ارسالها: 147
موضوعها: 17
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 3780
تشکر های دریافت شده :5819 بار در 1147 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
مصرف کافئین در پیشگیری از بیماری ام اس موثر است
نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف مواد کافئین دار از جمله قهوه در پیشگیری از بیماری فلج اعصاب یا ام اس موثر است.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، آزمایشات انجام شده بر روی موشهای آزمایشگاهی نشان داد که اگر این موشها در روز شش تا هشت فنجان قهوه مصرف کنند احتمال ابتلای آنها به بیماری شبیه به ام اس انسانی بسیار کمتر است.
پژوهشگران امیدوارند که این یافته به کشف روشهای جدیدی برای جلوگیری از بروز ام اس در انسانها شود.
بر اساس مطالعات منتشر شده در مجله پیشرفتهای آکادمی ملی علوم، به نظر میرسد که کافئین نقش قابل ملاحظهای در پیشگیری از آسیب سیستم عصبی دارد.
اما کارشناسان توصیه میکنند که مقدار مصرف نباید بیشتر از پنج فنجان در روز باشد؛ چرا که بر اساس شواهد و مدارک پزشکی استفاده از مقادیر بیشتر خطر ابتلا به دیابت را تشدید میکند.
در حالی که هنوز واکنش زنجیرهای که منجر به بروز ام اس میشود هنوز کاملا درک نشده است اما گفته میشود که یک مشکل اصلی در این رابطه ورود سلولهای ایمنی به سیستم اعصاب مرکزی است.
در این شرایط سیستم ایمنی خودکار بدن به بدن حمله ور میشود و به تدریج و در حال پیشروندهای غلافهای چربی میلین را تخریب میکند. این غلافها نقش حفاظت از رشتههای عصبی را برعهده دارند.
درمانهای فعلی برای ام اس تنها به کند کردن روند پیشرفت بیماری پس از ابتلا محدود میشود.
در دانشگاه کورنل در آمریکا و دانشگاه تورکو در فنلاند، پژوهشگران در تلاش برای استفاده از یک بیماری در موش موسوم به «التهاب میلین مغز تجربی سیستم ایمنی خودکار یا EAE هستند تا پیشرفت ام اس در انسان را از این طریق نمونه سازی کنند. یکی از تاثیرات کافئین هم در موش و هم در انسانها تاثیر روی مولکولی با عنوان آدنوسین است که در خواب و تولید انرژی نقش اصلی ایفا میکند.
وقتی موشها کافئین مصرف میکنند، آدنوسین نمیتواند به یک گیرنده خاص روی سطح سلولها مرتبط شود.
به نظر میرسد که این حالت در عوض روی توانایی سلولهای دستگاه ایمنی برای ورود به سیستم عصبی در بخشی از مغز تاثیر غیر مستقیم داشته باشد و در نتیجه موشها به EAE مبتلا نمیشوند.
" Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "
ارسالها: 490
موضوعها: 16
تاریخ عضویت: Apr 2011
تشکر های اهدا شده: 3289
تشکر های دریافت شده :5123 بار در 1084 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر غلامرضا ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
محل سکونت : تهران
2011/09/22, 11:41 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/09/22, 11:44 PM، توسط Saina.)
كافئين باعث كاهش خستگي شده، هوشياري و بيداري را افزايش ميدهد و تمركز را نيز بهبود ميبخشد
اما همانطور كه مصرف كافي آن فوايدي در بر دارد، افراط در مصرف آن ميتواند مشكلاتي را نيز ايجاد كند
بنابراين بهتر است بدانيد مصرف چه مقدار كافئين زياد و بيش از حد به حساب ميآيد و چه زماني بايد به فكر راهحلي منطقي براي قطع يا كاهش مصرف آن باشيد.
