2015/06/03, 08:44 PM
یه چیزی نگین که چن روز دیگه بگن ام اس بیماری خودشیفتگان !
( آخه بعضیا گفتن ! )
آخه چه ارتباطی از نظر عقلی ، علمی و ... بین ام اس و زیبایی صورت میتونه باشه ؟!
چند سال پیش تو سایت یه آدم خیلی سنتی که طبشم مث خودش بود ، ام اس رو بیماریی معرفی کرده بود که از غرور و تکبر ناشی میشه و مبتلایان کسانی هستن که که منم منم میکنن !
خیلی عصبانی شدم از این که اون آدم کم سواد چنین ادعایی کرده و بیماری ما رو روحی معرفی کرده ! اعتراض هم کردم و دیدم بعضیای دیگه هم قبلا اعتراض کردن ولی بالاخره هنوز مطالب مزخرفش هست و یه عده میبینن و باورشون میشه.
حالا شما کاری نکنید که فکر کنن ادعاهاش درسته !
بالاخره شایعه از یه جایی شروع میشه و ادامه پیدا میکنه .
چون ام اس برخلاف بیشتر بیماری ها مربوط به جوانانه و جوانان هم معمولا زیباتر از سالمندان هستن و از طرفی این بیماری برخلاف خیلی از بیماری ها روی ظاهر اثر بدی نمیذاره ، این شایعه پیش اومده .
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته !
چرا فک میکنم من قبلا این حرفا رو زدم ؟
( آخه بعضیا گفتن ! )
آخه چه ارتباطی از نظر عقلی ، علمی و ... بین ام اس و زیبایی صورت میتونه باشه ؟!
چند سال پیش تو سایت یه آدم خیلی سنتی که طبشم مث خودش بود ، ام اس رو بیماریی معرفی کرده بود که از غرور و تکبر ناشی میشه و مبتلایان کسانی هستن که که منم منم میکنن !
خیلی عصبانی شدم از این که اون آدم کم سواد چنین ادعایی کرده و بیماری ما رو روحی معرفی کرده ! اعتراض هم کردم و دیدم بعضیای دیگه هم قبلا اعتراض کردن ولی بالاخره هنوز مطالب مزخرفش هست و یه عده میبینن و باورشون میشه.
حالا شما کاری نکنید که فکر کنن ادعاهاش درسته !
بالاخره شایعه از یه جایی شروع میشه و ادامه پیدا میکنه .
چون ام اس برخلاف بیشتر بیماری ها مربوط به جوانانه و جوانان هم معمولا زیباتر از سالمندان هستن و از طرفی این بیماری برخلاف خیلی از بیماری ها روی ظاهر اثر بدی نمیذاره ، این شایعه پیش اومده .
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته !
چرا فک میکنم من قبلا این حرفا رو زدم ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد