(2016/04/17, 09:15 PM)nahid نوشته است: من به بیمه تکمیلیم گفته بودم بیمار خاصم، برام پرونده خاص تشکیل داد که هزینه های بیماریمو بده ، منم سالی یه بار مدارک هزینه های درمان مثل آزمایش و MRI و آمپول سینووکس رو میبردم بعد از کلی معطلی و 20-30 بار کپی گرفتن از صفحه اول بیمه و نسخه و.....حواله هایی میدن که چند هفته بعد پولش رو بریم از بانک بگیریم . چون معلوم نیست هر حواله مربوط به کدوم هزینه هست ، مم پولو میگرفتم و دلم خوش بود که هزینه ام آر آی و آزمایش و داروی ام اس تقریبا رایگان درمیاد !ناهید جان قرارداد بیمه تکمیلی برای هر گروه متفاوته
ولی اینطور نیست ،
اصلا نمیدونم چطور حساب میکنن ، بیمه تکمیلی برای افراد عادی هم بیشتر هزینه MRI رو باید بده ، دو ساله که گفتن آزمایش تا سالی 200 هزار تومن تحت پوشش بیمه س ، ولی من که ندیدم هزینشو درست بدن.
پس چه فرقی بین من و غیر بیمار خاص هست که پرونده جدا دارم ؟ حتا پول آمپولامو رو هم کامل ندادن تا حالا . در صورتی که تو قرارداد بیمه اینطور ننوشته برای بیماران خاص.
الان رفتم سرچ کردم تعهدات بیمه رو دوباره خوندم ، برای داروی ام اس 25 درصد فرانشیز هست. پس 75 درصدشو میدن .
خدا رو شکر که تو تهرانم دو تا از داروخانه ها دارن رایگان میدن ،من رفتم سر 10 دقیقه کارم راه افتاد و رایگان گرفتم ، دیگه از دست بیمه راحت شدم برای آمپول البته فقط !
یکی ممکنه تو قراردادش هزینه ام آر آی و سونوگرافی و ... 400 تومن باشه یکی دیگه 100 تومن
فرانشیز هم همینطوره و معمولا از 10% به بالاست
قراردادها فرق داره باهم
درضمن شما فقط 10% قیمت دارو رو میدید منظورم داروی ایرانیه و شهرستانها رایگانه
مثلا اگر اسویمر 150 تومن میگیرید قیمت اصلیش 1.5 میلیون هست و در شهرستانها رایگانه