براي بيشتر افراد بزرگسالي كه از نظر سلامتي نيز مشكلي ندارند، به طور متوسط مصرف روزانه 200 تا 300 ميليگرم يعني 2 تا 4 فنجان قهوه دمكرده خطري ندارد
و مشكلي ايجاد نميكند، اما در برخي شرايط و موقعيتهاي خاص، لازم است مصرف كافئين محدود شده يا حتي به طور كامل قطع شود.
اگرچه مصرف متعادل كافئين هيچگونه مشكلي براي فرد ايجاد نخواهد كرد، اما مصرف بيش از حد آن ميتواند علائم و عوارض ناخوشايندي داشته و سبب بروز
مشكلاتي جدي شود.
بنا بر نظر متخصصان، مصرف بيش از حد كافئين ـ بيش از 500 يا 600 ميليگرم در روز ـ ميتواند باعث بيخوابي، عصبانيت، كجخلقي، بيقراري، بروز ناراحتيها و
مشكلات گوارشي و افزايش سرعت ضربان قلب شود.
البته توجه داشته باشيد كه اين مقادير و عوارض در مورد افراد مختلف، متفاوت است. بعضي از افراد نسبت به كافئين حساسيت بيشتري داشته و بيشتر تحت تاثير
قرار ميگيرند بنابراين اگر شما هم مستعد تجربه كردن چنين علائمي هستيد، به خاطر داشته باشيد كه مقدار بسيار كمي از كافئين ـ يك فنجان چاي يا قهوه در روز
ـ نيز ميتواند سبب بروز اثراتي مانند بيخوابي و بيقراري بشود.
واكنش و اثرات مصرف كافئين، به عادت فرد نيز بستگي دارد. به همين دليل معمولا افرادي كه به مصرف كافئين عادت ندارند، حساسيت بيشتري نشان داده و اثرات
منفي آن نيز برايشان بيشتر از ديگران است. البته سن، جنسيت و استفاده از داروهايي خاص نيز در اين زمينه موثر است.
مصرف برخي داروها و مكملهاي گياهي نيز با كافئين تداخل دارد. به عنوان مثال مصرف برخي داروها ميتواند سبب شود كه كافئين مدت زمان بيشتري در بدن فرد باقي بماند.
در نتيجه اثرات نامطلوب آن نيز افزايش مييابد. بنابراين به خاطر داشته باشيد كه در چنين شرايطي بهترين كار مشورت با پزشك يا داروساز است تا در مورد مصرف و تداخل كافئين و داروها اطلاع پيدا كنيد.
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
ارسالها: 274
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 2685
تشکر های دریافت شده :1747 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : 75
دكتر معالج : دکتر معتمدیان - دکتر نظرباغی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : ارومیه
اینم باز از اون حرفهاست یه روز میگن چای و قهوه نخورین یه روز میگن بخورین
ارسالها: 638
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 10876
تشکر های دریافت شده :8350 بار در 2587 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : مب ترا - Roche Pharma
محل سکونت : اهواز
من توی یک سایت خوندم که نوشته بود مصرف چای قهوه و کاکائو واسه ام اس ضرر داره از اون موقع تا حالا هم نخوردم
براى تو
براى چشمهايت..
براى من
براى دردهايم..
براى ما
اى كاش خدا كارى بكند...
ارسالها: 490
موضوعها: 16
تاریخ عضویت: Apr 2011
تشکر های اهدا شده: 3289
تشکر های دریافت شده :5123 بار در 1084 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر غلامرضا ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
محل سکونت : تهران
مصرف برخي داروها و مكملهاي گياهي نيز با كافئين تداخل دارد. به عنوان مثال مصرف برخي داروها ميتواند سبب شود كه كافئين مدت زمان بيشتري در بدن فرد باقي بماند.
در نتيجه اثرات نامطلوب آن نيز افزايش مييابد. بنابراين به خاطر داشته باشيد كه در چنين شرايطي بهترين كار مشورت با پزشك يا داروساز است تا در مورد مصرف و تداخل كافئين و داروها اطلاع پيدا كنيد.
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
ارسالها: 453
موضوعها: 21
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 11128
تشکر های دریافت شده :4326 بار در 1015 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : خانم دکتر يعغوبي
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : مازندران
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
ارسالها: 558
موضوعها: 67
تاریخ عضویت: Jul 2011
تشکر های اهدا شده: 4235
تشکر های دریافت شده :2443 بار در 630 پست
سال تشخيص بيماري : 1362
دكتر معالج : طباطبائی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
به نظر من خوردن هر چیزی به صورت متعادل ضرری نداره و نباید ماده غذائی رو از سبد غذائی حذف کرد .
اگر دقت کرده باشید پزشکان در یه دوره عواملی رو برای انسان بد میدانند و در زمانی دیگر آن موارد را
مفید ذکر میکنند ونتایج تخقیقات ضدو نقیض است پس با اعتدال در مصرف مواد غذائی و امور دیگر بهتر
زندگی کنیم .
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
ارسالها: 711
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 4789
تشکر های دریافت شده :11908 بار در 4627 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : -خدا
داروي مورد استفاده : سینوتک
محل سکونت : سرزمین خدا
2011/10/04, 05:17 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/10/04, 06:00 PM، توسط پویش.)
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
ارسالها: 378
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2015
تشکر های اهدا شده: 2151
تشکر های دریافت شده :1414 بار در 399 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده : اسویمر
محل سکونت :
2015/08/25, 08:38 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/08/25, 08:39 AM، توسط niloofary.)
آیا مصرف کافئین خطر ابتلا به ام.اس را کاهش میدهد؟
بر اساس مطالعهای که در شصت و هفتمین نشست سالانه آکادمی مغز و اعصاب آمریکا در واشنگتن ارائه شد، نوشیدن قهوه نقش بسزایی در کاهش خطر ابتلا به اسکلروز چندگانه یا ام.اس (MS) ایفا میکند. همچنین گفته میشود که مصرف کافئین تاثیر قابل توجهی بر کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون و بیماری آلزایمر دارد. به گفته دکتر الن موری، استادیار دانشکده پزشکی بالتیمور و عضو آکادمی مغز و اعصاب آمریکا، مصرف قهوه نقش موثری در کاهش شیوع ام.اس دارد؛ مطالعات نشان میدهند که قهوه حاوی موادی است که از مغز در برابر ام.اس محافظت میکنند. در این مطالعه، محققان به بررسی مجدد یک مطالعه سوئدی پرداختند که بر روی 1،629 از افراد مبتلا به ام.اس و 2807 از افراد سالم انجام گرفته بود. آنها از دادههای یک مطالعه دیگر در ایالات متحده نیز استفاده کردند که بر روی 1،159 از افراد مبتلا به ام.اس و 1172 نفر از افراد سالم انجام شده بود.
محققان، عادت مصرف قهوه را در میان افراد بیمار و غیر بیمار مورد مقایسه قرار دادند. عوامل جانبی مانند سن، جنس، کشیدن سیگار، شاخص توده بدنی و عادت آفتاب گرفتن نیز در این مطالعه در نظر گرفته شدند.
بر اساس یافتههای مطالعه سوئدی، افرادی که قهوه نمینوشند، در مقایسه با افرادی که پیش از ابتلا به ام.اس حداقل روزی شش فنجان قهوه مینوشند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به ام.اس قرار دارند. نوشیدن فراوان قهوه در 5 تا 10 سال مانده به بروز علائم، نقش بسزایی در جلوگیری از شیوع ام.اس دارد.
(منبع: mayoclinic)
http://www.ghatreh.com/news/nn27216061/%...9%87%D8%AF
تاریخ انتشار : 1394/06/02
ارسالها: 2
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: May 2016
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 94
دكتر معالج : azimi
داروي مورد استفاده : سینوتک
محل سکونت :