موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 11128
تشکر های دریافت شده :4326 بار در 1015 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : خانم دکتر يعغوبي
داروي مورد استفاده :
2011/09/07, 10:13 PM
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
تشکر شده توسط : | mrz81 , najva , hanie , بهــار , seyyed reza , arezoo_azizi , paeazan , بیخیال , سمانه میم , movahedi , A.Kh |
|
موضوعها: 16
تشکر های اهدا شده: 3289
تشکر های دریافت شده :5123 بار در 1084 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر غلامرضا ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
درسته که به MS افتخار دادم که در کنارم باشه ولی انقدر به خودم میرسم تا چشش درآد و از رو بره
شاید بگی خیلی از خود راضی و ..... هستم ولی باور کن قبل از بیماریم تو هر مجلس و مهمونی که میرفتم همه ازم تعریف میکردن و تو چشم بودم
چه خواستگارا که ردیف میشد . . . { البته من به همشون جواب رد میدادم و میگفتم قصد ادامه تحصیل دارم }. . .
بعدازاینکه به MS افتخار دادم ، تا یه مدت همش خونه بودم ولی با کمک معبودم و خانواده و دوستای خوبم همه چیزو عوض کردم
تازه فعال تر از قبلم شدم ، داوطلبانه همه جاهستم ، به هیچ مراسمی نه نمیگم { البته نه جاهایه بدااا }
با اینکه رشتم تربیت بدنیه الان 2 ترمه که شاگرد اولم
و همیشه خدارو به خاطر خودش ، خانوادم ، دوستای گلم و MS شاکرم . . .
فقط کافیه به ارادت ایمان داشته باشی و بخوای . . .
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
تشکر شده توسط : | mrz81 , Prime , ارزو , TootFarangi , successful , ELI , Ali 324 , najva , هاجی , Mahdieh , بهــار , havaars , شفا یافته , Hasty , عمومهربان , مریم جاهد , ساغر , Matilat , negar_ka84 , maedeh , roshanak.z , arezoo_azizi , soly , edarzi , seyyed reza , maryamjoooon , parisa2011 , farkhonde , زهرا59 , شیرین , hamid t , Liya , nazii , sooorooosh , roya-n , spring , Ermia , برگ 7 , mirzaee , آقا صادق , بیخیال , سمانه میم , movahedi , A.Kh |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 296
تشکر های دریافت شده :159 بار در 45 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : *
داروي مورد استفاده :
من یه بار تو جمعی که نمی دونستن ام اس دارم شرکت کردم یه عدم تعادل کوچولو باعث شد با کله بیام وسط سفره (اون موقع دچار دوبینی شدید هم بودم )
عکس العمل افراد حاضر در جمع خیلی جالب بود مخصوصا که یکی گفت : بیچاره این هم رو اورده به قرص های روان گردان
تشکر شده توسط : | zenith , kiana , شفا یافته , رنگین کمان , soly , farkhonde , شیرین , amirfarhag , نیوشا... , sooorooosh , spring , Ermia , برگ 7 , mirzaee , آقا صادق , بیخیال , سمانه میم , movahedi , A.Kh |
|
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
فرقی با گذشته نکرده. دیگران که نمیدونن ، خودمم یادم میره بیشتر وقتا ، هفته ای یه بار یادش می افتم.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 26
تشکر های اهدا شده: 5187
تشکر های دریافت شده :4311 بار در 1920 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر محمود عابدینی (عاشقشم)
داروي مورد استفاده : بتافرون
زندگی نبرد است جرات حضور در آن را داشته باشید
تشکر شده توسط : | Hasty , ارزو , ELI , Ali 324 , شفا یافته , roshanak.z , farkhonde , زهرا59 , Liya , spring , برگ 7 , mirzaee , آقا صادق , بیخیال , سمانه میم , movahedi , A.Kh |
|
موضوعها: 40
تشکر های اهدا شده: 7629
تشکر های دریافت شده :11823 بار در 2607 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : تقاء
داروي مورد استفاده :
عجب سوالی؟!؟
اونقدر در مهمانی ها و مراسم ها و جشن ها حضور پیدا کردم که وقت نمی کنم به شغلم و زندگی عادی ام برسم.
البته از بعد از ام اس.
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
How wonderful life is while you're in the world
تشکر شده توسط : | ارزو , fireboud , Saina , بهــار , Hasty , arezooo82 , Matilat , maedeh , رنگین کمان , arezoo_azizi , farkhonde , زهرا59 , شیرین , hamid t , Liya , sooorooosh , spring , بیخیال , سمانه میم , movahedi , A.Kh |
|
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 2685
تشکر های دریافت شده :1747 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : 75
دكتر معالج : دکتر معتمدیان - دکتر نظرباغی
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 55
تشکر های اهدا شده: 2761
تشکر های دریافت شده :7724 بار در 1749 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
والا ما هم به قول علیرضا از به خاطر ام اس از بس مهمونی و مراسم رفتیم دیگه از کار و زندگی ساقط شدیم
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
تشکر شده توسط : | Hasty , maedeh , ارزو , fireboud , Prime , Saina , بهــار , شفا یافته , somaye_602000 , arezooo82 , Matilat , رنگین کمان , arezoo_azizi , farkhonde , شیرین , hamid t , Liya , sooorooosh , spring , paeazan , sargol , بیخیال , سمانه میم , movahedi , A.Kh |
|
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 2988
تشکر های دریافت شده :1696 بار در 436 پست
سال تشخيص بيماري : تیر 89
دكتر معالج : -----------
داروي مورد استفاده : سینووکس
مگه میشه مهمونی نرفت. برای من که هیچ مشکلی ایجاد نکرده هیچ تازه زمانی که بیماری کمی اذیت می کنه بیشتر می رم مهمونی تا فکرم مشغول شه و روحیه ام عوض شه . اینجوری خیلی کمتر اذیت میشم.
با درد بساز چون دواي تو منم، در كس منگر كه آشناي تو منم
تشکر شده توسط : | ارزو , شفا یافته , عمومهربان , Hasty , arezoo_azizi , farkhonde , spring , بیخیال , سمانه میم , movahedi , A.Kh |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 7276
تشکر های دریافت شده :3654 بار در 976 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دكتر اشرفيان
داروي مورد استفاده : سینومر
صفـایـی بـود دیـشب بـا خیـالت خـلـوت مــا را
ولـــی مــن بـاز پنـهانی تـو را هـم آرزو کـردم
تشکر شده توسط : | Saina , Hasty , arezoo_azizi , farkhonde , شیرین , hamid t , Liya , sooorooosh , spring , marzieh649@yahoo.com , movahedi , hania , A.Kh |
|
|