امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صحبت هاي دكتر صحراييان در شبكه 3
حمید جان دقیقاً به موضوع خوبی اشاره کردی، منظورم گذشت زمانه.
مسئله ایی که به اشتباه در مدت چندین دهه در جامعه رواج داشته رو نمیشه به سرعت تغییر داد، ولی اگر مثلاً بعد از 10 سال یا بیشتر از کذشت بیماریت به اطرافینت بگی ام اس داشتی و هیچ مشکل خاصی هم نداشتی پذیرشش خیلی راحت تره تا اینکه از همون اول بگی ام اس دارم ولی هیچ مشکل خاصی ندارم!
گذشت زمان تکلیف خیلی مسائل رو روشن میکنه، پس بهتره تلاشهامون برای فرهنگ سازی مثل درجا زدن نباشه که علی رغم مصرف انرژی کاری از پیش نبریم به نظرم باید یه کمی صبور باشیم تا بتونیم بهتر به نتیجه برسیم!

حمید جان هیچ کدوم از ماها به صورت صد در صد مستقل زندگی نمیکنیم بلکه باید در بیان مسائل خصوصیمون مثل همین ام اس یه کمی محتاطتر با دیگران برخورد کنیم، شاید در آینده فرزند تو نخواد کسی از ام اس پدرش خبر داشته باشه! شاید اعلام ام اس تو رو زندگی فرزند سالمت تاثیر منفی بزاره! شاید مثلاً الان بعضیها فکر کنند ام اس ژنتیکی و حالا که تو داری پس خواهرت هم دیر یا زود میگیره و این مسئله تو زندگی آینده خواهرت تاثیر منفی بزاره! به نظر من باید یه کمی صبر کنیم و با دقت تر تصمیم بگیریم و در مورد عواقب تصمیمون یه کمی واقع بینانه تر فکر کنیم چون همه مردم و اطرافیان ما اطلاعات درستی مثل پزشکت یا بچه هایی که ام اس رو از نزدیک لمس کردن و میدونن که مسئله خاصی نیست رو ندارند!
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!

پیام های داخل این موضوع
RE: صحبت هاي دكتر صحراييان در شبكه 3 - توسط pariya - 2010/11/14, 10:26 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بيان تجربه ها در مورد نظريه دكتر زامبوني kaj 55 44,916 2017/01/22, 06:00 PM
آخرین ارسال: Aydanima
  برنامه مناظره شبكه 1 spring 24 17,463 2014/04/18, 02:28 PM
آخرین ارسال: سالومه
  صحبت های دکتر نمازی fireboud 7 7,378 2012/12/22, 12:56 PM
آخرین ارسال: paeazan
  همايش درمانهاي نوين ام اس توسط دكتر نبوي parastoo joon 4 4,779 2012/01/18, 09:13 PM
آخرین ارسال: parastoo joon
  موقوف نامه دكتر بسكي Matilat 2 9,595 2010/09/26, 11:41 AM
آخرین ارسال: Matilat

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
13 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست