2011/04/26, 08:40 AM
(2011/04/23, 10:41 PM)sama نوشته است: سلام من هم شنیدم و میخورم . از گیاهان دارویی هم استفاده میکنم . همیشه انجیر و بادام همراه داشته باشید هر وقت گشنه شدید بخورید . مغز بادام گردو فندوق پسته را با عسل و پودر هل در مخلوظ کن مخلوط کنید و روزی یک قاشق بخورید . از گوشت بوقلمون و شتر و شتر مرغ بیشتر استفاده کنید . کوسه ماهی هم در روغن زیتون و زعفران و لیمو ترش تازه بخوابونید بعد از نیم ساعت کباب کنید . فقط کوسه ماهی گرمه و خوبه .کوسه ماهی رو از کجا میشه تهیه کرد.منظورتون شیر ماهی نیست؟چون این ماهی که تو مغازه ها تکه شده فروخته میشه پوستی شبیه کوسه داره و شاید منظورتون اون باشه ولی من تا الان نشنیدم کوسه ماهی بفروشند.
بادباچراغ خاموش کاری ندارد،اگردرسختی هستی بدان که روشنی...