مشکل من با پاره شدن عضله چهارسر سمت چپ و اسپاسم عضله داخلی لگن خاصره شروع شد که باعث جمع شدن پاهام شد. یعنی مفاصل زانو و لگنم خم شدند. اسپاسم پاهای من با درد شدید و غیرقابل تحملی همراه بود که هیچ مسکنی تسکینش نمیداد. متاسفانه فییوتراپ اولم نتوانست مدیریت کند دکترم هم گفت تو دویک داری و دویک با درد همراه است و باید تحمل کنی. فیزیوتراپ دوم روشهای نارستی اعمال کرد و به جای کاهش درد بر شدتش افزود و من هر چه به خودش و دکترم گفتم حرف خودشان را زدند که باید تحمل کنی. نتیجه این شد که پای راستم که مبتلا نشده بود هم به شدت درگیر شد و مجبور شدم روزی 75 میلی گرم باکلوفن بخورم که بالاترین دوز باکلوفن هست و ندیدم کسی اینقدر در روز ازش بخوره. تا مرز تزریق بوتاکس هم رفتیم حتی جراحی هم پیشنهاد شد. کافو هم ساخته شد ولی دریغ از کمی تغییر و بهبود.
تا اینکه از تیرماه امسال با یک مرکز فیزیوتراپی آشنا شدم که زیر نظر دکتری است که عضو انجمن بینالمللی درد هست. در این مرکز با روشهای صحیح فیزیوتراپی ابتدا درد و اسپاسم مرا کاهش دادند و حالا باز شدن زانوی من به حدی رسیده که بدون احساس کوچکترین دردی کافو بپوشم و ایستادن را تمرین کنم. به هیچ وجه هم برق و جریان را توصیه نمیکنند. بیشتر هم از پک یخ استفاده میکنند برایم برعکس قبلی که زیر اشعه و گرما میگذاشت زانوهام را. روی تقویت بالاتنه و دستها هم تاکید زیادی دارند چون باید ان شا الله بلند که شدم راه بروم لازمشان دارم و این چیزی بود که فیزیوتراپهای قبلی براشان اهمیتی نداشت.
بحث سر اینکه بعد از دو بار گذاشتم کنار و باید بیشتر ادامه میدادم نیست. روش روش اثبات شدهای برای بیماران اماسی نیست. برای بیماران اماسی تکنیکهای دستی فیزیوتراپی بهتر و موثرتر هستند. از بهمن 90 تا تیر 92 من نتیجهای از فیزیو نگرفتم که هیچ بدتر هم شدم حال اینکه در عرض این چند ماه من بلند شدم و با واکر ایستادم. بدون جریان بدون گرما و بدون هیچ روش تهاجمی دیگر.
شما فکر نمیکنی اگر جریان موثر بود باید تا حالا جواب میگرفتید؟
ایشالا بهتر و بهتر بشی.
من تحت نظر یک دکترای فیزیوتراپی درمان میگیرم و فکر نکنم بهتر از این گزینهای باشد
تا اینکه از تیرماه امسال با یک مرکز فیزیوتراپی آشنا شدم که زیر نظر دکتری است که عضو انجمن بینالمللی درد هست. در این مرکز با روشهای صحیح فیزیوتراپی ابتدا درد و اسپاسم مرا کاهش دادند و حالا باز شدن زانوی من به حدی رسیده که بدون احساس کوچکترین دردی کافو بپوشم و ایستادن را تمرین کنم. به هیچ وجه هم برق و جریان را توصیه نمیکنند. بیشتر هم از پک یخ استفاده میکنند برایم برعکس قبلی که زیر اشعه و گرما میگذاشت زانوهام را. روی تقویت بالاتنه و دستها هم تاکید زیادی دارند چون باید ان شا الله بلند که شدم راه بروم لازمشان دارم و این چیزی بود که فیزیوتراپهای قبلی براشان اهمیتی نداشت.
بحث سر اینکه بعد از دو بار گذاشتم کنار و باید بیشتر ادامه میدادم نیست. روش روش اثبات شدهای برای بیماران اماسی نیست. برای بیماران اماسی تکنیکهای دستی فیزیوتراپی بهتر و موثرتر هستند. از بهمن 90 تا تیر 92 من نتیجهای از فیزیو نگرفتم که هیچ بدتر هم شدم حال اینکه در عرض این چند ماه من بلند شدم و با واکر ایستادم. بدون جریان بدون گرما و بدون هیچ روش تهاجمی دیگر.
شما فکر نمیکنی اگر جریان موثر بود باید تا حالا جواب میگرفتید؟
(2014/01/22, 02:43 PM)paeazan نوشته است: من مدتهاست رکاب میزنم بدون مشکل اما بعضی ها میگن که برای زانوهاشون ضرر داره.
ایشالا بهتر و بهتر بشی.
من تحت نظر یک دکترای فیزیوتراپی درمان میگیرم و فکر نکنم بهتر از این گزینهای باشد

مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.