار همه خدایش هستند بجز من !!!!!!!!





 تشکر شده توسط : TootFarangi , نازلی , # پریسا #
  


پیام های داخل این موضوع
RE: خواص كنجد - توسط earth - 2011/12/15, 03:39 PM
RE: خواص كنجد - توسط TootFarangi - 2011/12/15, 03:48 PM
RE: خواص كنجد - توسط earth - 2011/12/15, 03:52 PM
RE: خواص كنجد - توسط earth - 2011/12/15, 07:25 PM
RE: خواص كنجد - توسط parastoo joon - 2011/12/15, 08:41 PM
RE: خواص كنجد - توسط Ali 324 - 2011/12/15, 09:46 PM
RE: خواص كنجد - توسط TootFarangi - 2011/12/15, 09:56 PM
RE: خواص كنجد - توسط earth - 2012/01/18, 11:30 AM
RE: خواص خوراکیها - توسط Matilat - 2010/09/26, 11:16 AM
کنجد - توسط حکیم - 2012/12/10, 11:27 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ذرت منبع عظیم ویتامین بي shokolat 9 10,318 2015/08/06, 12:27 PM
آخرین ارسال: glassheart



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست