2013/06/22, 04:31 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/06/22, 04:32 PM، توسط sooorooosh.)
(2013/06/22, 04:13 PM)mysis نوشته است: سروش عزیز من همیشه از مطالب و پست های شما استفاده میکنمدوست عزیز من از مطالب شما خیلی استفاده میکنم- و به حق میدونم بخاطر خواهرتون در مورد این بیماری خیلی تحقیق میکنین. من به عنوان کسی که خودش بیمار ام اس هست برای این حستون خیلی احترام قائلم چون دقیقاً حس خانوادهی من رو دارین.
اگر هریسون ورژن جدید را شما چک کردید پس 100% حق با شماست چون منبع معتبرتری هستش
اما به عنوان کسی که هنوژ دانشجو هست. تو رشته خود من خیلی سریعتر از پزشکی علم تولید میشه. این رو از تعداد ژورنالهایی که منتشر میشه میفهمیم. مثل IEEE وSPRINGER.
اما همیشه استناد همه دانشجوها و استادان به کتابهای مرجع هست. حتی اگر بر مبنای فرموده شما مطلب به روز بشه -باز هم هر سال کتاب ویرایش میشه و ادیشنهای جدید هر کتاب حاوی مطالب جدید خواهد بود.
من از دوستانیم که در دانشگاه تهران پزشکی میخوندن و شاگردها همون دکتر صحراییان بودن هم در همین مورد سوال کردم. مثل اینکه در رشته اون ها هم به همین نحو هست.
به هر حال من به عنوان کسی که فقط ناظر بر مطالب پزشکی هستم((چون به هیچ وجه در این موضوع اطلاعاتی ندارم)) میتونم مطالبی رو که اونا در موردش بهم میگن و تایید میکنن مطلب بنویسم.من هر مطلبی رو که میزارم یا سوال هر دوستی رو که جواب میدم اگر خودم اطلاعاتی نداشته باشم از پسر عموم که خودش نرورولوژ هست یا دوستانم سوال میکنم.
امیدوارم نحو صحبتم حمل بر بی ادبی نبوده باشه