موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 5858
تشکر های دریافت شده :14982 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : همون طوفانیان
داروي مورد استفاده :
2010/09/26, 10:15 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/03/06, 04:46 PM، توسط نازلی.)
دانه ای ضد آسم، ضد میگرن!!
این دانه بسیار مفید است و در درمان بسیاری از بیماری ها موثر می باشد،چه دانه ای است و درمان چه بیماری های را سبب می شود؟
فیبرهای غذایی موجود در كنجد اثرات بسیار مفیدی در كاهش كلسترول خون در انسان،حفاظت سلولهای كبدی در مقابل آسیب های اكسیداتیو ،پیشگیری از فشارخون بالا و افزایش ذخیره ویتامین E در حیوانات دارد.
كنجد منبع بسیار خوبی از مس،كلسیم،منیزیم و روی است.تنها یك چهارم لیوان از آن،قابلیت تامین 70.4 درصد مس ، 31.6 درصد منیزیم و 35.1 درصد از كلسیم مورد نیاز روزانه را دارد.
استفاده از این چاشنی سرشار از منیزیم در كاهش اسپاسم راههای هوایی در بیماری آسم، پیشگیری از انقباض عروق خونی كه در پیدایش حملات میگرن نقش دارند و ایجاد خواب طبیعی در زنانی كه از عوارض یائسگی رنج میبرند،موثر است.كلسیم از املاح معدنی مهم موجود در كنجد است.همچنین به دلیل تاثیر روی در چگالی املاح معدنی استخوان،به مردان سالمند توصیه میشود غذاهای غنی از «روی» را به طور مرتب در برنامههای غذایی خود بگنجانند.
به منظور برخورداری از ارزشهای غذایی نهفته در كنجد،لازم است از این ماده غذایی به عنوان جزئی مهم از چاشنیها و طعمدهندهها در برنامه غذایی خود استفاده كنید.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
تشکر شده توسط : | nazaninn , Matilat , omidvar , marjan.esmaili , mojtaba2iran , شفا یافته , PARASTOO8080 , najva , TootFarangi , nedaaa , Fatimaa , ساغر , parastoo joon , Ali 324 , نسیم , baran1390 , arezoo_azizi , # پریسا # , AVID2000 , جلال علایی موسوی |
|
موضوعها: 16
تشکر های اهدا شده: 4389
تشکر های دریافت شده :2984 بار در 980 پست
سال تشخيص بيماري : آذر 88
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
كنجد و با پوست بخوريد (قهوه اي) و همراهش حتما خرما استفاده كنيد تا همه ي ويتامين هاش بتونه جذب بشه
اگر همه انسانها کارکرد مغزشان یک میلینیوم شکمشان میبود دنیا تعریف دیگری میداشت.
موضوعها: 359
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
كنجد غنيترين منبع غذاي املاح معدني در جهان است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
يكي از روشهاي بسيار مفيد براي حفظ سلامت بدن، مصرف دانههاي طبيعي است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، مصرف اين خوردنيهاي پرخاصيت در اوقات فراغت و به ميزان متعادل ميتواند مواد ضروري براي رشد و قدرت اعضاي بدن را تامين كند.
سايت اينترنتي مدگورو در مقاله جديدي در اين باره آورده است: مصرف دانههاي خوراكي يكي از ضروريات در رژيم غذايي انسان است و نبايد آنها را از برنامههاي تغذيهاي حذف كرد. دانهها، منبع غني از آنتي اكسيدانها و ويتامينها هستند كه مصرف تمام انواع آنها براي سلامت بدن و ذهن حياتي است. تخمه آفتابگردان، دانه كتان، تخمه كدو و كنجد همگي خوراكيهاي طبيعي، خوشمزه و حاوي چربيهاي مفيد اشباع نشده هستند.
- تخمههاي آفتابگردان غني از ويتامين E هستند. اين ويتامين ميتواند به بهبود فعاليت دستگاه گردش خون كمك كند. همچنين تخمه آفتابگردان تاثير آرام بخش روي مغز دارد چون منبع غني از تريپتوفان است كه موجب ايجاد آرامش ميشود.
- تخمه كدو نيز بسيار خوشمزه و در عين حال تغذيهاي سالم و مفيد است. اين تخمهها خواصي دارند كه بواسطه آن ميتوانند بدون عوارض جانبي التهاب را برطرف كنند. تخمه كدو همچنين در برطرف كردن افسردگي بدون عوارض جانبي داروها، موثر است. براي طعم بهتر ميتوان آن را با كمي نمك و فلفل تست و مصرف كرد.
- تخمه هندوانه نيز كه اغلب به همراه ميوه آن خورده نميشود، معمولا پس از خشك كردن در آفتاب به عنوان يك خوردني جداگانه مصرف ميشود. تخمه هندوانه منبع غني از آهن، پتاسيم، ويتامينها، چربيها و كالريهايي است كه براي تغذيه روزانه ضروري هستند. براي بهرهمند شدن از خواص تخمه هندوانه حتما بايد آنها را پيش از قورت دادن خوب بجويد.
- كنجد هم بعنوان غنيترين منبع غذايي املاح معدني در جهان شناخته شده است. دانه كنجد سرشار از كلسيم، منگنز، مس، آهن، منيزيم، روي، ويتامينها و فيبر خوراكي است. همچنين يك ماده قوي ضد سرطاني موسوم به «ليگنين» به وفور در دانه كنجد يافت ميشود.
مصرف اين دانهها همراه با ميوهها و سبزيها خواص بيشتري را به بدن شما ميرساند و براي حفظ سلامت و توان جسمي و ذهني بدن بسيار موثر است.
موضوعها: 17
تشکر های اهدا شده: 3780
تشکر های دریافت شده :5819 بار در 1147 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
روغن كنجد یكی از روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است و در آمریكای شمالی و كانادا به مقدار زیاد مصرف میشود ...
روغنی برای رفع تنگی نفس
كنجد
كنجد دارای پروتئین، ویتامینهای B,D,E,F و لسیتین Lecithin میباشد. مقدار روغن آن در حدود ۵۰% است روغن كنجد مركب از حدود ۷۰% اسیدهای چرب اشباع نشده مانند لینولئیك اسید، اولئیك اسید و مقداری اسیدهای چرب اشباع شده مانند اسید پالمتیك و آراشیدیك اسید میباشد.
روغن كنجد یكی از روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است و در آمریكای شمالی و كانادا به مقدار زیاد مصرف میشود و دلیل آن است كه این روغن نه فقط كلسترول بدن را بالا نمیبرد بلكه آن را كاهش میدهد. برای تهیه روغن كنجد معمولا دانهها را میشویند تا رنگ روی آن از بین برود سپس دانهها را آسیاب كرده و در آب میریزند تا پوست آن كه سبك است روی آب بیاید كه آن را میگیرند.
بعد دانهها را خشك كرده و در آب جوش میریزند و خمیر میكنند. این خمیر را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود. این روغن را روغن سرد فشار اول مینامند و از تفاله باقیمانده تحت اثر فشار و گرما روغنی بهدست میآید كه بهنام روغن گرم یا فشار دوم معروف است كه البته ارزش غذائی روغن سرد را ندارد.
تفاله باقیمانده از این مرحله را معمولاً برای علوفه دامها بهكار میبرند. مخصوصاً این تفاله از نظر داشتن مواد پروتئینی غذای خوبی برای گاوهای شیرده است.
اگر میخواهید از روغن كنجد استفاده كنید دقت كنید كه روغن سرد فشار اول باشد كه بهنام First cold pressed معروف است زیرا در اثر حرارت دادن روغن كنجد خواص خود را از دست میدهند.
خواص داروئی
۱. از نظر طب قدیم ایران كنجد گرم و تر است. كنجد بسیار مغذی است و در اكثر كشورهای فقیر بهعنوان جانشین گوشت بهكار میرود.
۲. برای چاق شدن و تقویت نیروی جنسی موثر است.
۳. برای رفع قولنج كنجد را آسیاب كرده و با سركه مخلوط كنید و به مقدار نصف وزن كنجد، مغز بادام پوست كنده را به آن اضافه كنید آنها را پودر كنید و هر روز به مقدار یك قاشق سوپخوری از آن بخورید.
۴. كنجد گرفتگی صدا را از بین می برد.
۵. نرمكننده معده و روده است.
۶. كره كنجد كه در كانادا بهنام تاهیتی معروف است و شبیه دره میباشد غذای خوبی برای رشد بچهها است.
۷. برگ كنجد را اگر به سر بمالید باعث رشد و سیاهی موی سر میشود.
۸. دره نرمكننده معده و رودهها است.
۹. كنجد فشار خون را كاهش میدهد.
۱۰. كنجد ضد رماتیسم است.
۱۱. برای رفع ناراحتی كیسه صفرا مفید است.
۱۲. دمكرده برگ كنجد اسهال خونی را برطرف میكند.
۱۳. روغن كنجد برای رفع تنگی نفس و سرفه خشك و زخم ریه مفید است.
۱۴. روغن كنجد سوزش ادرار را رفع میكند.
۱۵. از روغن كنجد بهجای روغن زیتون در سالاد استفاده كنید.
۱۶. كنجد با همه خواصی كه دارد برای معده های ضعیف مناسب نیست زیرا ثقیلالهضم است. اینگونه اشخاص باید آن را با عسل و سركه بخورند.
" Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "
داروي مورد استفاده :
کنجد:
اين گياه خارقالعاده موجب افزايش قدرت جسمي، فكري و عامل طول عمر است.
کنجد داراي (ليسيتين) چربي فسفرداري است كه وجود آن براي نسوج و اعصاب، نهايت لزوم را دارد چرا كه ماده ضروري براي مغز و غدد انسان است و تقويت قوه حافظه بشر نيازمند اين ماده ميباشد.
تقريباً 28 درصد مغز از ليسيتين ساخته شده است و اخيراً آزمايشات علمي ثابت كرده است كه پايينبودن مقدار اين ماده باعث بروز بيماريهاي روحي رواني و عصبي ميشود.
بر خویش تکیه کن برعرش
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :3802 بار در 1226 پست
سال تشخيص بيماري : اردیبهشت 89
دكتر معالج : نوریان
داروي مورد استفاده : بتافرون
وقتی بابام نون کنجد دار می گیره میشینم کنجد هاش رو می خورم نونش خالی می مونه
ای خدا چقدر از اینا خوشم میاد هی می خورم.
فقط نمی دونم چرا من ام اس گرفتم ؟
کنجد و خرما و عسل و شیره و ... هم جزو سردی جاته به نظرم
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
داروي مورد استفاده :
(2011/12/15, 03:48 PM)Milo نوشته است: کنجد و خرما و عسل و شیره و ... هم جزو سردی جاته به نظرم آره میلو فکر کنم اصل خود سردی همیناست که نوشتی. اصلن سردیجات با پیدایش اینا به وجود اومد. ام اس هم با همینا پیدا شد.
بر خویش تکیه کن برعرش
داروي مورد استفاده :
بچه ها من این تاپیک رو خیلی وقت پیش فرستادم بیشتر از یکسال ازش می گذره. امروز مطلبی رو دیدم راجع به کنجد تو خاطرم بود که یه همچین تاپیکی رو ایجاد کردم اینه که در ادامه همین تاپیک مطلب رو فرستادم. دوستان منم ارده که از کنجد گرفته می شه رو با عسل بسیار دوست دارم ترکیبش با شیره انگور هم بسیار عالی و لذیذه ولی مواظب باشید که در خوردنش افراط نکنید چراکه من سال گذشته عادت کرده بودم صبح به صبح می رفتم پارک ورزشم رو که می کردم سر راه یه دونه نون تازه می گرفتم و می اومدم خونه با مخلوطی از ارده و عسل می خوردم حدود یک ماه چون خوشمزه هم بود متوجه نبودم که چقد دارم می خورم یه وقت به خودم اومدم دیدم دارم آتیش می گیرم. تمام صورتم پر از جوش شده بود. دهنم رو که باز می کردم فکر می کردم عین اژدها از دهنم شعله آتش بیرون میاد. من با خوردن چند تا گیلاس سردیم می شد ولی بعد از خوردن این عسل و ارده سبد سبد گیلاس می خوردم هندونه فراوانی خوردم تا اون گرمی رو یه کم تعدیل کرد. خلاصه مراقب باشید به اندازه باید مصرف کرد. چون مثل اینکه خیلی گرمه البته شاید من چون با عسل مصرف می کردم و هر روز می خوردم اونم زیاد اینطوری شده بودم.
بر خویش تکیه کن برعرش
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 12261
تشکر های دریافت شده :7970 بار در 1554 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر عظیمی.دکتر مقدسی
داروي مورد استفاده :
یه راهنمایی به منه بیچاره بکنید که بخاطر ام اس باید گرمی بخورم و از سردی کمتر استفاده کنم و بخاطر حساسیت پوستی که جدیدا گرفتم باید فقط سردی بخورم و اصلا گرمی نخورم که عین سیب سرخ نشم!؟
خوردنیه معتدله! نداریم که تا پوستم خوب خوب شه من میل بفرمایم؟
Together we stand
Divided we fall
تشکر شده توسط : | |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 7154
تشکر های دریافت شده :4994 بار در 2030 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 84
دكتر معالج : 4 پزشک
داروي مورد استفاده :
قال الله تعالی :
من با هر بنده ام طوری رفتار می کنم که انگار همین یک بنده را دارم
اما بنده ی من طوری رفتار می کند که انگار همه خدایش هستند بجز من !!!!!!!!
|