2011/11/08, 06:27 PM
كنجد غنيترين منبع غذاي املاح معدني در جهان است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
يكي از روشهاي بسيار مفيد براي حفظ سلامت بدن، مصرف دانههاي طبيعي است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، مصرف اين خوردنيهاي پرخاصيت در اوقات فراغت و به ميزان متعادل ميتواند مواد ضروري براي رشد و قدرت اعضاي بدن را تامين كند.
سايت اينترنتي مدگورو در مقاله جديدي در اين باره آورده است: مصرف دانههاي خوراكي يكي از ضروريات در رژيم غذايي انسان است و نبايد آنها را از برنامههاي تغذيهاي حذف كرد. دانهها، منبع غني از آنتي اكسيدانها و ويتامينها هستند كه مصرف تمام انواع آنها براي سلامت بدن و ذهن حياتي است. تخمه آفتابگردان، دانه كتان، تخمه كدو و كنجد همگي خوراكيهاي طبيعي، خوشمزه و حاوي چربيهاي مفيد اشباع نشده هستند.
- تخمههاي آفتابگردان غني از ويتامين E هستند. اين ويتامين ميتواند به بهبود فعاليت دستگاه گردش خون كمك كند. همچنين تخمه آفتابگردان تاثير آرام بخش روي مغز دارد چون منبع غني از تريپتوفان است كه موجب ايجاد آرامش ميشود.
- تخمه كدو نيز بسيار خوشمزه و در عين حال تغذيهاي سالم و مفيد است. اين تخمهها خواصي دارند كه بواسطه آن ميتوانند بدون عوارض جانبي التهاب را برطرف كنند. تخمه كدو همچنين در برطرف كردن افسردگي بدون عوارض جانبي داروها، موثر است. براي طعم بهتر ميتوان آن را با كمي نمك و فلفل تست و مصرف كرد.
- تخمه هندوانه نيز كه اغلب به همراه ميوه آن خورده نميشود، معمولا پس از خشك كردن در آفتاب به عنوان يك خوردني جداگانه مصرف ميشود. تخمه هندوانه منبع غني از آهن، پتاسيم، ويتامينها، چربيها و كالريهايي است كه براي تغذيه روزانه ضروري هستند. براي بهرهمند شدن از خواص تخمه هندوانه حتما بايد آنها را پيش از قورت دادن خوب بجويد.
- كنجد هم بعنوان غنيترين منبع غذايي املاح معدني در جهان شناخته شده است. دانه كنجد سرشار از كلسيم، منگنز، مس، آهن، منيزيم، روي، ويتامينها و فيبر خوراكي است. همچنين يك ماده قوي ضد سرطاني موسوم به «ليگنين» به وفور در دانه كنجد يافت ميشود.
مصرف اين دانهها همراه با ميوهها و سبزيها خواص بيشتري را به بدن شما ميرساند و براي حفظ سلامت و توان جسمي و ذهني بدن بسيار موثر است.
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
يكي از روشهاي بسيار مفيد براي حفظ سلامت بدن، مصرف دانههاي طبيعي است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، مصرف اين خوردنيهاي پرخاصيت در اوقات فراغت و به ميزان متعادل ميتواند مواد ضروري براي رشد و قدرت اعضاي بدن را تامين كند.
سايت اينترنتي مدگورو در مقاله جديدي در اين باره آورده است: مصرف دانههاي خوراكي يكي از ضروريات در رژيم غذايي انسان است و نبايد آنها را از برنامههاي تغذيهاي حذف كرد. دانهها، منبع غني از آنتي اكسيدانها و ويتامينها هستند كه مصرف تمام انواع آنها براي سلامت بدن و ذهن حياتي است. تخمه آفتابگردان، دانه كتان، تخمه كدو و كنجد همگي خوراكيهاي طبيعي، خوشمزه و حاوي چربيهاي مفيد اشباع نشده هستند.
- تخمههاي آفتابگردان غني از ويتامين E هستند. اين ويتامين ميتواند به بهبود فعاليت دستگاه گردش خون كمك كند. همچنين تخمه آفتابگردان تاثير آرام بخش روي مغز دارد چون منبع غني از تريپتوفان است كه موجب ايجاد آرامش ميشود.
- تخمه كدو نيز بسيار خوشمزه و در عين حال تغذيهاي سالم و مفيد است. اين تخمهها خواصي دارند كه بواسطه آن ميتوانند بدون عوارض جانبي التهاب را برطرف كنند. تخمه كدو همچنين در برطرف كردن افسردگي بدون عوارض جانبي داروها، موثر است. براي طعم بهتر ميتوان آن را با كمي نمك و فلفل تست و مصرف كرد.
- تخمه هندوانه نيز كه اغلب به همراه ميوه آن خورده نميشود، معمولا پس از خشك كردن در آفتاب به عنوان يك خوردني جداگانه مصرف ميشود. تخمه هندوانه منبع غني از آهن، پتاسيم، ويتامينها، چربيها و كالريهايي است كه براي تغذيه روزانه ضروري هستند. براي بهرهمند شدن از خواص تخمه هندوانه حتما بايد آنها را پيش از قورت دادن خوب بجويد.
- كنجد هم بعنوان غنيترين منبع غذايي املاح معدني در جهان شناخته شده است. دانه كنجد سرشار از كلسيم، منگنز، مس، آهن، منيزيم، روي، ويتامينها و فيبر خوراكي است. همچنين يك ماده قوي ضد سرطاني موسوم به «ليگنين» به وفور در دانه كنجد يافت ميشود.
مصرف اين دانهها همراه با ميوهها و سبزيها خواص بيشتري را به بدن شما ميرساند و براي حفظ سلامت و توان جسمي و ذهني بدن بسيار موثر است.