عمو مهربان من شما رو نمیشناسم، و با اخلاقت آشنایی ندارم
ولی مهم اینه که چی تو سر شما میگذره که این سوال رو مطرح میکنی؟
اگه دنبال راه گربه میگردی که هیچی بحثی نداریم
اما اگه واقعا میخوای بدونی لازمه ثبت بشه یا نه
از نظر من نیازی نیست،چون مثل آمپولی که هر هفته میزنی میشه
ودایما در هراسی که نکنه اینجوری کنه
نکنه اونجوری کنه
نکنه
نکنه
و زندگیی که اسمش زندگی مشترکه برای اون شخص که برای بیمار بودنش سند تهیه شده همیشه میشه جهنم
البته من توی پروفایلت چیزی ندیدم که بفهمم MSداری یا نه
نمیدونم درک هفته ای یه درد که حالا میخواد براش بشهثانیه ایی یه درد برات آسونه یا نه
این مطلب بخصوص برای ثبت بیماری برای دخترا بیشتر برام مهم بود
که البته برای آقایون هم مهمه
ولی مهم اینه که چی تو سر شما میگذره که این سوال رو مطرح میکنی؟
اگه دنبال راه گربه میگردی که هیچی بحثی نداریم
اما اگه واقعا میخوای بدونی لازمه ثبت بشه یا نه
از نظر من نیازی نیست،چون مثل آمپولی که هر هفته میزنی میشه
ودایما در هراسی که نکنه اینجوری کنه
نکنه اونجوری کنه
نکنه
نکنه
و زندگیی که اسمش زندگی مشترکه برای اون شخص که برای بیمار بودنش سند تهیه شده همیشه میشه جهنم
البته من توی پروفایلت چیزی ندیدم که بفهمم MSداری یا نه
نمیدونم درک هفته ای یه درد که حالا میخواد براش بشهثانیه ایی یه درد برات آسونه یا نه
این مطلب بخصوص برای ثبت بیماری برای دخترا بیشتر برام مهم بود
که البته برای آقایون هم مهمه
حدیث قدسی:
هر گاه عبدی گناه می کند قطعه ای از زمین که در آن محل این گناه را انجام داده است از خدا اجازه می خواهد بنده را در کام خود فرو ببرد و آن سقفی که روی سر آنهاست از سقف بناها یا آسمان است از خدا اذن می طلبند که بر سر آنان خراب شود .
اما خداوند متعال می گوید :
دست از بنده من بردارید و به او مهلت بدهید زیرا شما او را خلق نکرده اید اگر او را خلق کرده بودید به او رحم میکردید.
هر گاه عبدی گناه می کند قطعه ای از زمین که در آن محل این گناه را انجام داده است از خدا اجازه می خواهد بنده را در کام خود فرو ببرد و آن سقفی که روی سر آنهاست از سقف بناها یا آسمان است از خدا اذن می طلبند که بر سر آنان خراب شود .
اما خداوند متعال می گوید :
دست از بنده من بردارید و به او مهلت بدهید زیرا شما او را خلق نکرده اید اگر او را خلق کرده بودید به او رحم میکردید.