2014/11/24, 08:38 PM
شاااااااید کسی نگرانم باشه پس اینجا مینویسم با اجازه ناظر
من در راه آهن تهران دو ساعت قبل از حرکت از یه پله افتادم و صورتم محکم خورد به زمین.از بینی درد داشتم جیغ میزدم و گریه میکردم
برانکارد آوردن و من روی اون به حمید زنگ زدم که اینا چکم کردن میگن سفرتو لغو کن و بیا ببریمت دکتر با گریه من از دیروز از خونه زدم بیرون
طفل معصوم حمید
من گفتم نه من میرم اولین سفرمه و میخوام برم
سوالای ام اسی اون خانم رو جواب دادم و اون آقا هم راهنماییم کرد
امضا زدم و اومدم سفر
با حرفهای خانمه نمیدونم مدرکش چی بود گفتم یعنی فردا بینی من باد میکنه به این بزرگی؟
احتمالش بود
حمید که اومد رفت باهاشون حرف زد و گفت 4 میلبونه ها، گفتم نه بابا عمل زیبایی که نمیکنن مجانی
اینو بدونین اگه در راه آهن و یا ترمینال برای کسی سانحه ای رخ بده خودشون میبرنش دکتر و همه چی رایگانه.من که نمیدونستم
من اومدم سفر یخ هم گذاشتم و ژلوفن هم خوردم و مشکلی پیش نیومد
نمیخواستم به خانواده بگم و با دوستم برم عکس و دکتر
امااااا امشب به خواهرم گفتم، یه دستی زد به بینیم و گفت نه نشکسته بعد از یک هفته که مشکلی نداره هنوز.حتی گفت اینم مثه پات و هیچیش نیست
و من بسی ذوقیدم
من در راه آهن تهران دو ساعت قبل از حرکت از یه پله افتادم و صورتم محکم خورد به زمین.از بینی درد داشتم جیغ میزدم و گریه میکردم
برانکارد آوردن و من روی اون به حمید زنگ زدم که اینا چکم کردن میگن سفرتو لغو کن و بیا ببریمت دکتر با گریه من از دیروز از خونه زدم بیرون
طفل معصوم حمید
من گفتم نه من میرم اولین سفرمه و میخوام برم
سوالای ام اسی اون خانم رو جواب دادم و اون آقا هم راهنماییم کرد
امضا زدم و اومدم سفر
با حرفهای خانمه نمیدونم مدرکش چی بود گفتم یعنی فردا بینی من باد میکنه به این بزرگی؟
احتمالش بود
حمید که اومد رفت باهاشون حرف زد و گفت 4 میلبونه ها، گفتم نه بابا عمل زیبایی که نمیکنن مجانی
اینو بدونین اگه در راه آهن و یا ترمینال برای کسی سانحه ای رخ بده خودشون میبرنش دکتر و همه چی رایگانه.من که نمیدونستم
من اومدم سفر یخ هم گذاشتم و ژلوفن هم خوردم و مشکلی پیش نیومد
نمیخواستم به خانواده بگم و با دوستم برم عکس و دکتر
امااااا امشب به خواهرم گفتم، یه دستی زد به بینیم و گفت نه نشکسته بعد از یک هفته که مشکلی نداره هنوز.حتی گفت اینم مثه پات و هیچیش نیست
و من بسی ذوقیدم
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد